thyra_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ξερετε αν ολοι οι φοιτητες δικαιουνται επιδομα....Δεν αναφερομαι στο στεγαστικο...
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ξερετε αν ολοι οι φοιτητες δικαιουνται επιδομα....Δεν αναφερομαι στο στεγαστικο... Παει με το εισόδημα...
hashashin Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Παει με το εισοδημα+πρεπει να εχεις ελληνικη ιθαγενεια.Καλο ειναι να ρωτησεις στη σχολη σου ή καποιον αλλο που το παιρνει.
thyra_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 το εισοδημα ειναι γυρω στις 7,000....Μπορει και λιγοτερο δεν θυμαμαι καλα..
Pa0ki Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Σε ποιό επίδομα αναφέρεσαι, αν όχι στο στεγαστικό?(για όσους νοικιάζουν δλδ)
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Σε ποιό επίδομα αναφέρεσαι, αν όχι στο στεγαστικό?(για όσους νοικιάζουν δλδ) Ένα είναι το επίδομα για τους φοιτητές...
Pa0ki Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ένα είναι το επίδομα για τους φοιτητές... Εγώ το ξέρω, αλλά ο TS γράφει "δεν αναφέρομαι στο στεγαστικό"
Antwni Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγώ το ξέρω, αλλά ο TS γράφει "δεν αναφέρομαι στο στεγαστικό" Α σορρυ...δικό μου λάθος...δεν το είδα αυτό... Δεν ξερω τι θέλει να πει ο ποιητής τότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα