funbreaker Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δούλεψα για 2 μόνο μέρες στις πωλήσεις της express service και παραιτήθηκα. Ο προσωπάρχης μου είπε κατά την παραίτηση πως σε μια βδομάδα το πολύ θα με ενημέρωναν για να πληρωθώ αυτές τις 2 μέρες. Πέρα ένας μήνας και τίποτα. Πήρα τηλ τον προσωπάρχη και του λέω τι θα γίνει και μου λέει ΟΚ θα στείλω τα χαρτιά σου σήμερα στο λογιστήριο και τηλεφώνησέ τους αύριο. Από τότε πέρασε άλλη μια εβδομάδα και είτε μου λένε ηλίθιες δικαιολογίες του τύπου έχει άδεια ο υπάλληλος που μεταφέρει τα χαρτιά είτε λείπει ο υπεύθυνος ενώ στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν σηκώνουν το τηλέφωνο. Επίσης απ ότι έμαθα δεν πληρώνουν και τους άλλους που παραιτήθηκαν/απολύθηκαν μαζί με έμένα. Τα λεφτά φυσικά είναι πολύ λίγα αλλά δεν θέλω να τους τα χαρίσω, μου την σπάει η στάση τους, Τί λέτε να κάνω?
funbreaker Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ναι, ρώτησα για να μάθω λεπτομέρειες για τα σχετικά δικαιώματά μου. Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο εντός του οποίου πρέπει να με πληρώσουν? Έχει περάσει μόνο ένας μήνας.
LRoi Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Έφυγες για ΟΑΕΔ/επιθεώρηση εργασίας, μην το καθυστερείς. Εναλλακτικά τους παίρνεις, τους λες αν μέχρι Παρασκευή δεν έχεις πληρωθεί πας ΟΑΕΔ για καταγγελία.
iniohos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ναι, ρώτησα για να μάθω λεπτομέρειες για τα σχετικά δικαιώματά μου. Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο εντός του οποίου πρέπει να με πληρώσουν? Έχει περάσει μόνο ένας μήνας. απο την στιγμη που εδωσες την παραιτηση σου, επρεπε να εχει τακτοποιηθει. Αλλα παντα καλη τη πιστη, δινουμε στον εργοδοτη 1-2 μερες το πολυ, μεχρι να φτιαξει χαρτουρα, να καταθεσει στον οαεδ, να γινει εκκαθαριση απο το λογιστηριο και να πληρωθει ο εργαζομενος. Απο την 3 μερα, αρχιζει το πρηξιμο. Ο μηνας που λες πως εχει περασει, ειναι απαραδεκτο.
funbreaker Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πιο απαράδεκτη είναι η συμπεριφορά τους. Η απαξιωτικη αντιμετώπιση δηλαδή, η αγνόηση, το να μην σηκώνουν τηλέφωνα, να σου μιλάνε με υφάκι όταν ζητάς να σε πληρώσουν λες και σου κάνουν χάρη. Αν μου έλεγαν έχουμε πρόβλημα ρευστότητα θα το ανεχόμουν και θα έκανα λίγη υπομονή αλλά αυτή η αντιμετώπιση έχει να μου την δίνει επικίνδυνα. Είναι και ηλίθιο απ την πλευρά τους να το κάνουν όλο αυτό για φραγκοδίφραγκα, 2 ημερομίσθια είναι. Επίσης αγνοούν ότι εκτός από υπάλληλος 2 ημερών είμαι και εν δυνάμει πελάτης τους. Μετά από αυτό δεν παίζει να τους εμπιστευτώ. edit: Μετά από τις άπειρες προσπάθειες μου είπαν πριν λίγο στο τηλ "αντε έλα αύριο να τα πάρεις". Λες και μου κάνουν χάρη με ένα μήνα καθυστέρηση. Συμβουλή μετά από την εμπειρία μου: Αν είσαι άνεργος και ψάχνεις οτιδήποτε μην πας για πωλητής στην express service. Η δουλειά είναι άθλια, ανυπόφορη και για μένα αναξιοπρεπής, κουραστική, πολύωρη και το περισσότερο που μένει κάποιος πριν τον διώξουν είναι 2-3 εβδομάδες. Με την πληρωμή είδατε τι έγινε σε μένα με τις 2 μέρες δουλειάς, όποιος έχει δουλέψει 2-3 βδομάδες λογικά θα κάθυστερήσει περισσότερο να τα πάρει και αν...
greekparot Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Έφυγες για ΟΑΕΔ/επιθεώρηση εργασίας, μην το καθυστερείς. Εναλλακτικά τους παίρνεις, τους λες αν μέχρι Παρασκευή δεν έχεις πληρωθεί πας ΟΑΕΔ για καταγγελία. Στο ΣΕΠΕ οχι στον ΟΑΕΔ. 1
papajimakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 καθηστε καλα !!!!! σιγα τις μερες που κουραστηκε!!!!!!! εμεις ειμαστε 3 μηνες ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και κανουμε τουμπεκι!!!!!! ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΗΓΑΙΝΕ!!!!!!! :-D 1
kalogeros Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Και επειδή λοιπόν ο papajimakos είναι τρεις μήνες απλήρωτος, πρέπει όλοι να κάνουμε τουμπεκί και να μην απαιτούμε τα (έστω και δύο ημερών) δεδουλευμένα μας και να τα χαρίζουμε στο κάθε αφεντικό, κάνοντάς του και μία πίπα για να τον αποχαιρετίσουμε. 12
funbreaker Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 καθηστε καλα !!!!! σιγα τις μερες που κουραστηκε!!!!!!! εμεις ειμαστε 3 μηνες ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και κανουμε τουμπεκι!!!!!! ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΗΓΑΙΝΕ!!!!!!! :-D Ούτε 5 λεπτά εργασίας δεν θα τους χάριζα. Αλλά το πρόβλημα μου εμένα δεν ήταν η καθυστέρηση αλλά ή λαμογιά, η αδιαφορία και η αγένια. Όπως είπα μάλιστα, γι αυτούς είμαι περισσότερο εν δυνάμει πελάτης τους παρά υπάλληλός τους με τις 2 μέρες που δούλεψα. Με την εντύπωση λοιπόν που μου έκαναν δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευτώ.
papajimakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Και επειδή λοιπόν ο papajimakos είναι τρεις μήνες απλήρωτος, πρέπει όλοι να κάνουμε τουμπεκί και να μην απαιτούμε τα (έστω και δύο ημερών) δεδουλευμένα μας και να τα χαρίζουμε στο κάθε αφεντικό, κάνοντάς του και μία πίπα για να τον αποχαιρετίσουμε. κουμουνιστης μου ακουγεσαι!!!!(φιλικα-πλακιτσα)!!!
paris.gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Στην πρωτη μου δουλεια σε μια απο τις πιο γνωστες αλλα πλεον χρεοκωπημενες (και κλειστες) εταιριες συστηματων αλουμινιου δουλεψα ενα μηνα και δεν πληρωθηκα ποτε! Δυστυχως δεν διεκδικησα τα χρηματα μου αλλα και να το εκανα μαλλον δεν θα τα επαιρνα ποτε γιατι πηγαινε για φουντο ετσι κι αλλιως και γενικα ηταν μπουρδελο. Μαλιστα 2 χρονια μετα ηρθε η κορη του ιδιοκτητη στην τραπεζα που δουλευα για να παρει ενα απο τα προεγκεκριμενα δανεια της ξεφτιλας που εδινε η τραπεζα (Θεια Δικη!) Παντως ασχετα με την εμπειρια μου (η μαλλον την απειρια μου) καλο ειναι να διεκδικειτε το δικαιο σας ακομα και 1 μερα να δουλεψατε.
Finn Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αφού τους εχουμε δώσει εμείς το δικαίωμα να πληρώνουν. Καθόμαστε απλήρωτοι για μήνες γιατί φοβόμαστε για τη δουλειά μας, πάμε δουλεύουμε τσάμπα και περιμένουμε σε μονιμοποίηση και πόσα άλλα. 1
black_widow Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Κοίτα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας επιθεώρηση. Το χαρτί της πρόσληψης και της παραίτησης υποθέτουμε τα έχεις έτσι ; Αν έχουν και κάποιο e-mail ή fax στο λογιστήριο θα μπορούσες να στείλεις και το αίτημα σου εκεί να υπάρχει και γραπτώς ότι δηλαδή εσύ έχεις επικοινωνήσει και αυτοί σε έχουν συνδέσει... Κάτι άλλο δύσκολο να κάνεις, νομίζω ότι αυτή η εταιρεία έχει ιστορικό του να μην πληρώνει, ψάξου μήπως βρεις συμπάσχοντες. Funbreaker καλά κάνεις, δε χαρίζουμε τίποτα ! Εγώ ετοιμάζομαι να " απολυθώ " χωρίς καν να έχω προσληφθεί, νέο προσωπικό record ! Beat that ! Τα πρόβατα- συνάδελφοι έχουν συμφωνήσει μυστικώς με τον υπεύθυνο να πάνε να κάνουν τα μαστόρια - καθαριστές χωρίς να έχει γίνει πρόσληψη σε μη έτοιμο κτίριο ( μιλάμε για σωρεία παραβάσεων ) και χωρίς να έχει σχέση η ειδικότητα τους με αυτό και η πρόσληψη όλο και μετατίθεται, μας είπανε και καλά ότι δε γίνεται να μην πάμε γιατί οι υπόλοιποι συμφώνησαν... Ετοιμάζομαι να πάω με καφεδάκι, τσιγαράκι , θα έχω κουραστεί στα 5 λεπτά, μας είπανε να φοράμε και " στολή εργασίας " ( να αυτοσχεδιάσω ως προς το τι στολή εννοούν ; ) Καμία ιδέα για trolling ;
xpapias Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 μας είπανε να φοράμε και " στολή εργασίας " ( να αυτοσχεδιάσω ως προς το τι στολή εννοούν ; ) Καμία ιδέα για trolling ;</p> Ρε συ black, παλι μας αναψες πρωι πρωι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα