Finn Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Κοίτα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας επιθεώρηση. Το χαρτί της πρόσληψης και της παραίτησης υποθέτουμε τα έχεις έτσι ; Αν έχουν και κάποιο e-mail ή fax στο λογιστήριο θα μπορούσες να στείλεις και το αίτημα σου εκεί να υπάρχει και γραπτώς ότι δηλαδή εσύ έχεις επικοινωνήσει και αυτοί σε έχουν συνδέσει... Κάτι άλλο δύσκολο να κάνεις, νομίζω ότι αυτή η εταιρεία έχει ιστορικό του να μην πληρώνει, ψάξου μήπως βρεις συμπάσχοντες. Funbreaker καλά κάνεις, δε χαρίζουμε τίποτα ! Εγώ ετοιμάζομαι να " απολυθώ " χωρίς καν να έχω προσληφθεί, νέο προσωπικό record ! Beat that ! Τα πρόβατα- συνάδελφοι έχουν συμφωνήσει μυστικώς με τον υπεύθυνο να πάνε να κάνουν τα μαστόρια - καθαριστές χωρίς να έχει γίνει πρόσληψη σε μη έτοιμο κτίριο ( μιλάμε για σωρεία παραβάσεων ) και χωρίς να έχει σχέση η ειδικότητα τους με αυτό και η πρόσληψη όλο και μετατίθεται, μας είπανε και καλά ότι δε γίνεται να μην πάμε γιατί οι υπόλοιποι συμφώνησαν... Ετοιμάζομαι να πάω με καφεδάκι, τσιγαράκι , θα έχω κουραστεί στα 5 λεπτά, μας είπανε να φοράμε και " στολή εργασίας " ( να αυτοσχεδιάσω ως προς το τι στολή εννοούν ; ) Καμία ιδέα για trolling ; Που συμβαίνουν όλα αυτά;;
black_widow Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ρε συ black, παλι μας αναψες πρωι πρωι! Μόνο να μας " πηδήξουν " δεν έχουν πει ακόμα, λέω να πάω περίεργα ντυμένη για να σπάσω πλάκα γιατί μόνο αυτό μας έχει μείνει , να κάνουμε και καμία πλακίτσα Και καλά δε μας διευκρινίσατε τι στολή εργασίας εννοείτε. Που συμβαίνουν όλα αυτά;; Σε υποτίθεται " σοβαρό" πρόγράμμα ΜΚΟ χρηματοδοτούμενο με λεφτά ΕΣΠΑ. Θα κάνω χαμό εννοείται και ας μη βγει τίποτα ( πολιτικό πρόσωπο βλέπεις ο υπεύθυνος, όλοι τον γλύφουν )...Έτσι και αλλιώς περιμένοντας την πρόσληψη αναγκάστηκα να αρχίσω τις δεύτερες δουλειές - contracts πρώτα οπότε η κάρτα ΟΑΕΔ- προυπόθεση πρόσληψης θα ακυρωθεί έτσι και αλλιώς...Μου φαίνεται ψάχνονται για άτομα που χαρτζηλικώνονται ή αφελείς ή άτομα με βλέψεις δημοσίου υπαλλήλου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα