Finn Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αν θυμάστε πέρσι Φλεβάρη πτώχευσε η Malev και άφησε ξεκρέμαστο πολύ κόσμο. Εγώ τότε είχα κλείσει κάτι εισητήρια για τους γονείς αξίας 380 ευρώ μέσω της εταιρίας airtickets. Τυχεροί ήταν όσοι είχανε πληρώσει με πιστωτική γιατί κάνανε αμφισβήτηση της συναλλαγής και πήραν τα λεφτά τους πίσω άμεσα. Εμείς οι υπόλοιποι περιμένουμε να τα πάρει η airtickets πρώτα και μετά να τα δώσει και σ εμάς. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους αλλά λένε ακόμη δεν έχουν νεότερα. Περιμένει κάποιος συμφορουμίτης λεφτά από την Malev?
mpimpiaaa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Και εγώ είχα κλείσει εισιτήρια λίγες μέρες αφού έκλεισε. Έτρεξα στο πρακτορείο που τα είχα κλείσει και μου είπαν ότι θα ενημέρωναν. . Τους πήρα μερικά τηλέφωνα για ένα διάστημα αφού έγινε το συμβάν αλλά από τότε τίποτα. Μου είχαν πει πως θα ήταν δύσκολο να τα πάρω πίσω. Κρίμα πάντως ήταν αρκετά λεφτά και έχασα και το ταξίδι. Δεν έχω επικοινωνήσει ξανά μαζί τους από πέρυσι.
athlios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 τα λεφτά αυτά που πήγαν; Μαζι τα φάγαμε. Sent from my iPhone using Insomnia
vasioula1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 και εγω τα πηρα μεσω πιστωτικης. αργησαν εναν μηνα περιπου βεβαια. ευχομαι να τα παρετε και οι υπολοιποι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα