padelis71992 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, ψάχνω να βρώ που μπορώ να πουλήσω βιβλία είτε online είτε να πάω σε καποιο μαγαζί πχ βιβλιοπωλειο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως μπορω να το κάνω;
mphxths Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 πουλησεις ? Ξεκινας με εναρξη ατομικη επιχειρησης ....αλλιως ζητας να συνδραμουμε σε φοροδιαφυγη
padelis71992 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 οχι δε ξεκιναω τιποτα τετοιο εχω κατι αθικτα βιβλια απο σχολη και εμαθα οτι γινεται να τα πουλησεις και εψαχνα βιβλιοπωλειο...
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Υπάρχουν αρκετά μαγαζιά στο κέντρο (Σόλωνος, Ζωοδόχου Πηγής, Χαριλαου Τρικούπη κλπ...) που αγοράζουν παλια βιβλία Αλλα μην περιμένεις τρελές τιμες.
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δυστυχώς δεν ξέρω στον Πειραιά. Βγάλε στη σχολή χαρτί με το τι βιβλία πουλάς ισως χρειαστεί κάποιος.
pantelis21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ricardo, emarket, aggeliopolis, τοπικές αγγελίες, έξω από γραμματεία της σχολής σου
padelis71992 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα τα κοιτάξω!
leftys Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Για πωληση λογοτεχνικών βιβλίων, τι θα προτείνατε? (εννοείται ότι πρώτα εδώ η αγγελία...) Ξέρω ότι η Πρωτοπορία αγοράζει παλιούς τιτλους αλλα δεν ξέρω αν παίρνει τα πάντα..
black_widow Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Σε site αγοραπωλησιών τύπου ricardo, emarket όχι για τους γνωστούς λόγους που έχουν ειπωθεί ήδη. Ψάξου πρώτα σε φοιτητικά forum κ.λ.π. βάζοντας αγγελία εκεί και χαρτί στη σχολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα