Προς το περιεχόμενο

NextBox in Japan


RedPanda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιστεύεται πως έχει λόγο η Microsoft να προσπαθήσει να διεισδύσει -ξανά- στην αγορά της Ιαπωνίας με το νέο xbox ή θα ήταν καλύτερα να επικεντρωθεί στον υπόλοιπο κόσμο  ?

 

IGN News : Why Did Xbox 360 Fail in Japan?

 

 

@ 5:36

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι δεν χρειάζεται και δεν νομίζω πως θα το προσπαθήσει. Πιο πολύ βάρος πιστεύω θα δωσει στην Ευρώπη (πρόσληψη του Phil Harrison κτλ) Η αγορά αυτή δεν έχει πια την αξία που είχε στην αρχή της προηγούμενης γενιάς και άσε πια που η ιαπωνία ενδιαφέρεται περισσότερο για handhelds παρά για home consoles τύπου ps3/xbox.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοεί οτι πλέον έχει χάσει αξία η αγορά της Ιαπωνίας, κυρίως λόγω για την πτώση της ποιότητας των παιχνιδιών απο τους ιάπωνες devs.

Το Xbox ήταν τελειωμένο στην Ιαπωνία απο το 1, είναι δεδομένο το οτιδήποτε δεν είναι δικό τους το απορρίπτουν. Δεν νομίζω πάντως οτι δεν θα κυκλοφορήσει το 720 εκεί, εκτός και αν κλείσουν τίποτα exclusive deals με γιαπωνέζικα studio, πράγμα που πάλι δεν θα πετύχει imo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μιλάμε για καθαρά θέμα Software και κουλτούρας. τα xbox ποτέ δεν κατάφεραν να τραβήξουν τον ιάπωνα gamer. για το 1 δεν το συζητάω καν, το 360 ενώ ξεκίνησε καλά με lost odyssey,tales of vesperia σταμάτησε εκεί.το dpad του 360 δεν βοήθησε κιόλας ,κατα προτίμηση στην ιαπωνία παίζουν jrpg-fighting games-nintendo first party games-crazy games με αυτήν την σειρά . για τα γούστα τους τα xbox ήταν αποτυχίες.δεν έχει να κάνει με το "απορρίπτουν την κονσόλα γιατί δεν είναι ιαπωνέζικη" αυτά είναι χαζές δικαιολογίες. κάποιοι ίσως πουν οτι ούτε το ps3 είχε jrpg ,ναι σωστά στην αρχή δεν είχε ,αλλά το brand name playstation με τα Jrpg τα έχει πάει πολύ καλά και γνωρίζαμε οτι τα final fantasy xiii-versus-white knight θα βγουν κάποτε για ps3 ενώ για 360 όχι at launch, που είναι πάρα πολύ δυνατό χαρτί μαζί με dragon quest-pokemon-monster hunter,και γενικά σε βάθος χρόνου είδαμε οτι το ps3 έδωσε τα Jrpg που περίμεναν να πάρουν με το τσουβάλι ,άσχετα αν για τον δυτικό κόσμο θεωρούνται χαμηλής ποιότας τα περισσότερα (αν είναι δυνατόν να βάζουν τέτοιους βαθμούς στα disgaea ,που είναι απίστευτα games σε βάθος)

 

τέσπα για το nextbox θα αποτύχει και αυτό στην ιαπωνία, και όχι η ιαπωνία είναι πάρα πολύ σημαντική ,είναι η 2η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο ακόμα, και ναι επικεντρόνεται στα Handhelds περισσότερο ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!!! ,δεν είναι τυχαίο οτι είχαμε μια δυτικοποίηση στα 360-Ps3, heck ακόμα και στα xbox-ps2, με ανταγονισμό τα ds-psp που τότε είχαν άποιρα καλά jrpgs γιατί ήταν ποιο cost free to develop,όπως και τώρα τα vita-3ds games και μπορούν να έχουν τιμές skyrocket στα παιχνίδια και να έχουν τρελά έσοδα,it prints money,

 

με λίγα λόγια το xbox θα αποτύχει πάλι εκεί,γιατί δεν θα έχει τίτλους που να ενδιαφέρουν εκείνο το κοινό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοεί οτι πλέον έχει χάσει αξία η αγορά της Ιαπωνίας, κυρίως λόγω για την πτώση της ποιότητας των παιχνιδιών απο τους ιάπωνες devs.

 

Άσχετο εντελώς με αυτό που τον ρώτησα.

 

Αυτό που είπε ήταν σαν να λέει πως οι Ιάπωνες σταμάτησαν να αγοράζουν hardware/software...

 

....εκτός και αν κλείσουν τίποτα exclusive deals με γιαπωνέζικα studio, πράγμα που πάλι δεν θα πετύχει imo.

 

Ναι, προφανώς αυτό είναι το όλο ζήτημα. Αλλά έχω διαβάσει πως το 360 έχει είδη κακή φήμη εξαιτίας της "timed exclusive" τακτικής της MS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχουν τοσα case studies για το πως αποτυχανε οι δυτικες business στην Ιαπωνια. Δεν εχει να κανει με φασισμο και αγοραζουμε τα δικα μας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...