DimAslan Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Παιδιά τη βοήθειά σας. Έχω μια ηλ. σκούπα της AEG Site: http://www.aeg.com.gr/Products/%CE%A6%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%91_%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9F%CE%A5/%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A3/Jetmaxx/AJM6840">JetMaxx στην οποία μου έχει σπάσει μια μικρή φλάντζα στην ένωση του μηχανισμού του πέλματος με το κοντάρι. Είναι μια μικρή πλαστική ροδέλα ανάξια κόστους αλλά μετά από ψάξιμο και ελλάδα και αγγλία, δεν υπάρχει όχι μόνο πουθενά, αλλά και ούτε διατίθεται ως ανταλλακτικό. Μου ζητάνε λοιπόν περίπου 25 ευρώ για να αλλάξω όλο το κοντάρι, πράγμα που θεωρώ αδιανόητο. Μπορείτε να δείτε και στη φωτό τί εννοώ. Το θέμα είναι όμως ότι πρέπει να φτιαχτεί. Καμμία πρόταση; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. (Πού είναι ένας 3D εκτυπωτής όταν τον χρειάζεσαι ρε γμτ... )) Σόρι ξέχασα να επισυνάψω τη φωτό του ανταλλακτικού...
makfil Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εάν νομίζεις ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά μια λαστιχένια, μπορείς να βρεις σε όποια διάμετρο θέλεις στην περιοχή της ΣΠ. Πάτση στο Βοτανικό.
archsatan Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εάν νομίζεις ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά μια λαστιχένια, μπορείς να βρεις σε όποια διάμετρο θέλεις στην περιοχή της ΣΠ. Πάτση στο Βοτανικό. Μην παιρνεις και ορκο οτι θα βρει. Γενικα τα ο-ρινγκς οπως λεγονται ειναι αρκετα υπουλα γτ πολυ σπανια ταιριαζουν παρομοια και οχι τα ιδια. Θυμαμαι ενα φεγγαρι π ηθελα να μονταρω μια τρομπα και φυσικα δεν μ εκανε κανενα απ αυτα π μ δωσανε κ τελικα παρηγγειλα αλλη.
DimAslan Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Αν και αν παρατηρήσετε υπάρχουν και κάποια εξογκώματα, χάρη στα οποία κουμπώνει το κοντάρι με το πέλμα. Συν ότι το κομμάτι είναι πλαστικό χωρίς καμία ελαστικότητα και πάει εντελώς φορετό, οπότε δεν πρέπει να έχει καθόλου τζόγο. Θα ρωτήσω σε κανένα μαγαζί που κάνει επισκευές μάλλον (συνοικιακό) και θα ψάξω και Σπ. Πάτση που είναι κοντά στην δουλειά μου. Θα δω μήπως κάνω και καμία πατέντα μόνος μου.
41ex Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ουσιαστικά ψάχνεις μέρος ανταλλακτικού γι' αυτό και δε το βρίσκεις. ή θα πρέπει να κάνεις πατέντα, ή να βρεις καμιά χαλασμένη σκούπα - κοντάρι και να το παρεις από εκεί. Για ανταλλακτικά ξέρω ένα μαγαζί Αχαρνών με Βικέλλα (Κομίνης λέγεται) αλλά μάλλον κι εκεί θα βρεις ολόκληρο το ανταλλακτικό
yiannis72 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μου ζητάνε λοιπόν περίπου 25 ευρώ για να αλλάξω όλο το κοντάρι, πράγμα που θεωρώ αδιανόητο. Αυτό το ποσό,πού σου το ζήτησαν; Απ'ότι βλέπω,με 5-10€ θα βρεις κάποιο κοντάρι που να ταιριάζει στη σκούπα σου. http://www.kourlaba.gr/eshop/index.php?cPath=5_304
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα