Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι υπαρχουν αρκετα μαγαζια που εχουν πολιτικη ο πελατης να μην πληρωνει πριν να το ζητησει ο ιδιος. Τουλαχιστον προς το παρον. Δεν ειναι ολα τα μαγαζια κλαμπακια.

Αυτό πάλι δεν θα το καταλάβω ποτέ. Γιατί κάποιοι ξενερώνουν που τους ζητάει ο σερβιτόρος-α να πληρώσουν με το που τους φέρνει την παραγγελία;

Μάλλον θα υποπίπτουν στην κατηγορία τζαμπατζίδων που ανέφερες. 

• Like 1
  • Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι θα προσβληθει (ντε και καλα ) η παρεα των φοιτητων αμα η κοπελιτσα -σερβιτορα ζητησει να πληρωθει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό πάλι δεν θα το καταλάβω ποτέ. Γιατί κάποιοι ξενερώνουν που τους ζητάει ο σερβιτόρος-α να πληρώσουν με το που τους φέρνει την παραγγελία;

Μάλλον θα υποπίπτουν στην κατηγορία τζαμπατζίδων που ανέφερες. 

νομίζω ότι ξενερώνουν γιατί σκέφτονται "εντάξει μωρέ μαλάκες, νομίζετε ότι θα σας τα φάμε;;"

τόσο μυαλό έχουν όλοι και το παίρνουν προσωπικά.

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαια την πληρωνει μερικες φορες ο σερβιτορος.Οπως την πληρωνει ο ντελιβερας , εκει με γκρινια μονο,οταν πρεπει να εξηγησει πως του ''επεσε '' η 'ξεχασε'' την αποδειξη , που δεν του εβαλε  καραβλαχος Ελληναρας ''επιχειρηματιας''-μαγαζατορας  που δεν τα εφαγε ποτε.

Δημοσ.

εδω πηραν στο κυνήγι τους ελεγκτές του σδοε οταν πηγαν να κανουν ελεγχο και στήσανε οδοφραγματα στο παιδι θα κολλησουν?

• Like 2
Δημοσ.

Και καπου εκει στην πορεια και αναμεσα στα ποτα να χαθει και το μετρημα και να μην φερουν και αποδειξη.Δεν νομιζω να το κανουν απο σεβασμο στο πελατη , ουτε θα διαμαρτυρηθει ο πελατης αν ξερει οτι ειναι γενικοτεερρη πολιτικη.Ας ρουφηξουν το ρισκο του φεσιου τοτε.

Με τη μονη διαφορα οτι το φεσι το πληρωνω εγω και οχι το καταστημα. Αν το πληρωνε το καταστημα τοτε στα παπαρια μου αλλα ελα που σε -κανενα- μαγαζι δεν πληρωνει το φεσι το ιδιο το μαγαζι οποτε ειναι ατοπο αυτο που λες. Οσο για το μετρημα δεν χανεται γιατι περναει ηλεκτρονικα πλεον ανα τραπεζι στα περισσοτερα μαγαζια, παρα αυτα ομως οι αποδειξεις-χαρτια μπορουν να "εξαφανιστουν" με διαφορους τροπους και εκει ειναι που ξεκιναει το γλεντι.

καλά δε νομίζω να είναι και ο κανόνας να φεύγουν χωρίς να πληρώσουν

μάλλον η εξαίρεση..

και όπως είπα αυτό είναι μαλακία, αλλά όπως είπε και κάποιο άλλο παιδί, πήγαινέ τους την απόδειξη για να μην μπορούν να πουν κάτι..

Ειναι αρκετα "κανονας" ετσι ωστε να τους κοιταω με μισο ματι, ειδικα οταν ερχονται μεγαλες παρεες και θελουν να πληρωσουν ολοι τα "δικα τους" την ωρα του λογαριασμου και οπως παντα ολο και καποιος θα το παιξει μπουλης και σε ενα τραπεζι 30 ευρω θα βρεις μεσα 25.60 ή τελος παντων οχι ολοκληρο το ποσο.

Α ναι, να υπενθυμισω οτι το φεσι βγαινει αμεσα απο την τσεπη μου. Δεν μπορειτε να κανετε κατι γι αυτο, σε ολα τα μαγαζια ισχυει.

• Like 1
Δημοσ.

Η πλάκα είναι οτι πάντοτε δεν μου δίνουν απόδειξη σε κεντρικά μαγαζιά με τσιμπημένες τιμές πχ. γνωστό ρακάδικο στο Γκάζι (αλλα εγω ΠΑΝΤΑ πέρνω απόδειξη τις σπάνιες φορές που πηγάινεω σε μαγαζί που έχει τα 100ml τσίπουρο 5)

Ενω σε κάτι κλασσμένα μικρομάγαζα που δεν τα βλέπει όχι εφορία αλλα ούτε ο θεός ο ίδιος, πάντα μου φέρνουν χωρίς να ζητήσω.

Εγω δεν ντρέπομαι αλλα βέβαια την ζητάω με ευγενικό τρόπο πάντα και άμα μου πούνε κάτι απλα θα κάνω καταγγελία, μια και συγγενής είναι εφοριακός (απο αυτούς που δεν έχουν τσεπώσει ούτε ένα €).

• Like 3
Δημοσ.

Βεβαια την πληρωνει μερικες φορες ο σερβιτορος.Οπως την πληρωνει ο ντελιβερας , εκει με γκρινια μονο,οταν πρεπει να εξηγησει πως του ''επεσε '' η 'ξεχασε'' την αποδειξη , που δεν του εβαλε  καραβλαχος Ελληναρας ''επιχειρηματιας''-μαγαζατορας  που δεν τα εφαγε ποτε.

σαυτο συμφωνώ

οι σερβιτόροι δε φταίνε σε τιποτα να τα ακούνε ούτε και φυσικά να πληρώνουν τις πιστόλες των πελατών.

επειδή μου χει τύχει να μου τα πρήζει ο άλλος όταν ήμουν ρεσεψιονιστ σε καμπινκγ και τον πληροφόρησα ότι η τιμή για να περάσει τη μέρα χωρίς διανυκτέρευση μέσα στο καμπινγκ είναι 8 ευρώ και άρχισε την γκρίνια

του λέω "δεν είναι δικιά μου η επιχείρηση Κύριε! να φωνάξω το αφεντικό να του τα πείτε;"

δεν ηθελε φυσικά, μόνο εμένα ήξερε να πρήζει...

και γενικά οι υπάλληλοι πληρώνουν πάντα τη νύφη, ακούνε και τη γκρίνια από το αφεντικό και τη γκρίνια των πελατών, όπου δούλευα έτσι ήταν.

Η πλάκα είναι οτι πάντοτε δεν μου δίνουν απόδειξη σε κεντρικά μαγαζιά με τσιμπημένες τιμές πχ. γνωστό ρακάδικο στο Γκάζι (αλλα εγω ΠΑΝΤΑ πέρνω απόδειξη τις σπάνιες φορές που πηγάινεω σε μαγαζί που έχει τα 100ml τσίπουρο 5)

Ενω σε κάτι κλασσμένα μικρομάγαζα που δεν τα βλέπει όχι εφορία αλλα ούτε ο θεός ο ίδιος, πάντα μου φέρνουν χωρίς να ζητήσω.

Εγω δεν ντρέπομαι αλλα βέβαια την ζητάω με ευγενικό τρόπο πάντα και άμα μου πούνε κάτι απλα θα κάνω καταγγελία, μια και συγγενής είναι εφοριακός (απο αυτούς που δεν έχουν τσεπώσει ούτε ένα €).

εντάξει ναι πάντα πρέπει με ευγένεια να ζητάς

θυμάμαι μια φίλη σένα τραπέζι ζήτησε με τόσο αγενή τρόπο από τη σερβιτόρα που δεν ήξερα που να κρυφτώ

Δημοσ.

Ειναι απλα πραγματα,την επομενη φορα που θα παρεις χαμπαρι  πως το μαγαζι  δεν κοβει αποδειξεις,ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΣ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.

Και αμα προκειτε να περασεις θα ειναι για να σπασεις στο ξυλο πελατες,γιατι ειναι ζωα,ναι ΖΩΑ που δινουν λεφτα σε τετοιους Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ε-Σ,γιατι αμα δεν υπηρχαν αυτα τα ΖΩΑ,οι Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ε-Σ θα τα ειχαν κλεισει τα μπουρδελομαγαζα τους και θα ηταν στην ουρα του ΟΑΕΔ(ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι της εστιασης και λοιπων μαφιοζικων τυπου λειτουργιας μαγαζιων στην ουσια ειναι αχρηστοι που δεν θα ειχαν στο ηλιο μοιρα).Το κωλοκρατος μας ειναι ενα μπουρδελο και μισο,μην περιμενετε τιποτα απο αυτο...

-Ειμαι και εγω απο αυτους τους ''γυφτους'' που ζητανε αποδειξη τα 7-8 ευρω αρχοντες....

Ο μονος τροπος.

Δημοσ.

Παντως φταιει ο Ελληνας που παταει σε μαγαζια που δεν κοβουν αποδειξεις και περισσοτερο που παταει σε κλαμπ-μπαρ που ειναι ο παραδεισος των φορων...

Και αμα το καλοσκεφτειται στο κατω κατω και με αποδειξη δεν αξιζει να πατατε σε τετοια μαγαζια,γιατι στην ουσια:

Τιμες στα ποτα 3-4€ το σφηνακι,5-9€ το ποτο και απο 60-100 το μπουκαλι..Ενα μπουκαλι που στο σουπερμαρκετ κανει 15-16€,που αυτοι το αγοραζουν μαζικα περιπου στα 13€(υποθετω,μπορει και λιγοτερο),μπορει να τα εχουν φερει παρανομα κιολας χωρις φπα κτλ,μπορει να ειναι νοθευμενα και θα φυγουν  περιπου στα ~80(και λιγα λεω)ενω υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν 8ωρες σαν τα σκυλια και δεν βγαζουν ουτε τα μισα απο αυτα..

Μαγαζια που θα αναγκαστεις να κανεις την γλαστρα,το αγαλμα,την σαρδελα,το καλογερο και ενα σωρο αλλα εξαιτιας της παντελης ελλειψης χωρου,καθισματων κτλ.

Μαγαζια που τις περισσοτερες φορες η μουσικη θα ειναι ενα mix πορδων που βγαινουν απο τον υπερτατο DJ που καταφερε να αγορασει mac και να παιξει τις τελευταιες επιτυχιες του youtube.

Μαγαζια με  ανυπαρκτη πυρασφαλεια,με εξοδους κινδυνου κτλ ενα σωρο αλλα προβληματα που ενας θεος ξερει πως καταφεραν και βγαλαν αδεια.Βεβαια μονο οταν θα θρηνησουμε θυματα(μπορει αυτοι που πηγαινουν να ειναι ζωα,αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ανθρωποι) θα αλλαξει κατι σε ενα τετοιο μαγαζι.

Μαγαζια που στην Ελλαδα της οικονομικης κρισης η μονη γενναια κινηση που καναν ειναι... ειναι... ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ(ναι εσυ που τωρα το παιζεις μουρη,πριν κατι χρονια θα σου κουνουσε το δαχτυλο ενας φουσκωτος),γιατι πολυ απλα τωρα εχουν αναγκη τους παντες..(για μειωση στις τιμες,και προσγειωση  ουτε για αστειο).

• Like 9
Δημοσ.

Ναι θα προσβληθει (ντε και καλα ) η παρεα των φοιτητων αμα η κοπελιτσα -σερβιτορα ζητησει να πληρωθει.

Θα της το κρατήσουν μανιάτικο,μη σου πω ότι θα τη σπάσουν στο ξύλο.

Δημοσ.

Μιας και πλησιαζει το καλοκαιρι,μην ξεχασετε να πατε σε αυτα τα party,τις παρταρες που κανουν ιδιωτες σε δημοσιες παραλιες και κουβαλανε μεχρι και σεκιουριταδες να κανουν ελεγχους στις τσαντες σας μηπως κρατατε καμια μπυρα και δεν αγορασετε το τσιμπημενο τους ποτο(χωρις αποδειξη παντα).

Δημοσ.

Πόσοι από σας που παίρνετε ψωμί (ας πουμε) ζητάτε και απόδειξη (αν δεν σας δώσουν)?

Προσωπικά εγώ αν είναι λιγα τα χρήματα δεν ζητάω απόδειξη...

Δημοσ.

Πόσοι από σας που παίρνετε ψωμί (ας πουμε) ζητάτε και απόδειξη (αν δεν σας δώσουν)?

Προσωπικά εγώ αν είναι λιγα τα χρήματα δεν ζητάω απόδειξη...

πως φαίνεται ο επιχειρηματίας?!

Δημοσ.

πως φαίνεται ο επιχειρηματίας?!

χαχαχα λολ ρε...:P

Οτι ναναι...

Απλά αν είναι 1-2 ευρώ δεν μου πάει η ψυχή να ζητήσω απόδειξη...ντρέπομαι κιολας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...