Ntinaras Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 πολλες φορες εχω καταλαβει οτι δεν φερνουν αποδειξεις οι σερβιτοροι επιτηδες,για να καβατζωνουν οι ιδιοι μια μεριδα απο τις εισπραξεις.
LRoi Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Διάβασα κάπου ότι ο λογαριασμός ήταν 8€ και η παρέα των τεσσάρων ατόμων ήπιε από δύο σφηνάκια. Δηλαδή πόσο τα έχει τα σφηνάκια, 1€ το ένα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 το λέει και στο αρχικό post
Cossutius. Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ρε παιδιά που τα συναντάτε αυτά τα περιστατικά; Εμένα γιατί δεν μου έχει ποτέ τίποτα τέτοιο να ξεσπάσω λιγάκι; Όποτε ζητάω απόδειξη, μου φέρνουν χωρίς μα μου. Α καλά μη φανταστείς. Και εμένα πρώτη φορά μου συνέβει. Γενικά έχει πολλά χρόνια να πάω κάπου που τσινισαν όταν τους είπα για απόδειξη.
digia Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Εγώ από τον Δεκέμβρη όποτε έχω πάρει ταξί στην πάτρα μου δίνουν πάντα αποδειξη και χωρίς καν να την ζητήσω ...
Ntinaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Εγώ από τον Δεκέμβρη όποτε έχω πάρει ταξί στην πάτρα μου δίνουν πάντα αποδειξη και χωρίς καν να την ζητήσω ... τελευταια φορα που ειχα μπει ταξι παιζει να ηταν και με αλογο. 1
saya Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Eχω παρει αποδειξη και απο ταξιτζη και απο λαικη..
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Γενικα ανθρωπινα πραγματα. Αν ζητησεις θα σου φερουν σε οποιδηποτε μερος. Δεν θα επρεπε να ζητας για να σου φερουν βεβαια αλλα τι να κανουμε αφου ετσι ειναι ας ξεκινησουμε προς το παρον ετσι μεχρι να γινει συνηθεια. Απο την μια μερα στην αλλη αλλαγες δεν γινονται. Η περιπτωση του φοιτητη ειναι ακριβως ομως οπως το ειπε ο Midi Miliz, πηγε να το παιξει τραμπουκος εκει που καθαρα δεν επρεπε και δεν παιρνει, οχι μονο αυτον, κανεναν μας. Ας του γινει μαθημα λοιπον να αποφευγει τετοια μερη ή αν θελει να συνεχιζει να τρωει τα λεφτα του μπαμπα για να κανει high class φοιτητικη ζωη τουλαχιστον ας μην φυτρωνει εκει που δεν τον σπερνουν και σε -καθαρα- μαφιοζικα μαγαζια να κανει τουμπεκι ψιλοκομμενο.
Ntinaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ε ενταξει τοτε,κι εσυ απο δω και περα να κυνηγας τους πελατες για να πληρωσουν,κανονικα πρεπει απο μονοι τους,αλλα τι να κανουμε. προσεχε μονο μη ζητησεις να πληρωσει κανας νταγλαρας 2μετρος μποξερ γιατι εκει δε σε παιρνει. 1
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Εκει μαλλον θα επικρατησει η λογικη και η υπευθυνοντητα.Τα σχολια για high class ζωη θα μετατραπουν σε οριστε κυριε η αποδειξη σας, ευχαριστουμε πολυ .
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ε ενταξει τοτε,κι εσυ απο δω και περα να κυνηγας τους πελατες για να πληρωσουν,κανονικα πρεπει απο μονοι τους,αλλα τι να κανουμε. προσεχε μονο μη ζητησεις να πληρωσει κανας νταγλαρας 2μετρος μποξερ γιατι εκει δε σε παιρνει. Με τη μονη διαφορα οτι ο πελατης -επελεξε- να παει στο Χ μαγαζι μονος του. Δεν τον πιεσε κανεις, δεν τον τραβηξε κανεις με το ζορι. Αν δεν θελει να πληρωσει να κατσει σπιτακι του. Οποτε οχι αυτο που λες ειναι ακυρο. Ασχολιαστο για τους υποτιθεμενους νταγλαραδες καθως δεν εμπλεκεται το προσωπικο με κακοπληρωτες, μεθυσμενους, "μαγκες" και αλλα τετοια. Το καθε καταστημα εχει ασφαλεια. Αναλαμβανει αυτη λοιπον.
adios_le_pidos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μηπως μεροληπτει υπερ εμου του σερβιτορου που ως γνωστον ΕΓΩ θα πληρωσω την πιστολα? Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι για το μαγαζι ΝΑ και αν πληρωσεις εσυ ΝΑ και αν πληρωσει το προσωπικο για τη μαλακια που εκανες. Τα λεφτα του θα τα παρει με τον εναν ή τον αλλο τροπο. Πολύ ιστορίες για αγρίους φίλος. Τόσοι κλέφτες και λαμόγια πελάτες σε ένα μαγαζί ? Άλλοι φεύγουνε στα κρυφά, άλλοι κρύβουνε ποτήρια, άλλοι σας δίνουνε λιγότερα λεφτά στην πληρωμή. Τόσοι κλέφτες είναι θαμώνες στο μαγαζί που δουλεύεις ή τόσο βλάκες είστε το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης ? ( ή τόσο πολύ ψέμματα λες και νομίζεις ότι είσαι και μάγκας που κοροϊδεύεις τον κόσμο ? ) 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Με τη μονη διαφορα οτι ο πελατης -επελεξε- να παει στο Χ μαγαζι μονος του. Δεν τον πιεσε κανεις, δεν τον τραβηξε κανεις με το ζορι. Αν δεν θελει να πληρωσει να κατσει σπιτακι του. Οποτε οχι αυτο που λες ειναι ακυρο. Ασχολιαστο για τους υποτιθεμενους νταγλαραδες καθως δεν εμπλεκεται το προσωπικο με κακοπληρωτες, μεθυσμενους, "μαγκες" και αλλα τετοια. Το καθε καταστημα εχει ασφαλεια. Αναλαμβανει αυτη λοιπον. μαντεψε ουτε εσενα σε υποχρεωσε να δουλεψεις σε αυτο το μαγαζι ουτε το αφεντικο σου το υποχρεωσε κανεις να ανοιξει το μαγαζι. αλλα το να κοβεις αποδειξεις ειναι υποχρεωτικο.αλλιως δε θεωρειται αγορα και δεν απαιτειται πληρωμη.αν δε θες να πληρωνεις φπα να το κλεισεις και να πας σπιτακι σου να παιζεις playstation με το αφεντικο σου παρεα. 2
MJBulls23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Φυσικα και οχι. Αυτο που λεω οτι αν σε περιπτωση δεν δωσουν, αρνηθουν, οτιδηποτε την αποδειξη δεν θα πας να το παιξεις καμποσος και να φυγεις χωρις να πληρωσεις. Και τι κάνεις? Πληρωνεις (για 2 λογους, πρωτον για να προστατεψεις τον εαυτο σου και δευτερον για να μην πληρωσει αλλος τα δικα σου σπασμενα) και δεν ξαναπατας εκει περα. Χα! Δεν εισαι καλα. Σιγα μην πληρωσω καποιον που θελει να ειναι παρανομος και μου ζηταει να ειναι παρανομος και να το δεχτω εγω αυτο!! Εσυ βεβαια το πας στο θεμα του σερβιτορου, αλλά εαν με καποιον τροπο(που ακομα δεν καταλαβα πως) ζημειωνεται ο σερβιτορος με το να μην πληρωσω επειδη ζητησα αποδειξη και μου αρνηθηκε(!!!! και μου λες να πληρωσω κιολας!! ακομα δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που λες!!), τοτε ειναι δουλεια του σερβιτορου να κανει την καταγγελια οχι δικια μου(περι της οποιας αδικιας που υπονοεις εσυ οτι θα συμβει κατα του σερβιτορου). Ισως ειναι και δικια μου(ηθικα) αλλά εγω προσωπικα εαν ζητησω αποδειξη και ο αλλος τολμησει να αρνηθει, με γεια του με χαρα του που αρνηθηκε αλλά σηκωνομαι και φευγω και ευχαριστω για τα προιοντα που με ΚΕΡΑΣΕ(εαν μιλαμε για καφε-εαν μιλαμε για προιον που δεν καταναλωθηκε πχ μια εφημεριδα, τοτε θα καλεσω την αστυνομια ή θα κανω καταγγελια). Μα δεν θέλω να μην πληρώνω. Απλά περίεργος είμαι σε τι είδους μαγαζιά συμβαίνει να ζητάς απόδειξη και να σου λένε «δεν σου φέρνω». Δεν μου έχει τύχει σε καμία καφετέρια/ταβέρνα. Σε μπουζούκια δεν ζητάω καν, δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις. Εγω ειχα ζητησει και μου εδωσαν χωρις αντιρρησεις(μετα απο αρκετη ωρα ειναι αληθεια). Δεν ειναι δα και τοσο τραγικοι/κακοι/εγκληματιες/σκοτεινοι οι "ανθρωποι της νυχτας" οσο τους παρουσιαζετε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα