bluesattack Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αν δεν ειναι τοσα τα κερδη να γινει φορολογουμενος μισθωτος ο μαγαζατορας να κερδιζει περισσοτερα.Τον εμποδιζει κανεις ? 1
ikaruga24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 PS 2 Πόσο ύποπτα μεροληπτείς υπερ του ιδιοκτήτη;Μηπως μεροληπτει υπερ εμου του σερβιτορου που ως γνωστον ΕΓΩ θα πληρωσω την πιστολα? Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι για το μαγαζι ΝΑ και αν πληρωσεις εσυ ΝΑ και αν πληρωσει το προσωπικο για τη μαλακια που εκανες. Τα λεφτα του θα τα παρει με τον εναν ή τον αλλο τροπο.
LRoi Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τωρα ξαφνικα θυμηθηκατε ολοι την αποδειξη απο τις καφετεριες? Νομίζεται αυτα θα σου σωσουν το κρατος?? Να σας δω αν αγορασετε κατι με 300ε και σας πουν 240 250 χωρις εκει να σας δω.ολοι οι τζαμπατζηδες βγαινουν και επικαλουντε εναν ηλιθιο νομο....αμα δεν ειχες ποτε μαγαζι θα δεις οτι δεν ειναι τοσα τα κερδη δεν θα το παιζαται ιστορια.. Συνεπώς, αφού δεν είναι τόσα τα κέρδη, βουτάμε και τα λεφτά του ΦΠΑ και στα αυγά μας όλα. Μηπως μεροληπτει υπερ εμου του σερβιτορου που ως γνωστον ΕΓΩ θα πληρωσω την πιστολα? Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι για το μαγαζι ΝΑ και αν πληρωσεις εσυ ΝΑ και αν πληρωσει το προσωπικο για τη μαλακια που εκανες. Τα λεφτα του θα τα παρει με τον εναν ή τον αλλο τροπο. Σοβαρά? Δηλαδή αν μου λέει το αφεντικό, μην κόβεις αποδείξεις, μόνο αν ζητήσουν και κάποια φάση σηκωθούν όλοι και μου την κοπανήσουν νομίμως, θα πάω μέσα και θα μου πει, Οκ, τα κρατάω από το μισθό σου? 4
bluesattack Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μηπως μεροληπτει υπερ εμου του σερβιτορου που ως γνωστον ΕΓΩ θα πληρωσω την πιστολα? Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι για το μαγαζι ΝΑ και αν πληρωσεις εσυ ΝΑ και αν πληρωσει το προσωπικο για τη μαλακια που εκανες. Τα λεφτα του θα τα παρει με τον εναν ή τον αλλο τροπο. Να παραιτηθει ο σερβιτορος.Σκασιλα μας.Δηλαδη τι πρεπει να γινει ? Ολο το κοινωνικο συνολο που θελει αποδειξη να υποκυψει για το μεροκαματο του ? Σοβαρα τωρα ? 2
ikaruga24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Να παραιτηθει ο σερβιτορος.Σκασιλα μας.Δηλαδη τι πρεπει να γινει ? Ολο το κοινωνικο συνολο που θελει αποδειξη να υποκυψει για το μεροκαματο του ? Σοβαρα τωρα ?Τωρα εγω εδω πρεπει να απαντησω σοβαρα?Σοβαρά? Δηλαδή αν μου λέει το αφεντικό, μην κόβεις αποδείξεις, μόνο αν ζητήσουν και κάποια φάση σηκωθούν όλοι και μου την κοπανήσουν νομίμως, θα πάω μέσα και θα μου πει, Οκ, τα κρατάω από το μισθό σου?-Σαφεστατα-. Παντου ισχυει αυτο. Σε ολα τα μαγαζια και οχι μονο σε νυχτομαγαζα. Καφετεριες, εστιατορια, καφεστιατορια, μπαρ, οτιδηποτε και οποιοδηποτε καταστημα εχει μεσα σερβιτορους τα λαθη και οι πιστολες πληρωνονται απο το προσωπικο (κατα 99% απο τους σερβιτορους).
bluesattack Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τωρα εγω εδω πρεπει να απαντησω σοβαρα? Οχι.Κρατα το σκασιλα μας. 1
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Οι γυφτοι φευγουν οι κυριοι πληρωνουν.Αμα δεν σαρεσει και αφου δε γουσταρεις μην ξανα πας δεν σε υποχρεωνει κανενας.ολοι να γουσταρουμε θελουμε και τζαμπα....
ikaruga24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Παντως χαιρομαι που δειχνετε το πραγματικο σας προσωπο μερικοι. Ευχομαι και στα δικα σας οταν τα λεφτα του μπαμπακα ή οι δουλειες σας πατωσουν (για οσους σκεφτονται με τον ιδιο τροπο σαν τον δικο σου).
Baslir Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μηπως μεροληπτει υπερ εμου του σερβιτορου που ως γνωστον ΕΓΩ θα πληρωσω την πιστολα? Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι για το μαγαζι ΝΑ και αν πληρωσεις εσυ ΝΑ και αν πληρωσει το προσωπικο για τη μαλακια που εκανες. Τα λεφτα του θα τα παρει με τον εναν ή τον αλλο τροπο. Ο "κακομοίρης" όμως ο σερβιτόρος ξέρει να οδηγήσει τους φουσκωτούς του μαγαζιού για να χτυπήσουν τον πελάτη. Ο "κακομοίρης" ο σερβιτόρος να μάθει ποιοι είναι οι νόμοι του κράτους, να φέρνει αποδείξεις μαζί με την παραγγελία, και αν αυτό δεν συνδράμει με την πολιτική του καταστήματος, να πάει να βρει μία τίμια εργασία αντί να δουλεύει για λαμόγια φοροφυγάδες ιδιοκτήτες. Οι γυφτοι φευγουν οι κυριοι πληρωνουν.Αμα δεν σαρεσει και αφου δε γουσταρεις μην ξανα πας δεν σε υποχρεωνει κανενας.ολοι να γουσταρουμε θελουμε και τζαμπα.... Οι γύφτοι "κλέβουν" το κράτος και το πληρώνουμε εμείς (οι μαλάκες) σε φόρους και χαράτσια. Άμα δε σου αρέσει, τράβα βρες καμία κωλοχώρα που δεν υπάρχουν νόμοι, να ζήσεις. 5
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Παντως χαιρομαι που δειχνετε το πραγματικο σας προσωπο μερικοι. Ευχομαι και στα δικα σας οταν τα λεφτα του μπαμπακα ή οι δουλειες σας πατωσουν (για οσους σκεφτονται με τον ιδιο τροπο σαν τον δικο σου).αυτο το λες σ εμενα?
Baslir Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Παντως χαιρομαι που δειχνετε το πραγματικο σας προσωπο μερικοι. Ευχομαι και στα δικα σας οταν τα λεφτα του μπαμπακα ή οι δουλειες σας πατωσουν (για οσους σκεφτονται με τον ιδιο τροπο σαν τον δικο σου). Ομοίως κι εσύ να πατώσεις, αν φοροδιαφεύγεις ή εγκρίνεις τέτοιου είδους πρακτικές.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ομοίως κι εσύ να πατώσεις, αν φοροδιαφεύγεις ή εγκρίνεις τέτοιου είδους πρακτικές.Φιλε δουλευω εδω που δουλευω γιατι εχω ηδη πατωσει χωρις να εγκρινω τετοιου ειδους πρακτικες.αυτο το λες σ εμενα?Οχι.Ο "κακομοίρης" όμως ο σερβιτόρος ξέρει να οδηγήσει τους φουσκωτούς του μαγαζιού για να χτυπήσουν τον πελάτη. Ο "κακομοίρης" ο σερβιτόρος να μάθει ποιοι είναι οι νόμοι του κράτους, να φέρνει αποδείξεις μαζί με την παραγγελία, και αν αυτό δεν συνδράμει με την πολιτική του καταστήματος, να πάει να βρει μία τίμια εργασία αντί να δουλεύει για λαμόγια φοροφυγάδες ιδιοκτήτες.Και εν το μεταξυ τα λεφτα για να ζησει θα του τα δωσεις εσυ φανταζομαι? Α ναι ξεχασα, ολοι μας εχουμε τον μπαμπα απο πισω να μας σκαει τα παχυλα χαρτζιλικια για να πηγαινουμε σε τετοιου ειδους μαγαζια και να το παιζουμε μπουληδες στους εργαζομενους που ειναι εκει μονο απο αναγκη. ΚΑΝΕΙΣ δεν επιλεγει να ειναι σερβιτορος. Κανεις ομως.
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Οι γύφτοι "κλέβουν" το κράτος και το πληρώνουμε εμείς (οι μαλάκες) σε φόρους και χαράτσια. Άμα δε σου αρέσει, τράβα βρες καμία κωλοχώρα που δεν υπάρχουν νόμοι, να ζήσεις. Αμα εσυ πληρωνεις τους αβασταχτους φορους εκεινος πληρωνει τους ιδιους φορους +υπαλληλους +φορους για το μαγαζι χαρατσια εκτακτο φπα κτλ.αμα τελειωσαν του μπαμπακα τα λεφτα να μην πας να πιεις καφε η αποδειξη η δικια σου θα σωσει την ελλαδα..... ελα να συζητησουμε οταν σου προτεινουν καμια εκπτωσαρα σε παπουτσια η ρουχα να σε δω εκει μαγκα.
LRoi Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Φιλε δουλευω εδω που δουλευω γιατι εχω ηδη πατωσει χωρις να εγκρινω τετοιου ειδους πρακτικες.Οχι.Και εν το μεταξυ τα λεφτα για να ζησει θα του τα δωσεις εσυ φανταζομαι? Α ναι ξεχασα, ολοι μας εχουμε τον μπαμπα απο πισω να μας σκαει τα παχυλα χαρτζιλικια για να πηγαινουμε σε τετοιου ειδους μαγαζια και να το παιζουμε μπουληδες στους εργαζομενους που ειναι εκει μονο απο αναγκη. ΚΑΝΕΙΣ δεν επιλεγει να ειναι σερβιτορος. Κανεις ομως. Δεν είναι δικαιολογία αυτή για να μην τα κάνεις όλα πουτ@να αν γίνει το σκηνικό που περιγράφω παραπάνω. Δηλαδή αν έχει συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης με εσένα, να πληρώνεσαι το ΦΠΑ που θα καταφέρεις να κλέβεις από τα ποτά, aka για κάθε απόδειξη που θα γλυτώνεις από κάθε ποτό,, να τσεπώνεις 23%, εμείς θα σκεφτόμαστε ότι κανείς δεν θέλει να είναι σερβιτόρος και ότι εντάξει μωρέ, ΠΛΗΡΩΝΩ εγώ ο μλκας 23% ακριβότερο ένα προϊόν για να τα παίρνει ο σερβιτόρος? Και γιατί να μην τα κρατήσω εγώ στην τσέπη μου, μλκας είμαι? Καταγγελία και απόλυση. Όση ανάγκη κι αν έχεις, υπάρχει και η γμημένη η αξιοπρέπεια πάνω απ' όλα. Αμα εσυ πληρωνεις τους αβασταχτους φορους εκεινος πληρωνει τους ιδιους φορους +υπαλληλους +φορους για το μαγαζι χαρατσια εκτακτο φπα κτλ.αμα τελειωσαν του μπαμπακα τα λεφτα να μην πας να πιεις καφε η αποδειξη η δικια σου θα σωσει την ελλαδα..... ελα να συζητησουμε οταν σου προτεινουν καμια εκπτωσαρα σε παπουτσια η ρουχα να σε δω εκει μαγκα. Γίνε υπάλληλος αν δεν βγαίνεις, τί δεν καταλαβαίνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα