Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μενω σε μια πολυκατοικια στην οποια εφτασα να αναθεματιζω την ωρα και την στιγμη που αγορασα το διαμερισμα που μενω

Εχει γεμισει με αλβανογυφτοπακιστανια και η συντηρηση της ειναι ελλειπεστατη σε ολα τα επιπεδα.

Μιλαμε δεν φτιαχνουν τιποτα και δεν ενδιαφερεται κανεις....

Με αποτελεσμα να μην μπορω ουτε να το πουλησω να φυγω ουτε να το νοικιασω και εχω ριξει αρκετα χρηματα για να το κανω σπιτι

Σαν να μην εφτανε αυτο εχει προκυψει κι αλλο θεμα ....

Καποιος παει και ενεργειται στο κλιμακοστασιο και βρωμοκοπαει ολη η σκαλα και το σπιτι και δεν ξερω τι να κανω ?

Θελω να φωναξω καποιον και να δρασω αναλογα αλλα δεν ξερω πως και τι

Διαχειριστης δεν υπαρχει

Οι ιδιοκτητες δεν ενδιαφερονται και δεν βγαζω ακρη με κανεναν καθως ολοι ειναι ξενοι και γυφτοι

Ντρεπομαι να φερω εναν φιλο στο σπιτι μου και κλαιω τα χρηματα και τον κοπο μου να το αγορασω...

Φοβαμαι και για την υγεια μου τωρα ......

Τα φωτα σας

• Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαταρχήν ως Γάννικος έπρεπε να έχεις βρει μια άλλη λύση :P

Κατα τα άλλα, έφαγες πακέτο. Στην εποχή μας το να ζεις σε πολυκατοικία είναι πρόβλημα. Δε ξέρω και πολλούς που να μην έχουν πρόβλημα...

Για τον τυπο που τα κάνει στον κλιμακοστάσιο τι να πω??? Καμια καμερουλα ισως να τον τσακώσεις?

Δημοσ.

Το γνώρισμα του ελληνα "Σπίτι να ναι και ότι να ναι"

Λαθος φιλε....

Αυτο παει αναλογα την οικονομικη ευχερεια του καθενος...

Τοτε που το πηρα μεναμε ολοι ελληνες φιλε και ηταν αρκετα καθαρα

Τωρα εδω και 4-5 ετη γεμισαμε "σκατα"

Kαταρχήν ως Γάννικος έπρεπε να έχεις βρει μια άλλη λύση :P

Κατα τα άλλα, έφαγες πακέτο. Στην εποχή μας το να ζεις σε πολυκατοικία είναι πρόβλημα. Δε ξέρω και πολλούς που να μην έχουν πρόβλημα...

Για τον τυπο που τα κάνει στον κλιμακοστάσιο τι να πω??? Καμια καμερουλα ισως να τον τσακώσεις?

Σιγα μην βαλω και το fbi :wacko:

Φωναξε την Χ.Α :)

Βασικα κανενα υγειονομικο σκεφτομαι να τους κλεισω την πολυκατοικια και να φυγω

Ετσι κι αλλιως χαμενος ειμαι με ολα οσα εγιναν και γινονται ακομη

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει το υγειονομικο και τι ακριβως κανει

Δημοσ.

Υπαρχει και υποψια να εχει πεθανει καποιος σε καποιο διαμερισμα και η μποχα να ερχεται απο εκει καθως δεν βλεπουμε ζωη εδω και μερες σε δυο διαμερισματα

Αλλα και παλι δεν ξερω αν μυριζει σηψη.

Σκατιλα μυριζει σιγουρα και ειναι ανυποφορη

Ποσα διαμερισματα εχει η πολυκατοικια?

7

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην δεν ειναι θεμα εθνικοτητας των ενοικων...Να δεις Ελληναρες ενοικους τι προβληματα δημιουργουν, χωρις να ειναι δυνατη η συνενοηση μαζι τους, να σου φυγει το κλαπετο...Μπορει οχι τοσο σε θεματα υγιεινης, αλλα με συνεπειες που μαλλον επηρεαζουν περισσοτερο την υγεια σωματικη και ψυχικη.

Οπως καταλαβαινω το κυριο προβλημα ειναι το θεμα συντηρησης/καταστασης του κτιριου, για το οποιο τελευταιοι υπευθυνοι ειναι οι ερχομενοι/παρερχομενοι ενοικοι. Αυτοι ισως θα επρεπε να προσεχουν λιγο παραπανω τον χωρο που ζουν απλως.

Αλλα για θεματα συντηρησης κλπ θα επρεπε να υπαρχει διαχειριση και να ενδιαφερονται πρωτιστα οι ιδιοκτητες των διαμερισματων.

Τωρα για το αλλο θεμα με το κλιμακοστασιο τι να σου πω. Παρακολουθα (αν το φαινομενο ειναι τοσο συχνο δε νομιζω να σου παρει πολυ καιρο να βρεις τον "δραστη") ή βαλε καμια καμερα να δεις ποιος το κανει σε πρωτη φαση και μετα βλεπουμε.

Γενικα με το θεμα της βρωμας δεν υπαρχει σωτηρια νομιζω...Αλλα στις πολυκατοικιες ειναι τοσα πολλα τα θεματα στα οποια δεν υπαρχει σωτηρια, γιαυτο ειδικα πριν την αγορα διαμερισματος θελει πολλη προσοχη, αλλιως καλυτερα στο ενοικιο για μια ζωη ωστε να μπορεις να την κανεις αν πασα στιγμη. Φοβαμαι εν τελει οτι πρεπει να αρχισεις να συμβιβαζεσαι με το σεναριο οτι εκανες κακη/λαθος επιλογη και δεν υπαρχει επιστροφη...

Δημοσ.

Μαλλον το προβλημα ειναι στον δευτερο οροφο και οχι εκει που ηταν οι ακαθαρσιες στον τεταρτο της ταρατσας

Αλλωστε οι ακαθαρσιες εχουν ξεραθει και δεν μυριζε τοσο εκει οσο στον δευτερο προς τριτο οροφο

Ενισχυεται η πιθανοτητα να εχει πεθανει καποιος αλλοδαπος αλλα και παλι δεν ξερω πως μυριζει η σηψη

Το κακο ειναι οτι φοβαμαι να κοιμηθω στο σπιτι μην αρρωστησω απο την μποχα και φοβαμαι περισσοτερο να ανοιξω παραθυρα υπο τον φοβο ληστειας

Δημοσ.

Βασικα κανενα υγειονομικο σκεφτομαι να τους κλεισω την πολυκατοικια και να φυγω

Ετσι κι αλλιως χαμενος ειμαι με ολα οσα εγιναν και γινονται ακομη

Κινηση Ματ!

Εαν σφραγιστει η πολυκατοικια και την κανουνε καταληψη ναρκωμανεις, αστεγοι, ημιτρελοι και παρανομοι λες να ανεβει η αξια του σπιτιού; Μαλλον το αναποδο!

Δυσκολη φαση.

Επισης η ομαδα με τα μαυρα μπλουζακια εχω ακουσει κανει "ακτιβισμο" δηλαδη σακατευει στο ξυλο λαθρομεταναστες καταληψιες. Κατι που αδιαφορει εαν οι καταληψιες ειναι συνελληνες βεβαιως βεβαιως. Μην μπλεξουνε με το νομο, και καλα. 

Αλλα αν οι ανθρωποι μενουνε νομιμα, απλα ειναι μπασκλασαρια, δυστυχως ισως δεν μπορεις να κανεις πολλα ποσο μαλλον να απευθυνθεις στους προαναφερθεντες "ακτιβιστες".

Δημοσ.

Κατάλαβα ........ Και κερατας και δαρμενος δηλαδή

Ωραία πράγματα

Τουλάχιστον ευχαριστηθηκα το μπινελικι σε έναν ιδιοκτήτη

Δημοσ.

Κινηση Ματ!

Εαν σφραγιστει η πολυκατοικια και την κανουνε καταληψη ναρκωμανεις, αστεγοι, ημιτρελοι και παρανομοι λες να ανεβει η αξια του σπιτιού; Μαλλον το αναποδο!

Θεωρεις δηλαδη οτι εχει αξια τωρα οπως το εχουν κανει ?

Σου λεω εχω φτασει να αναθεματιζω το σπιτι μου και να κλαιω τα χρηματα που εχω ριξει

Αν το δεις και σε τι κατασταση το εχουν φερει θα κλαις κι ας μην σε ενδιαφερει.

Να το πουλησω σε ποιον και ποσο οπως το εχουν κανει ?

Ποιος παει να μεινει με πακιστανους και γυφτους σε μια διαλυμενη και με πολλα προβληματα πολυκατοικια ?

Ουτε ενα βαψιμο δεν κανουν για να μην μιλησω για το εσωτερικο οπου ειναι λες και θα καταρρευσει.

Αφου χανω εγω και αυτοι και δεν ενδιαφερονται ας δωσω μια χαριστικη βολη να χασουν ολοι να ησυχασουν.

Εγω οτι ειχα να χασω το εχασα και με το παραπανω

• Like 1
Δημοσ.

Κινηση Ματ!

Θεωρεις δηλαδη οτι εχει αξια τωρα οπως το εχουν κανει ?

Σου λεω εχω φτασει να αναθεματιζω το σπιτι μου και να κλαιω τα χρηματα που εχω ριξει

Αν το δεις και σε τι κατασταση το εχουν φερει θα κλαις κι ας μην σε ενδιαφερει.

Να το πουλησω σε ποιον και ποσο οπως το εχουν κανει ?

Ποιος παει να μεινει με πακιστανους και γυφτους σε μια διαλυμενη και με πολλα προβληματα πολυκατοικια ?

Ουτε ενα βαψιμο δεν κανουν για να μην μιλησω για το εσωτερικο οπου ειναι λες και θα καταρρευσει.

Αφου χανω εγω και αυτοι και δεν ενδιαφερονται ας δωσω μια χαριστικη βολη να χασουν ολοι να ησυχασουν.

Εγω οτι ειχα να χασω το εχασα και με το παραπανω

Σε ποια περιοχη είναι; Υ.ΓΤο οτι καπιοι πηραν σοβαρά αυτο με την Χ.Α με ανησυχει!!!! :) :) Ειρωνικα το ειπα...
  • Like 1
Δημοσ.

Σαν να μην εφτανε αυτο εχει προκυψει κι αλλο θεμα ....

Καποιος παει και ενεργειται στο κλιμακοστασιο και βρωμοκοπαει ολη η σκαλα και το σπιτι και δεν ξερω τι να κανω 

Χέστους μωρέ..

..στην κυριολεξία εννοείται  :shifty: 

Δημοσ.

Σε ποια περιοχη είναι; Υ.ΓΤο οτι καπιοι πηραν σοβαρά αυτο με την Χ.Α με ανησυχει!!!! :) :) Ειρωνικα το ειπα...

Κορυδαλλος :wacko:

Τηλέφωνο στην αστυνομία πήρες;

Πηρα την ηλιθια τρελογρια που το εχει και της εριξα ενα μπινελικι αλλο πραγμα

Αν δεν διορθωθει η κατασταση αυριο θα παρω και την αστυνομια και το υγειονομικο και θα ησυχασουμε ολοι επιτελους

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...