turismi Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ξέρεις αυτό που λέμε ότι ζούμε στην εποχή της πληροφορίας; Οι πληροφορίες που κατέχεις για το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι πολύ σημαντικές και σου δίνουν διαπραγματευτικό πλεονέκτημα. Άρα το διαμέρισμα εδώ στο φόρουμ είναι καμένο χαρτί και το να του ζητάς τιμή, είναι σα να λες ότι ψάχνεις για μ@λάκες. Αφου μας λεει που μας λεει το πονο του, ας μας πει και ποσο θελει να το πουλησει! Δεν χανει τιποτα, μονο μπορει να κερδισει! Μπορει εγω να ειμαι διατεθημενος να δωσω οσα ζηταει αυτος! Λες και τον δεσμευει τιποτα απεναντι μου! Απλα ο τυπος παιζει.......
paylidis Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Αφου μας λεει που μας λεει το πονο του, ας μας πει και ποσο θελει να το πουλησει! Δεν χανει τιποτα, μονο μπορει να κερδισει! Μπορει εγω να ειμαι διατεθημενος να δωσω οσα ζηταει αυτος! Λες και τον δεσμευει τιποτα απεναντι μου! Απλα ο τυπος παιζει....... αν ενδιαφερεσαι στειλε του πμ και ασε τα κολπα... ο ανθρωπος εχει τον πονο του και το πρόβλημα του και καθομαστε και δουλευομαστε εδω μεσα... 2
agligoros Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Αφου μας λεει που μας λεει το πονο του, ας μας πει και ποσο θελει να το πουλησει! Δεν χανει τιποτα, μονο μπορει να κερδισει! Μπορει εγω να ειμαι διατεθημενος να δωσω οσα ζηταει αυτος! Λες και τον δεσμευει τιποτα απεναντι μου! Απλα ο τυπος παιζει....... το θεμα Αλμπαν ειναι να συμμορφωθουν οι γειτονες του,οχι να υποβαθμιστει και αλλο η πολυκατοικια 3
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Αφου μας λεει που μας λεει το πονο του, ας μας πει και ποσο θελει να το πουλησει! Δεν χανει τιποτα, μονο μπορει να κερδισει! Μπορει εγω να ειμαι διατεθημενος να δωσω οσα ζηταει αυτος! Λες και τον δεσμευει τιποτα απεναντι μου! Απλα ο τυπος παιζει....... Τις φωτογραφίες από την πρόσοψη και την είσοδο τί τις ήθελες; Να δεις αν ταιριάζει στην αισθητική σου; Γιατί και γω αν το σπίτι δεν έχει υπογραφή αρχιτέκτονα με pritzker, δεν το βλέπω καν!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Απλα ο τυπος παιζει....... Τι εννοεις με το "παιζει"? Και σιγουρα δεν παιζει περισσοτερο απο τυπους που βρισκουν θρεντ με θεμα "ομορφες φωτογραφιες" ή "καλοκαιρινες διακοπες" για να διαφημισουν συγκεκριμενο μερος κατ'επαναληψη. Συνεπως, ασε να κρινει καποιος αλλος τον συμφορουμιτη για μη εντιμη σταση απεναντι μας επειδη δεν δημοσιευει σκοτωμενη τιμη προς τερψιν διαφορων περιφερομενων κορακιων (και δεν εννοω εσενα, αλλα τον οιονδηποτε αναζητα αγοραπωλησιες απο ατομα απελπισμενα που ποσταρουν απλα για να ζητησουν πιθανες συμβουλες για το θεμα τους). 4
turismi Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Τι εννοεις με το "παιζει"? Και σιγουρα δεν παιζει περισσοτερο απο τυπους που βρισκουν θρεντ με θεμα "ομορφες φωτογραφιες" ή "καλοκαιρινες διακοπες" για να διαφημισουν συγκεκριμενο μερος κατ'επαναληψη. Συνεπως, ασε να κρινει καποιος αλλος τον συμφορουμιτη για μη εντιμη σταση απεναντι μας επειδη δεν δημοσιευει σκοτωμενη τιμη προς τερψιν διαφορων περιφερομενων κορακιων (και δεν εννοω εσενα, αλλα τον οιονδηποτε αναζητα αγοραπωλησιες απο ατομα απελπισμενα που ποσταρουν απλα για να ζητησουν πιθανες συμβουλες για το θεμα τους). Πλακα κανεις ρε φιλε? Τι σχεση εχει το να ποσταρεις φωτογραφιες απο ενα ξενο τοπο......με το να πλαθει ο καθενας μια δικη του ιστορια για να σπασει πλακα και να περασει ρατσιστικα μηνυματα? Στην μεν πρωτη περιπτωση εγω φερνω κοντα δυο λαους, στην δε δευτερη τροφοδοτει το μισος και την ξενοφοβια!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Οκ, ησουν σαφεστατος αναφορικα με την ερωτηση μου. Eπειδη ο φιλος δεν πουλαει/δεν δημοσιευει τιμη πωλησης του διαμερισματος του εδω μεσα<--->απλα δημιουργησε το θρεντ για να περασει ρατσιστικα μηνυματα. Μαλιστα. Επισης σημερα μαθαινουμε οτι οποιος διαφημιζει μια χωρα ως τουριστικο προορισμο (ακομα κι αν καταχραζεται διαφορα thread) το κανει για να περασιε μηνυματα φιλιας και αγαπης ως αλλος Μητερος Τερεζος! obvious troll is obvious. 4
turismi Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Οκ, ησουν σαφεστατος αναφορικα με την ερωτηση μου. Eπειδη ο φιλος δεν πουλαει/δεν δημοσιευει τιμη πωλησης του διαμερισματος του εδω μεσα<--->απλα δημιουργησε το θρεντ για να περασει ρατσιστικα μηνυματα. Μαλιστα. Επισης σημερα μαθαινουμε οτι οποιος διαφημιζει μια χωρα ως τουριστικο προορισμο (ακομα κι αν καταχραζεται διαφορα thread) το κανει για να περασιε μηνυματα φιλιας και αγαπης ως αλλος Μητερος Τερεζος! obvious troll is obvious. Δεν ειμαι ο μονος που το παρατηρησε! Ο τροπος περιγραφης και χαρακτηρισμου των υπολοιπων ενοικων, εκει σε οδηγει! Και εγω μπορει να εχω προβλημα στην πολυκατοικια μου, αλλα δεν αρχιζω να βριζω ολους τους Ελληνες ενοικους, επειδη καθε μηνα βουλωνει η αποχετευση απο τις σερβιετες και το χαρτι τουαλετας που πεταει καποια ενοικος στην χεστρα! Μητερος Τερεζος δεν ειμαι, παντως ρατσιστικα σχολια δεν γραφω!
xpapias Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πλακα κανεις ρε φιλε? Τι σχεση εχει το να ποσταρεις φωτογραφιες απο ενα ξενο τοπο......με το να πλαθει ο καθενας μια δικη του ιστορια για να σπασει πλακα και να περασει ρατσιστικα μηνυματα? Στην μεν πρωτη περιπτωση εγω φερνω κοντα δυο λαους, στην δε δευτερη τροφοδοτει το μισος και την ξενοφοβια! Μισό γιατί θα μας τρελάνεις. Ο άνθρωπος περιγράφει μια πραγματικότητα. Ρατσισμός και ξενοφοβία έχουν γίνει "τσίχλα". Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα είναι πόλος έλξης για πολλούς προβληματικούς μετανάστες. Με το "προβληματικούς" εννοώ άτομα που βρίσκονται παράνομα στη χώρα, χωρίς χαρτιά, χωρίς ασφάλεια υγείας, χωρίς να πληρώνουν φόρους πολλές φορές χωρίς να σέβονται την χώρα στην οποία βρίσκονται. Πόσες φορές έχεις δει μετανάστες χωρίς χαρτιά να στιβάζονται σε διαμερίσματα σε άθλιες συνθήκες υγιεινής; Πόσες φορές έχεις δει μετανάστες να διαμαρτύρονται σε δημόσιες υπηρεσίες ή να πηγαίνουν ανασφάλιστοι σε νοσοκομεία θεωρώντας αυτονόητη τη δωρεάν περίθαλψη. Φυσικά το κάθε πρόβλημα έχει δύο πλευρές, γιατί και το κράτος δεν έκανε ποτέ κάτι για να αποφύγει ή να διορθώσει αυτές τις καταστάσεις. Επειδή λοιπόν είμαι και εγώ μετανάστης, είμαι βέβαιος ότι όλοι θα αντιδρούσαν σε μια τέτοια κατάσταση. Εχω περάσει από δύο χώρες μέχρι τώρα (Ολλανδία / Ελβετία). Οπου και να πήγα έπρεπε να δηλώνω οτι είμαι στη χώρα και που ακριβώς μένω. Στην Ολλανδία δε, περνά που και που υπάλληλος του δήμου για να ελέγξει αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο (και ότι δε μένεις πχ με άλλους 10). Στην Ελβετία , έπρεπε πρώτα να έχω βρει δουλειά για να πάρω άδεια παραμονής. Δεν πέρασα παράνομα τα σύνορα. Και στις δύο χώρες πλήρωνα κανονικά τους φόρους μου. Στη δε Ελβετία, οι φόροι για τους μετανάστες, την πρώτη πενταετία παρακρατούνται απευθείας από το μισθό. Δεν υπάρχει κανένας ανασφάλιστος μετανάστης να διεκδικεί σε υπηρεσίες υγείας. Μόλις κάποιος μπει στη χώρα, έχει περιθώριο 3 μηνες να κάνει ασφάλεια υγείας. Αν όχι, το κράτος τον ασφαλίζει αυτόματα οπουδήποτε (όλες είναι ιδιωτικές εταιρείες), υποχρεώνοντας τον να πληρώνει. Αν κάποιος ανασφάλιστος πάει σε νοσοκομείο, υποχρεουται να πληρώσει τα νοσήλεια του. Αν δεν πληρώσει εντός κάποιου χρονικού διαστήματος προβλέπεται ποινή φυλάκισης. Τα χαρτιά μου (αδεια παραμονής), έκανα 8 μηνες να τα πάρω. Πήγα πολλές φορές στην υπηρεσία αλλά ποτέ δε διαμαρτυρήθηκα για το κράτος τους που στο κάτω-κάτω με φιλοξενεί. Εμαθα να σέβομαι τη χώρα που με φιλοξενεί και το ίδιο και οι άλλοι γύρω μου. Ζω και συναναστρέφομαι καθημερινά, Κογκολέζους, Αιγύπτιους, Καμερουνέζους, Κινέζους, οποιονδήποτε. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανέναν από αυτούς. Γιατί όλοι έμαθαν να σέβονται τους κανόνες που υπάρχουν στη χώρα που ζουν. Δε λέω ότι όλοι οι μετανάστες είναι οι ίδιοι. Εξάλλου πολλές φορές τα ίδια συμβαίνουν με τους Ελληνες. Οπως σου είπα για πολλά από τα παραπάνω φταίει το ίδιο το Ελληνικό κράτος. Απλά υπάρχουν αρκετές προβληματικές καταστάσεις, για τις οποίες μόλις κανείς ανοίξει το στόμα του, βαπτίζεται ρατσιστής. 10
dimpa16 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δεν ειμαι ο μονος που το παρατηρησε! Ο τροπος περιγραφης και χαρακτηρισμου των υπολοιπων ενοικων, εκει σε οδηγει! Και εγω μπορει να εχω προβλημα στην πολυκατοικια μου, αλλα δεν αρχιζω να βριζω ολους τους Ελληνες ενοικους, επειδη καθε μηνα βουλωνει η αποχετευση απο τις σερβιετες και το χαρτι τουαλετας που πεταει καποια ενοικος στην χεστρα! Μητερος Τερεζος δεν ειμαι, παντως ρατσιστικα σχολια δεν γραφω! Εκτος απο τις σερβιετες και το κολοχαρτο που σας βουλωνει τις αποχετευσεις της πολυκατοικιας που μενεις και που συστεγάζει και Ελληνες,υπαρχει κατι αλλο που σου θυμιζει την κατασταση που βιωνει ο topic starter στην δικη του πολυκατοικια ? Ειναι αυτο κριτιριο για να συγκρινεις την δικη σου περιπτωση,με την δικη του?? Εσυ ποσο θα αντεχες αν εμενες στην πολυκατοικια αυτη και τι θα ελεγες για τους συγκατοικους που θα ειχες διπλα σου???
dimpa16 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δεν συγκρινω, εγω ειμαι σιγουρος οτι ο φιλος που ανοιξε το θεμα εχει πλασει την ιστορια απο το μυαλο του. Τον ξερεις? Απο που εισαι σιγουρος?
saks80 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τον ξερεις εσυ? Ετσι οπως εχει θεσει το θεμα, ή τρολ ειναι ή ξενοφοβικος! κανενας δεν ειναι ξενοφοβικος φιλε.ολοι συμπαθουν τις ρωσιδες και τις τουριστριες που ερχονται το καλοκαιρι ελλαδα.και του πουλιου το γαλα τους προσφερουμε
dimpa16 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τον ξερεις εσυ? Ετσι οπως εχει θεσει το θεμα, ή τρολ ειναι ή ξενοφοβικος! Το παιζεις τρελίτσα ή εισαι? Εγω χαρακτήρισα τον τύπο ή η σιγουρια σου,μαντικες ικανοτητες,κληρονομικο χαρισμα ή οπως αλλιως θες να το πεις,για το οτι ο topic starter λεει παραμυθι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα