Narayan Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Πήγαινε στον Εισαγγελέα Πειραιώς και κάνε μία εισαγγελική παραγγελία για τα παραπάνω θέματα στην ιδιοκτήτρια. Πήγαινέ την μετά στο τμήμα της περιοχής σου και θα την καλέσουν στο τμήμα για να πεις ενώπιον του αξιωματικού φυλακής το πρόβλημα που έχεις. Θα καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων του τμήματος και με αντίγραφο που θα ζητήσεις την επόμενη μέρα μπορείς να είσαι καλυμμένος νομικά για ό,τι πρόβλημα υγείας προκύψει από την κατάσταση της πολυκατοικίας, εφόσον βέβαια η ιδιοκτήτρια σε γράψει κανονικά και δεν διορθώσει τίποτα. 1
paris.gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Η μονη λυση ειναι να το πουλησεις και να φυγεις. Ολο και καποιος θα το αγορασει οποτε το θεμα ειναι αν θες να συνεχισεις να ζεις ετσι η αν θα το παρεις αποφαση να χασεις καποια λεφτα αλλα να ησυχασεις. Προφανως τωρα αν η πολυκατοικια εχει γεμισει αλλοδαπους που χεζουν που βρουν, δεν ακολουθουν κανονες υγιεινης, μπορει να εχει πεθανει και κανενας οτι και να κανεις δυσκολα θα απαλλαγεις απο αυτους. Και πολλες φορες σε ενα διαμερισμα μπορει να μενουν καμια 10αρια. Και φυσικα αν εσυ εισαι κυριλε με συμμαζεμενο σπιτι κτλ μαλλον θα εισαι και ο νουμερο 1 στοχος για ληστεια. Ειλικρινα λυπαμαι που σου γραφω τα παραπανω γιατι ειναι κριμα ουσιαστικα να σε διωχνουν απο το σπιτι σου αλλα εδω εναν μαλακα εχεις στην πολυκατοικια και δεν βρισκεις ακρη, ποσο μαλλον αν καποιος ειναι στην κατασταση σου. Παντως σιγουρα κανε καταγγελια στην αστυνομια, στο αλλαδαπων κτλ απλα να ξερεις οτι στην σκατοκοινωνια που ζουμε και δεν μας αφηνει να διεκδικησουμε καν τα βασικα δικαιωματα μας αυτο ισοδυναμει με εναν στοχο καρφωμενο στο κεφαλι σου σε σχεση με πιθανα αντιποινα. Εμενα για παραδειγμα οταν εμενα παλια στην Κυψελη και ειχα τσακωθει με καποιους για παρεμφερη θεματα σε λιγες μερες βρηκα χαραγμενο το αμαξι μου απο ακρη σε ακρη και μαλιστα εντος του κλειστου παρκινγκ της πολυκατοικιας. Οποτε μαλλον καλυτερα να το πουλησεις οσο οσο και να φυγεις. 1
Gannicus Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ηδη φωναξα αστυνομια και την περιμενω εδω και μια ωρα......... Μεχρι αυριο δεν θα εχει ερθει λετε ? Εντωμεταξυ η μποχα ειναι ανυποφορη και υπαρχει υποψια πτωματος σε σηψη! Ειδωμεν. Υγ. αν δεν γραψω αυριο εδω θα εχω ψοφισει απο την μποχα
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ηρθανε τα αλλοδαπα τα εισαγωμενα να φυγουμε εμεις.Αυτοι ειναι ζωα σπιτι τους το δασος μονο αυτο μπορει να τους ανεχτει και αυτο για λιγο, θα το γεμισουν σκουπιδια και θα γινει χωματερη. Φιλε κοιτα μη κολλησεις τιποτα και πανε κανε και τα καταλληλα εμβολια αν δεν τα εκανες χωρις πλακα εχει γινει εστια μικροβιων ετσι οπως τα περιγραφεις. 2
gatokoritso Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 πω αηδιασα ρε φιλε.κριμα πραγματικα κριμα. 1
turismi Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αν στο αγοραζα, με ποσο μου το πουλας το τετραγωνικο?
firewalker Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αν στο αγοραζα, με ποσο μου το πουλας το τετραγωνικο?Εγώ θα ζητούσα, δεν θα έδινα. :P 1
laikos123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 καλα δεν φοβάσε μη μπουκάρουν το βράδυ και σε σκοτόσουν;Αυτοί δεν έχουν μπεσα φίλε μου... 1
agligoros Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Θεωρεις δηλαδη οτι εχει αξια τωρα οπως το εχουν κανει ? Σου λεω εχω φτασει να αναθεματιζω το σπιτι μου και να κλαιω τα χρηματα που εχω ριξει Αν το δεις και σε τι κατασταση το εχουν φερει θα κλαις κι ας μην σε ενδιαφερει. Να το πουλησω σε ποιον και ποσο οπως το εχουν κανει ? Ποιος παει να μεινει με πακιστανους και γυφτους σε μια διαλυμενη και με πολλα προβληματα πολυκατοικια ? Ουτε ενα βαψιμο δεν κανουν για να μην μιλησω για το εσωτερικο οπου ειναι λες και θα καταρρευσει. Αφου χανω εγω και αυτοι και δεν ενδιαφερονται ας δωσω μια χαριστικη βολη να χασουν ολοι να ησυχασουν. Εγω οτι ειχα να χασω το εχασα και με το παραπανω Αν στο αγοραζα, με ποσο μου το πουλας το τετραγωνικο? o άνθρωπος σου
katz Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Και ολο αυτο εγινε μεσα σε 4-5 χρονια? Δεν ειδες οτι η περιοχη και η πολυκατοικια "χαλουσε"? Ή ελεγες δεν βαριεσαι που να ψαχνω αλλου τωρα?
kage Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 -αυτο λεγαν οτι ειναι το σχεδιο για το κεντρο της αθηνας.υποτιμηση αξιας σπιτιων ωστε να αγοραστουν ολοκληρα οικοδ.τετραγωνα φτηνα για να γινουν malls κτλ. -οι αλλοδαποι εχουν αγορασει τα διαμερισματα ή τα νοικιαζουν σε αλλοδαπους?αν το 2ο και κυριως αν μεσα μενουν 5-10ατομα σε 40τμ τοτε υπαρχει λυση. -ποσο κοστιζει δηλ.ενα διαμερισμα 100τμ σε τετοια πολ/κια. τι χρονολογια/οδο ειναι -χτυπας κουδουνι απο το διαμερισμα που λες .αν δεν ανοιξει φωναζεις αστυνομια ή πας μεσω εισαγγελεα 1
Gannicus Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Τελικα ζω ακομη Το προβλημα ηταν απο τις ακαθαρσιες στην εξοδο της ταρατσας (4 ακαθαρσιες σε 0,7 τετραγωνικα ξεραμενες) Το εντυπωσιακο ηταν οτι εκει που ηταν, 4ος, δεν μυριζε τοσο, οσο στον 1ο-2ο οροφο...... Ουτε οι αλλοδαποι αντεχαν την βρωμα αυτη και αφου εβαλα τις φωνες εκ νεου, εξηγωντας τους οτι θα παθουμε τιποτα, αναγκαστηκαν και τα μαζεψαν Το πιθανοτερο ειναι, οτι δεν ηταν δικα τους, γιατι ολα τα διαμερισματα εχουν τουαλετα, αλλα καποιων "επισκετων", ειτε δικων τους, ειτε πρωην νοικαρηδων. Κοντα στις ακαθαρσιες βρηκα και καποια χαρτια πιστοποιητικων γεννησης στην ελλαδα απο αλβανιδα υπηκοοο τα οποια παρεδωσα στην αστυνομια.... Φωναξα αστυνομια, η οποια καλεσε τον ιδιοκτητη ενος διαμερισματος, υπο τον φοβο υπαρξης πτωματος και ευτυχως ηταν ολα καλα Πριν ειχαμε καθαρισει το θεμα στην ταρατσα και ριξαμε μισο μπουκαλι χλωρινη για να σπασει η μυρωδια και ειχε ξεβρωμισει αρκετα -οι αλλοδαποι εχουν αγορασει τα διαμερισματα ή τα νοικιαζουν σε αλλοδαπους?αν το 2ο και κυριως αν μεσα μενουν 5-10ατομα σε 40τμ τοτε υπαρχει λυση. Ακριβως φιλε.... Οι αλλοδαποι εκτος του οτι τα αγοραζουν (οσοι μπορουν) Αυτοι που τα νοικιαζουν, αν δεν τους ελεγχεις τι κανουν, τα υπενοικιαζουν με το κεφαλι σε συμπατριωτες τους και βγαζουν κερδος Πριν δυο ετη εμεναν απο 15-20 νοματαιοι σε καθε διαμερισμα και συνεχως, εβλεπα στρωματα να ανεβοκατεβαινουν στο κλιμακοστασιο Ηταν φρικτο το ολο σκηνικο φιλε μου ... αλλο να στο περιγραφει κανεις κι αλλο να το ζεις. Τωρα εχουν φυγει οι περισσοτεροι αλλα εχουν αφησει σημαδια που δεν θα ξεχαστουν ποτε. Και ολο αυτο εγινε μεσα σε 4-5 χρονια? Δεν ειδες οτι η περιοχη και η πολυκατοικια "χαλουσε"? Ή ελεγες δεν βαριεσαι που να ψαχνω αλλου τωρα? Δεν υπηρχαν αλλοδαποι οταν το αγορασα και δεν υπηρχαν πολλα διαθεσιμα. Ειχα προβλημα χωρου στο αλλο που ειχα και δεν ηθελα να το πουλησω Ηταν πολυ φτηνο γιατι ηθελε φτιαξιματα κατι που το επιδιωξα εγω γιατι ηθελα να το φτιαξω και λιγο με το δικο μου γουστο Ηταν και η πολυκατοικια χωρις καταστατικο και διαχειριστη και οι ιδιοκτητες δεν εβαζαν ουτε προκα γιατι εφτιαχναν αλλη πολυκατοικια Εγω πανω στην λαχταρα μου για δικο μου δωματιο και χωρις να εχω καποιον να με συμβουλευει πλαι μου εκανα την κινηση, ημουν και μολις 25 ετων οταν το αγοραζα και δεν ειχα πολλες εμπειριες Τιποτα δεν προδικαζε τι θα επακολουθουσε στα επομενα ετη εκει Σε 6-7 χρονια ειχαν φυγει ολοι οι ελληνες σταδιακα και ηρθαν οι ξενοι, αλλα το χαλι με τα πακιστανια, ηρθε τα τελευταια 2,5 ετη Ελεγα στην μητερα μου να φυγουμε πριν 4 ετη, αλλα εκεινη μεγαλη γυναικα και κουρασμενη πολυ απο την ζωη, δεν το κουβεντιαζε καν και εγω δεν ηθελα να τσακωνομαι μαζι της, γιατι την συμποναω και την καταλαβαινω ... Τελικα εφαγα το αγγουρι ολοκληρο και το πακετο μαζι και ακομη της λεω να φυγουμε και δεν καταλαβαινει χριστο, γιατι φοβαται και εγω δεν θελω να την στεναχωρησω και υπομενω. Τελικο συμπερασμα και διδαγμα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ Η μονη λυση ειναι να το πουλησεις και να φυγεις. Ολο και καποιος θα το αγορασει οποτε το θεμα ειναι αν θες να συνεχισεις να ζεις ετσι η αν θα το παρεις αποφαση να χασεις καποια λεφτα αλλα να ησυχασεις. Προφανως τωρα αν η πολυκατοικια εχει γεμισει αλλοδαπους που χεζουν που βρουν, δεν ακολουθουν κανονες υγιεινης, μπορει να εχει πεθανει και κανενας οτι και να κανεις δυσκολα θα απαλλαγεις απο αυτους. Και πολλες φορες σε ενα διαμερισμα μπορει να μενουν καμια 10αρια. Και φυσικα αν εσυ εισαι κυριλε με συμμαζεμενο σπιτι κτλ μαλλον θα εισαι και ο νουμερο 1 στοχος για ληστεια. Ειλικρινα λυπαμαι που σου γραφω τα παραπανω γιατι ειναι κριμα ουσιαστικα να σε διωχνουν απο το σπιτι σου αλλα εδω εναν μαλακα εχεις στην πολυκατοικια και δεν βρισκεις ακρη, ποσο μαλλον αν καποιος ειναι στην κατασταση σου. Παντως σιγουρα κανε καταγγελια στην αστυνομια, στο αλλαδαπων κτλ απλα να ξερεις οτι στην σκατοκοινωνια που ζουμε και δεν μας αφηνει να διεκδικησουμε καν τα βασικα δικαιωματα μας αυτο ισοδυναμει με εναν στοχο καρφωμενο στο κεφαλι σου σε σχεση με πιθανα αντιποινα. Εμενα για παραδειγμα οταν εμενα παλια στην Κυψελη και ειχα τσακωθει με καποιους για παρεμφερη θεματα σε λιγες μερες βρηκα χαραγμενο το αμαξι μου απο ακρη σε ακρη και μαλιστα εντος του κλειστου παρκινγκ της πολυκατοικιας. Οποτε μαλλον καλυτερα να το πουλησεις οσο οσο και να φυγεις. Παθων σε ολα τα επιπεδα φιλε μου ..... 30000 ευρω ζημια Ασε .... ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ
paris.gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Οπως σου ειπα ψαξε να το πουλησεις αν τα πραγματα ειναι τοσο ασχημα. Μπορει να το αγορασει καποιος μονο και μονο για να το υπενοικιασει σε 10 αλλοδαπους. Μετα τους στελνεις το αλλοδαπων, το υγειονομικο κτλ! Στο τελος της ημερας ειναι και θεμα ασφαλειας. Καθε μερα ακουμε και κατι. Και αν οπως ειπες μπαινοβγαινουν 10 ατομα ανα διαμερισμα τοτε ειναι πολυ επικινδυνο γιατι απλα δεν υπαρχει κανενας ελεγχος. Οσο για την μητερα σου μπορει να ειναι μεγαλη γυναικα κτλ αλλα εσυ εχεις πιο καθαρο μυαλο και πρεπει να το παρεις πανω σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα