hashashin Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Αν νομιζεις οτι τρολαρει κανενα προβλημα μην συμμετεχεις,τωρα να προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους ειναι καπως δεν νομιζεις? Στο θεμα μας τωρα εγω δεν πιστευω να παει και να χεζει ενοικος της πολυκατοικιας στο κλιμακοστιο,τουαλετες δεν εχουν στα διαμερισματα?Μηπως ειναι κανα πρεζακι,τιποτα αστεγος?Εχεις δει κανενα που δεν μενει στην πολυκατοικια, να τριγυριζει? Οσο για τους χαρακτηρισμους περι αλλοδαπων και πακισταναριων θα συμφωνησω οτι ειναι περιττοι.πχ θα μπορουσα και εγω να ανοιγα θεμα για τον διαχειριστη της πολυκατοικιας που μας κλεβει στα κοινοχρηστα αλλα δεν θα ανεφερα οτι ηταν Ελληνας,τι σημασια εχει ετσι και αλλιως. Υ.Γ οντως μας κλεβει αλλα που θα παει θα τον ξεμπροστιασω στην επομενη συνελευση 2
tolis_01 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Το πρόβλημα με το αρχικό ποστ δεν είναι ούτε καν οι χαρακτηρισμοί για την εθνικότητα, αλλά ίσως ο τρόπος διατύπωσης, βλ. "αλβανογυφτοπακιστανια". Εκτός κι αν όντως οι προβληματικοί ένοικοι είναι μια μείξη και των τριων, τότε ο χαρακτηρισμός είναι κάπως ρατσιστικός. Τώρα για το ποιος τρολαρει ή όχι στο ιντερνετ, κανείς δεν μπορεί προφανώς να το ξέρει. Στο ιντερνετ όλα είναι αλήθεια, και όλα ψέματα
Gannicus Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Πλακα κανεις ρε φιλε? Τι σχεση εχει το να ποσταρεις φωτογραφιες απο ενα ξενο τοπο......με το να πλαθει ο καθενας μια δικη του ιστορια για να σπασει πλακα και να περασει ρατσιστικα μηνυματα? Στην μεν πρωτη περιπτωση εγω φερνω κοντα δυο λαους, στην δε δευτερη τροφοδοτει το μισος και την ξενοφοβια! Τι πλακα θα μπορουσα να σπασω με το θεμα δηλαδη ? Και για ποια ξενοφοβια μιλας ? Στις φυλακες το 67% εγραψε ενα αρθρο, ειναι αλλοδαπα στοιχεια και τα περισσοτερα δεν θυμαμαι ποσοστο, ειναι για πολυ βαριες κακουργηματικες πραξεις, λογικο δεν ειναι να υπαρχει μια φοβια ? Δεν μπορω να καταλαβω τι ζητας .... θες να αγορασεις ενα "τετοιο" διαμερισμα ? Μπας και τρολλαρεις τυπε μου ? ΕΛΕΟΣ δηλαδη... Ναι! Γιατι? Ακομα περιμενω απο τον φιλο να μας δωσει μια τιμη! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αποφευγει....! Απο την μια μας λεει θελει να πουλησει αλλα πλεον δεν βρισκει, και απο την αλλη οχι οχι δεν πουλαω! Γιατι μεσα στην αγανακτηση μου μπορει να πω μια κουβεντα παραπανω Δεν θελω να το πουλησω..... απλα σκεφτομαι οτι οπως ειναι η κατασταση μονο σκοτωμενο πουλιεται και εγω δεν το σκοτωνω για κανεναν λογο Να σου δωσω να καταλαβεις............... Προτιμω να βαλω δεκα μπουκαλες πετρογκαζ και να τιναξω το οικοδομημα στον αερα παρα να ξεπουλησω οτι με κοπο εφτιαξα (και αυτο πανω σε αγανακτιση λεγεται, δεν το εννοω κιολας) Δεν συγκρινω, εγω ειμαι σιγουρος οτι ο φιλος που ανοιξε το θεμα εχει πλασει την ιστορια απο το μυαλο του. Αφου εισαι σιγουρος λοιπον κατσε και μια ακρη και μην ποσταρεις σε αυτο το θεμα Αν νομιζεις οτι τρολαρει κανενα προβλημα μην συμμετεχεις,τωρα να προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους ειναι καπως δεν νομιζεις? Στο θεμα μας τωρα εγω δεν πιστευω να παει και να χεζει ενοικος της πολυκατοικιας στο κλιμακοστιο,τουαλετες δεν εχουν στα διαμερισματα?Μηπως ειναι κανα πρεζακι,τιποτα αστεγος?Εχεις δει κανενα που δεν μενει στην πολυκατοικια, να τριγυριζει? Οσο για τους χαρακτηρισμους περι αλλοδαπων και πακισταναριων θα συμφωνησω οτι ειναι περιττοι.πχ θα μπορουσα και εγω να ανοιγα θεμα για τον διαχειριστη της πολυκατοικιας που μας κλεβει στα κοινοχρηστα αλλα δεν θα ανεφερα οτι ηταν Ελληνας,τι σημασια εχει ετσι και αλλιως. Υ.Γ οντως μας κλεβει αλλα που θα παει θα τον ξεμπροστιασω στην επομενη συνελευση Κοιτα φιλε .... Εμεις δουλευουμε και φευγουμε το πρωι πολυ νωρις απο το σπιτι μου Οταν γυριζουμε επειδη δεν εχουμε παρτιδες με κανεναν δεν βγαινουμε απο το σπιτι Βασικα δεν τους ξερω κιολας! Οι ξενοι εχουν πολλα σουρταφερτα με τους δικους τους (ομοεθνεις) λογικο ειναι, αλλα καπου δημιουργειται ενα "θεμα" γιατι εχει ως αποτελεσμα να μενει η κυρια εισοδος ανοιχτη και να μπαινει καθε καρυδιας καρυδι μεσα. Οσο ειμασταν ελληνες και ιδιοκτητες, η νοικαραιοι, προβληματα σιγουρα ειχαμε, αλλα δεν ηταν κακουργηματικου χαρακτηρα.... ουτε εβλαπταν την πολυκατοικια τοσο πολυ! Απο τον καιρο που ηρθαν οι ξενοι και ειδικα πακιστανοι μου συνεβηκαν ΟΛΑ Και κλεψιμο το ποδηλατο και το σκυλι που το βρηκα και ληστεια στο σπιτι μου με πολυ χοντρη ζημια που δεν μπορω να ξεπερασω..... Τυχαια ολα ? Δεν το νομιζω........... Μετα απο ολα αυτα το κακο ειναι οτι περαν των ζημιων που εχω παθει δεν μου βγαινει να πω μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ του Θεου σε κανεναν τους, που παντα ελεγα και λεω στον οποιονδηποτε........ Και πιστεψε με, με στεναχωρει πολυ αυτο διοτι ειμαι πολυ ανοιχτος ανθρωπος και καπου νιωθω κι εγω "καπως"! Στα του προβληματος τωρα..... Τελικα το κακο πρεπει να γινεται απο γατια Μια μικρη κατω μαζεψε μια γατα η οποια γεννησε κιολας συμφωνα με οσα μου ειπε πριν λιγο η μητερα μου και θα δουμε τι θα κανουμε για να λυσουμε το θεμα αυτο χωρις να πειραχτουν τα γατακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα