Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορειτε να βοηθησετε?μπαινω απο τη συνδεση του σπιτονυκοκοιρη μου οπου μου εχει δωσει τον κωδικο αλλα δν με αφηνει να μπω μονο απο τον σταθερο οπου χρησιμοποιω την κεραια nanostation 2.απο το laptop συνδεομαι κανονικα.η συνδεση ειναι cyta,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.πιθανον αν αγορασω καποιο stickακι για να συνδεομαι ασυρματα να μπορεσω.αλλα δεν θελω διοτι εχω αγορασει την πολυ πιο ακριβη και πιο καλη κεραια.

στην αντιμετωπιση προβληματων μου ελεγε να κανω επανεκινηση το ρουτερ,αφου το εκανα παλι ειχα το ιδο προβλημα.

post-263016-0-64779600-1365050966_thumb.jpg

Δημοσ.

Πηρα το nanostation γιατι μου το προτεινε ενα καταστημα με κεραιες γιατι εχει μεγαλυτερη κ καλυτερη εμβελεια,επισης ειναι και εξωτερικη κεραια.πιο πριν συνδεομουνα σε ενα ελευθερο δικτυο σε router mode,τωρα το γυρισα σε bridge και δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις της κεραιας οπου πιο πριν πληκτρογουσα στον browser 192.168.10.20.ιντερνετ συνεχιζω να εχω παντως αλλα οχι στο δυκτιο που θελω

Δημοσ.

Εχεις ποτε σκεφτει οτι σε εχει κλειδωσει....  Και απλα να μη στο λεει... 

Εσυ μιλας για το σπινοκοικυρη και εγω σου λεω για κλειδωμενη mac address........

Δημοσ.

βαλε το ρουτερ στο ιδιο δικτυο σε Ip με το ασυρματο του γειτονα για αρχη

αν του γειτονα ειναι 192.168.1.254 βαλε το δικο σου 192.168.1.253 πχ.

Δημοσ.

a.βλεπεις τι ip εχει του γειτονα το ρουτερ.

β.κανεις Hard reset to nanostation>

γ.μπαινεις στο nanostation του αλλαζεις την Ip.

δ.ξαναμπαινεις μετα και το κανεις wireless bridge Η οτι αλλο θες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...