xristoskom Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μπορειτε να βοηθησετε?μπαινω απο τη συνδεση του σπιτονυκοκοιρη μου οπου μου εχει δωσει τον κωδικο αλλα δν με αφηνει να μπω μονο απο τον σταθερο οπου χρησιμοποιω την κεραια nanostation 2.απο το laptop συνδεομαι κανονικα.η συνδεση ειναι cyta,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.πιθανον αν αγορασω καποιο stickακι για να συνδεομαι ασυρματα να μπορεσω.αλλα δεν θελω διοτι εχω αγορασει την πολυ πιο ακριβη και πιο καλη κεραια.στην αντιμετωπιση προβληματων μου ελεγε να κανω επανεκινηση το ρουτερ,αφου το εκανα παλι ειχα το ιδο προβλημα.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 to nanostatiion γιατι το πηρες?β.θα πρεπει να παιξει σαν wireless bridge το nanostation και μετα να παρεις με καλωδιο internet.
xristoskom Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Πηρα το nanostation γιατι μου το προτεινε ενα καταστημα με κεραιες γιατι εχει μεγαλυτερη κ καλυτερη εμβελεια,επισης ειναι και εξωτερικη κεραια.πιο πριν συνδεομουνα σε ενα ελευθερο δικτυο σε router mode,τωρα το γυρισα σε bridge και δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις της κεραιας οπου πιο πριν πληκτρογουσα στον browser 192.168.10.20.ιντερνετ συνεχιζω να εχω παντως αλλα οχι στο δυκτιο που θελω
xristoskom Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) ?? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2013 από xristoskom
rfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εχεις ποτε σκεφτει οτι σε εχει κλειδωσει.... Και απλα να μη στο λεει... Εσυ μιλας για το σπινοκοικυρη και εγω σου λεω για κλειδωμενη mac address........
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 βαλε το ρουτερ στο ιδιο δικτυο σε Ip με το ασυρματο του γειτονα για αρχη αν του γειτονα ειναι 192.168.1.254 βαλε το δικο σου 192.168.1.253 πχ.
xristoskom Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 καμια βοηθεια για να ξαναμπω στις ρυθμισεις της κεραιας πρωτα?
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 a.βλεπεις τι ip εχει του γειτονα το ρουτερ. β.κανεις Hard reset to nanostation> γ.μπαινεις στο nanostation του αλλαζεις την Ip. δ.ξαναμπαινεις μετα και το κανεις wireless bridge Η οτι αλλο θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα