Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.
Το post το έχω κάνει και στο myphone αλλά θα ήθελα παραπάνω γνώμες. Εξετάζω την αγορά του Lenovo p770 και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα και να διευκρινίσω κάποιες απορίες που έχω. Το post αναμένεται να είναι λίγο μεγάλο για αυτό ζητάω συγγνώμη.

Πρώτα από όλα τα κινητό το θέλω γιατί η δουλειά είναι μακριά και παίρνω μετρό και ηλεκτρικό(22 στάσεις), οπότε θέλω κάτι για να απασχολούμαι αυτή την ώρα. Δεύτερον γιατί η δουλειά μου περιλαμβάνει και νυχτερινές βάρδιες που όμως δεν έχω όλες τις ώρες να κάνω κάτι. Αρα το να έχω ιντερνετ ή παιχνίδια ή ταινία θα με βοηθήσει να παραμείνω ξύπνιος. Τριτος λόγος είναι ότι έχω ξεμείνει με το LG GT505 και θα ήθελα να δω και το android. Είμαι καλυμμένος από το κινητό και αν δεν έβρισκα αυτή την δουλειά θα καθυστερούσα ακόμα να το αλλάξω αλλά (ευτυχώς ) θα αλλάξω.

Θα μου πείτε και τι το θες τώρα αυτό; Πάρε ένα με 130-150 ευρώ και πάλι θα την κάνεις την δουλειά σου. Είμαι γενικός φαν της τεχνολογίας και καλώς ή κακώς δεν αρκούμε σε ένα αδύναμο κινητό. Δεν έχω άλλη επαφή με το android αλλά είμαι άνθρωπος της υπομονής και δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαβάσω για να το φέρω στα μέτρα μου. Ήδη έχω κάνει την μετάβαση από windows σε linux εδώ και περίπου 1,5 χρόνο οπότε όπως καταλαβαίνετε οι δυσκολίες δεν με πτοούν.

Φτάνει το know-us-better και πάμε στο ψητό.

Διάβασα όλο το νήμα. Αν μπορείτε να μου απαντήσετε και οι απαντήσεις με καλύψουν ως προς τις απαιτήσεις που έχω από το κινητό θα προχωρήσω στην αγορά.. Έχω τις εξής απορίες.
1. Υπάρχει κάτι πιο φθηνό από την τιμή του merimobiles(187 ευρώ) αυτή την στιγμή;
2. Ξέρουν πως να το στείλουν για να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες του τελωνείου και πως τους το λέμε;
3. Θα αγοράζατε και άλλη μία μπαταρία;
4. Το κινητό λέω να το πάρω χωρίς root. Rootαρετε η μαμά rom εύκολα για να μπει play και λοιπά ή θα πρέπει να πάω υποχρεωτικά στην ρώσικη rom;
5. Αν τελικά φτιάξω το google play. Με τις εφαρμογές δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα;
6. Υπάρχει οδηγός βήμα βήμα για rootαρισμα; Γενικά πόσο δύσκολο είναι να το καταφέρει ένας αρχάριος;
7. Με τις αναβαθμίσεις τι γίνεται; Αν μείνουμε με την μαμά μετά από κάθε αναβάθμιση φτου και από την αρχή; Η ρώσικη rom παίρνει αναβαθμίσεις;

Αυτά για αρχή και ελπίζω να μπορείτε να μου απαντήσετε. Έχω διαβάσει κατά καιρούς τους βασικούς όρους στην ορολογία του android αλλά οποιοδήποτε link για να μπω στο πνεύμα είναι ευπρόσδεκτο.

Αν υπάρχει κάποιος αθήναιος που μπορεί και έχει την διάθεση να τον κεράσω καφέ και να φέρει το κινητό για να το δω live ας μου στείλει ένα pm. Μπορώ κέντρο και νότια προάστια.

Σας ευχαριστώ που κάνατε τον κόπο να το διαβάσετε.

Υ.Γ. Αν γνωρίζετε για κανένα άλλο κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά και τιμή, feel free to share.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...