Προς το περιεχόμενο

To Facebook Home έρχεται στο Android στις 12 Απριλίου


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρουσιάζοντας ότι πιο κοντινό θα δούμε ποτέ σε Facebook smartphone, ο γίγαντας της κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε πριν λίγο το Home, μια νέα "εμπειρία" για android smartphones η οποία κάνει πολύ καλύτερη την πλοήγηση στις υπηρεσίες του Facebook.Το Home δεν είναι ούτε smartphone ούτε πλατφόρμα αλλά μια «οικογένεια εφαρμογών» όπως αναφέρει το Facebook η οποία τρέχει στην πλατφόρμα του Android και αρχικά μόνο για συγκεκριμένες συσκευές.

Αντικαθιστώντας την οθόνη κλειδώματος και τις οθόνες εφαρμογών που έχουμε συνηθίσει, το Facebook προτείνει το Cover feed το οποίο εμφανίζει όλα τα νέα των φίλων σας.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι συζητήσεις με τους φίλους σας μέσω Facebook messenger φυσικά υποστηρίζονται στο Home και μάλιστα χωρίς να σας αποσπά την προσοχή από άλλη εφαρμογή που πιθανόν εκτελείτε αφού η εικόνα του συνομιλητή σας εμφανίζεται στην κορυφή. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να στείλετε και SMS, μια δυνατότητα η οποία είναι ενσωματωμένη στο Facebook messenger.

 

Σε περίπτωση που έχετε κάποια πιο άμεση ειδοποίηση όπως κάποιος φίλος σας να γράψει κάτι στο timeline σας, η ειδοποίηση αυτή θα εμφανιστεί με με την εικόνα προφίλ του φίλου σας ενώ μπορείτε να τις ανοίξετε με ένα απλό tap.

 

Facebook HomeFacebook Home

Facebook HomeFacebook Home

Ως εφαρμογή που εγκαθίσταται πάνω από το περιβάλλον του Android την οποία διαθέτει η υποστηριζόμενη συσκευή, μπορείτε να εγκαταστήσετε κανονικά όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που θέλετε από το Play Store της Google.

 

 

Το Facebok Home κυκλοφορεί στις 12 Απριλίου ως εφαρμογή στο αμερικανικό Play Store και μόνο για τα μοντέλα HTC One, One X, One X+, Samsung Galaxy S3/S4 και Galaxy Note II. Η εταιρεία δε κρύβει ότι μελλοντικά θα προσθέσει διαφημίσεις ενώ θα τηρήσει χρονοδιάγραμμα μηνιαιών αναβαθμίσεων με νέα χαρακτηριστικά.

 

Link.png Site: Facebook Home

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σιγά μην κάνω το κινητό μου μια εφαρμογή του facebook,μεγαλύτερη πατάτα δεν έχω ξαναδεί σε ιδέα,δηλ τί είναι το fb και θα το έχουμε και σε σήμα κατατεθέν σε ένα κινητό? 

  • Like 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να δείτε που αν σου δινει +1 κιλό μπανάνες στο πιθικοville με την εγκατάσταση, θα δούμε πολλούς χρήστες να το εγκαθιστουν τελικά...

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Ήδη είναι resource hog η εφαρμογή του facebook, φανταστείτε πως θα είναι αυτό που έρχεται φορτωμένο.

Aυτο ξαναπες το.

 

Γενικα παντως δεν καταλαβα τι ακριβως μπορει να προσφερει ως launcher (γιατι στην ουσια τετοιο ειναι) παραπανω απο την εφαρμογη. Διατηρω τις επιφυλαξεις μου για την ευχρηστια του σε καθημερινη συχνοτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλει να είσαι λίγο κολλημένος για να βάλεις lock screen facebook και να κάνεις το κινητό σου οικοσύστημα fb. 

 

Έχουμε notifications, έχουμε messenger φτάνει πιστεύω.Για τα πιτσιρίκια καινοτομία θα είναι να τσεκάρουν συνεχώς για likes.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλοι εσείς δηλαδή που σχολιάζετε αρνητικά δεν έχετε ούτε την facebook εφαρμογή στο κινητό σας..?

Χαλαρώστε λιγάκι μωρέ..οποιος δεν το θέλει απλά δεν ασχολείται !!!

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα δεσαμε, αυτο ειχαμε αναγκη.. Ειλικρινα ακομη προσπαθω να καταλαβω την χρησιμοτητα και την ουσιαστικη διαφοροποιηση μιας τετοιας εφαρμογης απο την κανονικη..

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα ελεγα να το δουμε πρωτα και μετα να κραξουμε ... καθοτι και εγω δεν ειμαι φιλος του FB θα ηθελα μια διαφορετικη εφαρμογη ...

 

 

θα δουμε τι θα λεει ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...