Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ...επειδή δεν έχω και το καλύτερο σώμα...σκέφτηκα να αρχίσω να γυμνάζομαι...μέχρι να φτιάξω ένα ωραίο σώμα...έχω τρεις επιλογές...i)kick boxing
                                                                            ii)tae-kwondo
                                                                            iii)στίβος
Οι απαιτήσεις που έχω είναι να γυμναστώ μεν αλλά και να μπορώ διατηρηθώ αργότερα...δεύτερον να μπορώ να προστατεύομαι μόνος μου....και τρίτον να είναι ταυτόχρονα και διασκεδαστικό αυτό που θα κάνω...πείτε μου την άποψη σας...!!!

Δημοσ.

Το 1 και το 3 είναι πολύ καλές λύσεις, αλλά θα σου πρότεινα το κολύμπι όπου τα γυμνάζει σχεδόν όλα και διατηρείσαι σχετικά εύκολα μετά.

Δημοσ.

άμα πάρω τελικά ένα από αυτά...θα χρειαστεί και κάποια διατροφή σωστά;;;;

Ε, καλό θα ήταν να μην τρως ό,τι να 'ναι. Ειδικά εάν έχεις λίγα παραπάνω κιλάκια θα δεις ότι θα βοηθηθείς πολύ περισσότερο με σωστή διατροφή.

Δημοσ.

Εχε στα υπόψην σου όμως οτι με τοκολύμπι θα αργήσεις να δεις διαφορά στο σώμα σου. Καλύτερα να ξεκινήσεις με kick box ή στίβο. Θα σε βοηθήσουν πιο πολύ στο επίπεδο που είσαι.

Επίσης μεγάλη διαφορά θα δεις με βάρη, αλλα αυτό δεν είναι γυμναστική.

Δημοσ.

Θα δεις τα χερια σου, τα πόδια σου και το στήθος σου να φουσκώνει και να φαίνονται οι μύες σου. Θα δεις διαφορά μέσα σε 1 μήνα.

Αλλα πρόσεξε οτι δεν είναι γυμανστική! Δηλαδή δεν θα έχεις ούτε ευλιγισία, ουτα θα έχεις καλή αντοχή.

Πάντως τα βάρη θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ενα ωραίο σώμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εννοείται βέβαια σε τι επίπεδο θα παίξεις.

Μπορείς να κάνεις ενα απλα ωραίο σώμα, και μπορείς να γίνεις και body builder!

Εσυ αποφασίζεις!

Δημοσ.

εγώ θέλω να φτιάξω ένα ωραίο σώμα το οποίο θα αρέσει και στα κορίτσια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Το γυμναστήριο θα πετύχαινε αυτό που θέλω;;;;...δηλαδή να χάσω κιλά αλλά και να φτιάξω σώμα;;;

Δημοσ.

εγώ θέλω να φτιάξω ένα ωραίο σώμα το οποίο θα αρέσει και στα κορίτσια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Εάν προτίθεσαι να λιώσεις στην προπόνηση, τότε το κολύμπι επιμένω ότι σου δίνει το καλύτερο δυνατό σώμα που μπορεί να έχει κάποιος. Τώρα εάν θέλεις χαλαρά, κάνε βάρη ή kick boxing.

Δημοσ.

Ναι το γυμναστήριο θα στο δώσει αυτο που θες.

Οπως επίσης και κάθε είδους γυμναστική, αρκεί να την κάνεις για αρκετό χρονικό διάστημα.

Όλα θέλουν υπομονή και επιμονη

Δημοσ.

οκ....ευχαριστώ....στα γυμναστήρια υπάρχουν υπεύθηνοι που θα μου πουν τι πρέπει να κάνω για να έχω τα αποτελέσματα που θέλω;;;

Δημοσ.

Nαι εννοείται. Υπάρχουν γυμναστές που θα σου δώσουν πρόγραμμα με το τι πρέπει να κάνεις και πόσες φορες την βδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα μπορεις να συνδιασεις εν'αλλαξ κολυμβηση και kick Boxing θα δεις τεραστια διαφορα στο σωμα σου σε μικρο διαστημα. Βασικο, κοψε τα μεταμεσονυχια πιτογυρα κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και λεφτά για γυμναστήριο κτλ δεν υπάρχουν.

Κάνε ένα τέτοιο πρόγραμμα --> http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/insanity.do

το οποίο δεν χρειάζεσε κανένα όργανο και μπορεί να το κάνεις σπίτι σου. Υπαρχουν μέσα και pdf που σου λένε τι και ποτε να τρως

Υ.Σ. μπορείς να το βρείς και στον θείο

Δημοσ.

νομίζω πως θα κατευθυνθώ προς γυμναστήριο....εκεί άμα κάνω διάδρομο...θα σφίξει η γάμπα ή θα πρέπει να το συνδιάσω με ένα άθλημα που χρησιμοποιεί τα πόδια για να τα γυμνάσω;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...