*nenya* Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Για να βρεις κάποιον ειδικό στα kettlebels ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ. Επίσης το krav maga ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ. Δεν έχει φυσική κατάσταση πέρα από τα τρεξιματάκια που θα βάλει ο προπονητής. Είναι ΜΟΝΟ αυτοάμυνα. Ειδικό στα kettlebells; Google is your friend Πραγματικά, δεν είναι τόσο δύσκολο πια να βρεις ειδικούς για το καθετί.
TwitterLover Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Εγω θα σου προτεινα ασκησεις, βαρη, κτλ μεσα στο σαλονι σου με μουσικη απο youtube και μετα με καποιον φιλο/φιλη σου τρεξιμο/ποδηλατο τωρα που ανοιγει ο καιρος. 1
efo355 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Εμφανής διαφορά με το γυμναστήριο θα περάσει αρκέτος καιρός για να δεις. Αν θέλεις να πάρεις όγκο κιόλας, τρέχα γύρευε Πρέπει να συνδυάσεις διατροφή+γυμναστική. Γυμναστήριο χωρίς διατροφή = 0. Τώρα όταν λέω διατροφή μη φανταστείς ακραία πράγματα( υπάρχουν και αυτά βέβαια, αλλά υπάρχει και η μέση λύση ). Περι διατροφής Κατ εμέ, να αποφεύγεις λιπαρά φαγητά όσο μπορείς, να τρως οπωσδήποτε 4 γεύματα την ημέρα, κοτόπουλο, φρουτάκια(π.χ μήλο/μπανάνα) και να φροντίζεις μέσα στη μέρα να παίρνεις επαρκής ποσήτητα πρωτείνης.. Όσο για το γυμναστήριο, γνώμη μου ούτε εκεί χρείαζονται υπερβολές. Αν μπορείς να πηγαίνεις 3ς φορές την εβδομάδα είσαι μια χαρά. Θα σου πρότεινα αν αποφασίσεις να πας γυμναστήριο να κοιτάξεις για καμιά συνδρομή, ξέρω γω 3μηνη για αρχή και αν δεις ότι σου αρέσει κάνε χρόνο μετά. Συμφέρει πολύ. Τώρα, σχετικά με την αυτοάμυνα δε ξέρω πολλά για να σε συμβουλέψω. Θα μπορούσες να πας Kick boxing( εγώ το σιχαίνομαι ), μαθαίνεις κάποια πράγματα. Εγώ, αν είχα το χρόνο και τα χρήματα θα πήγαινα ΜΜΑ. Αυταααα.... 3 φορές την εβδομάδα είναι το μινιμουμ. Εγώ πάω 5 φορές την εβδομάδα όπου τις 3 μέρες κάνω μυικές ομάδες και τις 2 κάνω καθαρά αεροβικά. Ποτέ μα ποτέ βάρη μαζί με αεροβικά την ίδια μερα, τον χρονο σου χάνεις.Επίσης οι ασκήσεις με βάρη δεν πρέπει να ξεπερνουν τα 45-60 λεπτα γιατί μετα αρχίζει ο καταβολισμος.Και ενα ακόμη που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει συνεχομενες μέρες βάρη. Δηλαδή δευτερα τεταρτη παρασκευή βάρη με 2 μυικες ομάδες την κάθε φορά τριτη πεμπτη ( και σάββατο για του ς μερακληδες) αεροβική.
DimitrisPas13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 παιδιά το είχασ κεφτεί ο krav manga....αλλά δεν υπάρχει κοτά στο σπίτι μου σχολή....κοντά το σπίτι μου έχει αυτά που σας είπα....μέχρι τώρα...έκανα taekwondo...έχω πάρει και την μαύρη ζώνη....αλλά τώρα που μεγάλωσα...κατάλαβα ότι αυτό το άθλημα είναι μόνο για επίδειξη...αλλά όχι για πραγματική άμυνα...το αικιντο....δεν το γνωρίζω... Αν δεν μας πείς ύψος κιλά και σωματότυπο δεν μπορούμε να βοηθήσουμε πραγματικά. Το ύψος μου είναι περίπου 1.82 και είμαι 89 κιλά....το σωματότυπο μπορώ να πω ότι δεν είναι ωραίο...έχω κυλίτσα(λόγο διατροφής),χοντρά μπούτια....αλλά το υπόλοιπο μέρος του σώματος...αδύνατο....!!!
efo355 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 παιδιά το είχασ κεφτεί ο krav manga....αλλά δεν υπάρχει κοτά στο σπίτι μου σχολή....κοντά το σπίτι μου έχει αυτά που σας είπα....μέχρι τώρα...έκανα taekwondo...έχω πάρει και την μαύρη ζώνη....αλλά τώρα που μεγάλωσα...κατάλαβα ότι αυτό το άθλημα είναι μόνο για επίδειξη...αλλά όχι για πραγματική άμυνα...το αικιντο....δεν το γνωρίζω... Το ύψος μου είναι περίπου 1.82 και είμαι 89 κιλά....το σωματότυπο μπορώ να πω ότι δεν είναι ωραίο...έχω κυλίτσα(λόγο διατροφής),χοντρά μπούτια....αλλά το υπόλοιπο μέρος του σώματος...αδύνατο....!!! Κατάλαβα έτσι όπως τα λες δύσκολα βάζεις μύες. Ξεκίνα όπως είπα με διάδρομο, όχι ποδήλατο γιατί θα σε πρήξει στα μπούτια και χαλαρές ασκήσεις για αρχή. Γενικά κάνε για αρχή ότι σου πουνε στο γυμναστήριο αλλά όχι ποδήλατο. Οπου βλέπει ποδήλατο εσύ θα κάνεις διάδρομο. Αφού τα κάνεις και περάσουν 2-3 βδομάδες μετά τα ξαναλέμε
koularasss Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 και εγω εδω και καιρο ηθελα να αρχιζω να γυμναζομαι και πριν μια εβδομαδα ξεκινησα να κανω μονος στο σπιτι,κανω βαρακια,μονοζυγο,καμψεις,κοιλιακους και ραχαιους(μιση ωρα την ημερα,4 φορες την εδομαδα),γιατι δεν εχω καθολου χρονο για γυμναστηριο μεχρι να τελειωσουν τα σχολεια :/ .Απο διατροφη ομως δεν ξερω τι πρεπει να κοψω και τι οχι,δηλαδη εχω καμια 5 κιλα παραπανω που θελω να τα χασω και θελω μια σωστη διατροφη,μπορει κανεις να ανεβασει καμια διατροφη??
thomasG4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 και εγω εδω και καιρο ηθελα να αρχιζω να γυμναζομαι και πριν μια εβδομαδα ξεκινησα να κανω μονος στο σπιτι,κανω βαρακια,μονοζυγο,καμψεις,κοιλιακους και ραχαιους(μιση ωρα την ημερα,4 φορες την εδομαδα),γιατι δεν εχω καθολου χρονο για γυμναστηριο μεχρι να τελειωσουν τα σχολεια :/ .Απο διατροφη ομως δεν ξερω τι πρεπει να κοψω και τι οχι,δηλαδη εχω καμια 5 κιλα παραπανω που θελω να τα χασω και θελω μια σωστη διατροφη,μπορει κανεις να ανεβασει καμια διατροφη?? Γενικές συμβουλές: 1. Περιόρισε όσο μπορείς από τη διατροφή σου τα γλυκά. Θα πρότεινα μόνο μαύρη σοκολάτα και αυτή σε μικρές ποσότητες. 2. Πολύ νερό. Τουλάχιστον 1.5 λίτρο την ημέρα. 3. Να εντάξεις στην διατροφή σου πολλές φυτικές ίνες(δημητριακά ολικής άλεσης, βρώμη, φακές, φασόλια, μήλα) . 4. Μείωσε τα trans-λιπαρά. Όλα τα έτοιμα φαγητά δηλαδή. Τα ω-3 λιπαρά (τόνος, καρύδια,αμύγδαλα) σε αντίθεση με τα trans κάνουν καλό στον οργανισμό. 5. Ελαφρύ βραδινό γεύμα. Ένα γιαουρτάκι 2% με μέλι και δημητριακά είναι μια καλή επιλογή. Επίσης το βραδινό είναι καλό να μην καταναλώνεται πολύ αργά το βράδυ. Άμα νιώθεις ότι πεινάς, μια ώρα πριν πας για ύπνο πιες ένα ποτήρι γάλα. 6. Τουλάχιστον 4-5 γεύματα την ημέρα. 7. Το μεσημεριανό πάντα να το συνοδεύεις με μια σαλάτα με λαχανικά. Πράσινα κυρίως.
Bspus Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 παιδιά το είχασ κεφτεί ο krav manga....αλλά δεν υπάρχει κοτά στο σπίτι μου σχολή....κοντά το σπίτι μου έχει αυτά που σας είπα....μέχρι τώρα...έκανα taekwondo...έχω πάρει και την μαύρη ζώνη....αλλά τώρα που μεγάλωσα...κατάλαβα ότι αυτό το άθλημα είναι μόνο για επίδειξη...αλλά όχι για πραγματική άμυνα...το αικιντο....δεν το γνωρίζω... Το ύψος μου είναι περίπου 1.82 και είμαι 89 κιλά....το σωματότυπο μπορώ να πω ότι δεν είναι ωραίο...έχω κυλίτσα(λόγο διατροφής),χοντρά μπούτια....αλλά το υπόλοιπο μέρος του σώματος...αδύνατο....!!! Εχεις παρει μαυρη ζωνη σε tae kwon do και το βαζεις μεσα στις επιλογες που ζητας για συμβουλη? Να σου πουμε τι? Ειχα ασχοληθει πολυ λιγο με το tae kwon do οταν ημουν μικρος, οποτε δεν μπορω να εχω σοβαρη αποψη. Παντως ακομα και αυτο με ειχε ωφελησει σε φυσικη κατασταση. Απλως δεν μου αρεσε. Ξερω ομως παιδια που εχουν μαυρη ζωνη και μπορω να πω οτι οι ικανοτητες τους σιγουρα δεν περιοριζονται στην επιδειξη. Παω σε γυμναστηριο που εχει και τμηματα kick-boxing, οποτε με μικρο σχετικα κοστος καλυπτω και τα δυο. Δεν περιμενω πολλα απο το κομματι της αυτοαμυνας (ειδικα σε τμημα γυμναστηριου) αλλα απο αποψη work-out με εχει βολεψει πολυ. Παντως η λογικη σου μου φαινεται λαθος. Δεν θα αντεξεις πολυ αν το κανεις για να αρεσεις σε γυναικες. Καντο για την υγεια σου. Και αμα το ριξεις και στο φαγητο ταυτοχρονα, μπορει μεν να βελτιωθει η αντοχη σου αλλα το σωμα σου δεν θα ειναι απαραιτητα ωραιο. Βλεπω στο γυμναστηριο και ευτραφεις τυπους που εχουν βελτιωσει πολυ τη φυσικη τους κατασταση αλλα η κοιλια κοιλια
koularasss Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Γενικές συμβουλές: 1. Περιόρισε όσο μπορείς από τη διατροφή σου τα γλυκά. Θα πρότεινα μόνο μαύρη σοκολάτα και αυτή σε μικρές ποσότητες. 2. Πολύ νερό. Τουλάχιστον 1.5 λίτρο την ημέρα. 3. Να εντάξεις στην διατροφή σου πολλές φυτικές ίνες(δημητριακά ολικής άλεσης, βρώμη, φακές, φασόλια, μήλα) . 4. Μείωσε τα trans-λιπαρά. Όλα τα έτοιμα φαγητά δηλαδή. Τα ω-3 λιπαρά (τόνος, καρύδια,αμύγδαλα) σε αντίθεση με τα trans κάνουν καλό στον οργανισμό. 5. Ελαφρύ βραδινό γεύμα. Ένα γιαουρτάκι 2% με μέλι και δημητριακά είναι μια καλή επιλογή. Επίσης το βραδινό είναι καλό να μην καταναλώνεται πολύ αργά το βράδυ. Άμα νιώθεις ότι πεινάς, μια ώρα πριν πας για ύπνο πιες ένα ποτήρι γάλα. 6. Τουλάχιστον 4-5 γεύματα την ημέρα. 7. Το μεσημεριανό πάντα να το συνοδεύεις με μια σαλάτα με λαχανικά. Πράσινα κυρίως. 1. το κανω απο τοτε που ξεκινησα,δηλαδη σε 2 μερες το πολυ πολυ ειναι να φαω 1 φορα πολυ λιγη μαυρη σοκολατα. 2. σε αυτο μια χαρα καθε μερα πινω και πιο πολυ απο τοσο. 3. δημητριακα τα ειχα κοψει,καιρος να τα ξαναρχισω 4. απο εξω να φαω σπανια καμια παρασκευη/σαββατο. 5. αντι για γιαουρτι αν τρωω γαλα με δημητριακα το ιδιο δεν ειναι?? 6. μια χαρα ειμαστε σε αυτο 7. τωρα αρχισε η μανα μ να αγοραζει ντοματες και επειδη μου αρεσουν πολυ συνηθως τρωω μιση σαλατα ντοματα πριν το φαγητο,αν τρωω και κανα μαρουλακι καλα δεν θα ειναι?? Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες !!
thomasG4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 1. το κανω απο τοτε που ξεκινησα,δηλαδη σε 2 μερες το πολυ πολυ ειναι να φαω 1 φορα πολυ λιγη μαυρη σοκολατα. 2. σε αυτο μια χαρα καθε μερα πινω και πιο πολυ απο τοσο. 3. δημητριακα τα ειχα κοψει,καιρος να τα ξαναρχισω 4. απο εξω να φαω σπανια καμια παρασκευη/σαββατο. 5. αντι για γιαουρτι αν τρωω γαλα με δημητριακα το ιδιο δεν ειναι?? 6. μια χαρα ειμαστε σε αυτο 7. τωρα αρχισε η μανα μ να αγοραζει ντοματες και επειδη μου αρεσουν πολυ συνηθως τρωω μιση σαλατα ντοματα πριν το φαγητο,αν τρωω και κανα μαρουλακι καλα δεν θα ειναι?? Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες !! To γιαούρτι έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στη μείωση του βάρους οπότε καλό είναι να το εντάξεις στην διατροφή σου σε καθημερινή βάση. Το μαρούλι είναι μια χαρά για συνοδευτικό με το μεσημεριανό. Καλό επίσης είναι να μην το παρακάνεις με τις σαλάτες, μετρημένη ποσότητα πάντα. Με τα έτοιμα φαγητά εννοώ τα συσκευασμένα τρόφιμα(έτοιμες σάλτσες κτλ). Επίσης βούτυρα και μαργαρίνες έχουν trans-λιπαρά. Μπορούν να αντικατασταθούν σε πολλές περιπτώσεις με ελαιόλαδο. Εννοείτε τα fast food όσο πιο σπάνια μπορείς τόσο καλύτερα.
koularasss Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 επισης κατι ειχα διαβασει για τις πατατες πως οταν κανεις διαιτα καλο ειναι να τις περιορισεις,αληθευει?
vk13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 και εγω εδω και καιρο ηθελα να αρχιζω να γυμναζομαι και πριν μια εβδομαδα ξεκινησα να κανω μονος στο σπιτι,κανω βαρακια,μονοζυγο,καμψεις,κοιλιακους και ραχαιους(μιση ωρα την ημερα,4 φορες την εδομαδα),γιατι δεν εχω καθολου χρονο για γυμναστηριο μεχρι να τελειωσουν τα σχολεια :/ .Απο διατροφη ομως δεν ξερω τι πρεπει να κοψω και τι οχι,δηλαδη εχω καμια 5 κιλα παραπανω που θελω να τα χασω και θελω μια σωστη διατροφη,μπορει κανεις να ανεβασει καμια διατροφη?? Ότι γράφτηκε νωρίτερα. Ξέχνα γλυκά, ζάχαρη, αναψυκτικά (αν θες να πίνεις κάτι με το φαγητό προτίμησε κόκκινο κρασί με μέτρο όμως), τηγανητά, έτοιμα φαγητά δλδ πίτσες, σουβλάκια, σαντουιτς κλπ και περιόρισε το κόκκινο κρέας και το αλάτι! Και ψωμιά επίσης έξω. Βάλε στη διατροφή σου ψάρια, αβγά, κοτόπουλο, όσπρια, προϊόντα ολικής άλεσης, δημητριακά, ξηρούς καρπούς, αμύγδαλα,καρύδια,φουντούκια και άφθονα λαχανικά και φρούτα. Γαλακτοκομικά να προτιμάς τα 2% και τυρί άπαχο τύπου flair. Αυτά γενικά έτσι. Το θέμα είναι να τα εντάξεις στις σωστές ποσότητες στη διατροφή σου... επισης κατι ειχα διαβασει για τις πατατες πως οταν κανεις διαιτα καλο ειναι να τις περιορισεις,αληθευει? Εξαρτάται. Πάντως η γλυκοπατάτα θεωρείται εξαιρετική επιλογή για αυτούς που αθλούνται. Στο φούρνο πάντα. Τηγανιτές πατάτες δεν είναι καλή επιλογή.
koularasss Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ότι γράφτηκε νωρίτερα. Ξέχνα γλυκά, ζάχαρη, αναψυκτικά (αν θες να πίνεις κάτι με το φαγητό προτίμησε κόκκινο κρασί με μέτρο όμως), τηγανητά, έτοιμα φαγητά δλδ πίτσες, σουβλάκια, σαντουιτς κλπ και περιόρισε το κόκκινο κρέας και το αλάτι! Και ψωμιά επίσης έξω. Βάλε στη διατροφή σου ψάρια, αβγά, κοτόπουλο, όσπρια, προϊόντα ολικής άλεσης, δημητριακά, ξηρούς καρπούς, αμύγδαλα,καρύδια,φουντούκια και άφθονα λαχανικά και φρούτα. Γαλακτοκομικά να προτιμάς τα 2% και τυρί άπαχο τύπου flair. Αυτά γενικά έτσι. Το θέμα είναι να τα εντάξεις στις σωστές ποσότητες στη διατροφή σου... Εξαρτάται. Πάντως η γλυκοπατάτα θεωρείται εξαιρετική επιλογή για αυτούς που αθλούνται. Στο φούρνο πάντα. Τηγανιτές πατάτες δεν είναι καλή επιλογή. οκ,ευχαριστω
laikos123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 εγώ είχα χάσει κιλά απο μόνος μου χωρίς να το θέλω ή να κάνω κάτι.Παρ'όλα αυτά έχω ακόμη κάποια παραπάνω και θέλω να μου πεί κάποιος τι πρέπει να κάνω για να φύγει το στήθος.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
thomasG4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 εγώ είχα χάσει κιλά απο μόνος μου χωρίς να το θέλω ή να κάνω κάτι.Παρ'όλα αυτά έχω ακόμη κάποια παραπάνω και θέλω να μου πεί κάποιος τι πρέπει να κάνω για να φύγει το στήθος.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τοπικά δεν φεύγει το λίπος. Από όλο το σώμα θα χάσεις, όταν χάσεις κιλά. Ακολούθησε τις συμβουλές διατροφής που είπαμε πιο πάνω και θα δεις διαφορά. Για να φαίνεται γυμνασμένο το στήθος και να μην είναι σκέτο λίπος, κάνε μέρα πάρα μέρα κάμψεις τρία σετ των οκτώ επαναλήψεων. Η σωστή εκτέλεση της άσκησης είναι να κάνεις δυο δευτερόλεπτα όταν ανεβαίνεις και άλλα δυο όταν κατεβαίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα