laikos123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Τοπικά δεν φεύγει το λίπος. Από όλο το σώμα θα χάσεις, όταν χάσεις κιλά. Ακολούθησε τις συμβουλές διατροφής που είπαμε πιο πάνω και θα δεις διαφορά. Για να φαίνεται γυμνασμένο το στήθος και να μην είναι σκέτο λίπος, κάνε μέρα πάρα μέρα κάμψεις τρία σετ των οκτώ επαναλήψεων. Η σωστή εκτέλεση της άσκησης είναι να κάνεις δυο δευτερόλεπτα όταν ανεβαίνεις και άλλα δυο όταν κατεβαίνεις. ευχαριστώ πολύ.Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.Δεν κάνω και πολύ τακτικά γυμναστική όμως πιστεύω πως τα "ποντίκια" μου είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.Νομίζω πως αν σταματήσεις τη γυμναστική ο οργανισμός δεν επαναπαύεται εύκολα στο θέμα των μυών.Ισχύει κατι τέτοιο;Επίσης τα push ups στα χέρια μου πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία με τους ώμους ή πιο ανοιχτά;
laikos123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 τσεκαρε τα. κορυφή θανκς ! κατι ακόμα(σορρυ που σας πρήζω) μπορώ να κάνω πολλά push ups το θέμα δεν είναι πως με εγκαταλείπουν οι μύες μου αλλά οι καρποί μου!Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι σε αυτό;
koularasss Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 πρεπει να γυμναζεσε καθε δευτερη μερα και τοτε θα εισαι μια χαρα.
laikos123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 οκ ευχαριστώ παιδιά αρχίζω γυμναστική ,λίγο αλλα κάτι πιστεύω ότι θα κερδίσω
javavall Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 αλλά οι καρποί μου!Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι σε αυτό; Αυτό ή αυτό
efo355 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Παιδιά όσοι έχετε smartphone κατεβάστε το jefit ότι άσκηση θες έχει μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα