Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα σήμερα ένα USB φλασάκι να φτιάξω ένα bootable usb με τα windows 8 για να τα βάλω στο Laptop. Όλα γίναν κυριλέ.

Το θέμα είναι οτι μετα έκανα format και πήγα να περάσω κάτι αρχεία και μου έκανε κάτι περίεργα, η μπάρα φόρτωνε σε δευτερόλεπτα μέχρι το 70% (αρχείου 2 GB, άρα παράλλογο) και μετά απο λίγη ώρα τερμάτιζε και κόλαγε στο 5 seconds remaining... Όσην ώρα και να το άφηνα, έμενε εκεί και τις τρείς φορές που το δοκίμασα.

Τι παίζει ρε παιδιά; Πάω για αλλαγή;

Δημοσ.

Καλησπέρα/καλημέρα

Ολα αυτά στο Pc με τα windows 8; Δοκίμασες το usb σε άλλο Pc;
Στα windows 7 είχαν βγάλει ένα hotfix γι' αυτό το πρόβλημα, σε άλλους δούλεψε σε άλλους όχι.
Για τα 8 δεν ξέρω έχω χάσει τις εξελίξεις ελαφρά (έως βαριά)

Για ρίξε μια ματιά εδώ για win7 είναι (στο παραθέτω καθώς δεν ξέρω αν οι δοκιμές έγιναν στο pc με τα 8άρια ή σε άλλο)
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itproinstall/thread/a671e232-9c83-4491-8a38-7f66b38d8f2f

Δημοσ.

To Laptop έχει τα 8 και ήθελα να περάσω κάτι αρχεία απο τον σταθερό με τα 7 (όπου και μου έβγαλε το θέμα). Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ...

Έχω διαβάσει μέχρι την μέση και δεν έχει λύση... Να συνεχίσω, υπάρχει κάτι;

edit:

Το έκανα exFAT πουθεωρητικά είναι η λύση και θεωρητικά πάλι λύθηκε το θέμα. Μόνο που με την ταχύτητα που έπιανε καλύτερα να το κατέβαζα εξαρχής στο USB...

Τι φταίει τελικά; Το συγκεκριμένο μοντέλο; Αν πάω να μου το αλλάξουν το Kingston 16GB με κάποιο άλλο, θα λυθείς το θέμα;

Υ.Γ. Έχω ένα άλλο usb ίδια μάρκα 2GB που δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Δίνουν κάποια άτομα κάποιες λύσεις και κάποιοι λύσανε το πρόβλημα βάση αυτών.

Το Hotfix το πέρασες;

Το τελευταίο βέβαια που αναφέρεις, που δουλεύει κανονικά άλλο φλασάκι δε μου αρέσει και πολύ. :/

Πριν στο ίδιο pc με τα 7άρια -με αυτό το usb- δεν είχες πρόβλημα; Ξαφνικά έγινε;

Δημοσ.

Και τώρα που μιλάμε πέρασα ακριβώς το ίδιο αρχείο στον kingston 2gb και έκανε 1 λεπτό και κάτι.

Το καινούριο usb κατευθείαν το έκανα bootable για να βάλω τα windows (αυτό έγινε κυριλλε στα 7). Έπειτα πήγα να μεταφέρω κάτι μεγάλα αρχεία και μου έκανε το θέμα.

Το hotfix δεν μπορώ να το βάλω γιατι τα win είναι του θείου και αυτήν την στιγμή δεν είναι gen...

Δημοσ.

Δεν έχει τύχει σε κανέναν άλλον ρε παιδιά; Τι λύση βρήκε; Αν δεν υπάρχει λύση τι κάνω; Στην ουσία δεν φταίει ο usb αλλα τα windows άρα με ποια λογική να πάω και να μου το αλλάξουν.

Για πείτε μία γνώμη ρε παιδιά, έχω ξεμείνει και δεν είμαι για να πετάω 10€.

Δημοσ.

Λοιπόν και στα windows 8 τα ίδια κάνει οπότε υποθέτω οτι το θέμα δεν έιναι software αλλα hardware... Πάω για αλλαγή απο Δευτέρα...

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα και εγώ, πήρα σήμερα το Kingstone data traveler 100 g2 32gb και πέρναγα κάτι αρχεία (γενικά αργεί πάρα πολύ) και πήγα να περάσω ένα iso αρχείο 4,6gb και ενώ έχει ελευ΄θερο χώρο 16Gb το φλασάκι βγάζει μήνυμα ότι "το αρχείο είναι υπερβολικά μεγάλο για το σύστημα αρχείων προορισμού".. γιατί;

Επίσης αντί για 32gb συνολικό χώρο έχει 28,9, μήπως έπρεπε να το κάνω φορμάτ πρώτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...