ThomasPD Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέος στο site οπότε καλώς σας βρήκα! Έβαλα χθες μια δορυφορική κεραία 80cm με αποκωδικοποιητή τον Silvercrest SL65 (Ξέρετε τον γνωστό από τα LIDL). Τον σύνδεσα λοιπόν και τον έχω βάλει να κοιτάει στον ASTRA 19.2 καθώς διάβασα ότι εκεί υπάρχουν πάνω από 1000 FTA κανάλια για να δω, ειδικά εμένα με ενδιαφέρουν τα αθλητικά κανάλια και όχι κάτι άλλο, όμως ενώ έχω 96% σήμα και 60% ποιότητα σήματος πιάνω μόνο 70 κανάλια από τα οποία κανένα δεν είναι της προκοπής και μόνο ένα είναι αθλητικό (TRT SPORT αν έχετε ακουστά) τί πρέπει να κάνω για να πιάσω αθλητικά κανάλια της προκοπής? μήπως να αλλάξω δορυφόρο? Σας ευχαριστώ πολύ!
Finn Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Καταρχάς λάθος ενότητα. Σχετικά με το ερώτημα σου τώρα.Το κανάλι που αναφέρεις δεν είναι στον Astra αλλά στον turksat στις 42 ή στις 7 ανατολικά. Στοχευσε καλύτερα το κάτοπτρο σου. Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App 1
ThomasPD Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Καταρχάς λάθος ενότητα. Σχετικά με το ερώτημα σου τώρα.Το κανάλι που αναφέρεις δεν είναι στον Astra αλλά στον turksat στις 42 ή στις 7 ανατολικά. Στοχευσε καλύτερα το κάτοπτρο σου. Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App Συγνώμη είμαι νέος θα μάθω! Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα