dEACTIVATEb Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) καλημέρα ειμαι στον ΟΑΕΕ ( τι χαρά ) και θέλω να πάρω μια βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερώτητας.. ολα τα έχω πληρωμένα και δε χρωστάω καμία πληρωμή.. η ερωτησή μου είναι λόγω το οτι χρησιμοποίησα σαν έδρα σπιτι φιλου που ειναι στην λαμία.. ειμαι γραμμένος στον ΟΑΕΕ λαμίας.. φυσικα εγω μένω αθηνα και δεν εχω σχεση με λαμία.. θα μπορέσω να βγάλω την βεβαίωση ενημερώτητας που θέλω απο το τοπικό γραφείο ΟΑΕΕ ? η θα μου πουν τράβα λαμία ??? εγω μενω αθηνα... δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους? δεν είναι γραμένοι ολοι οι ασφαλισμενοι στα μητρώα στο σύστημά τους? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2013 από dEACTIVATEb
yannis27gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πάνε στο ΚΕΠ και κάνε από εκεί την αίτηση. Γίνεται, το ΄χω κάνει.
dEACTIVATEb Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 στο ΚΕΠ ?? βγάζουν απο τα ΚΕΠ βεβαιωση φορολογικης ενημερωτητας ΟΑΕΕ? και αν βγαζουν φανταζομαι θα κανεις την αιτηση, θα περιμενεις να παει στον ΟΑΕΕ , να το δουν εκει, να το εκδωσουν και να το στειλουν πισω στο ΚΕΠ, πραγμα που θα παρει αρκετα.. εγω το θελω αμεσα... θα ρωτησω και στα ΚΕΠ παντως.. για το αρχικο ερωτημα ξερει κανεις? ευχαριστώ edit το βρηκα για τα ΚΕΠ http://www.kep.gov.gr/portal/page/portal/kep/FullStory?sid=1181 παιρνει 10 μερες να εκδοθει..... και πρεπει να παω απο ΟΑΕΕ πρωτα να παρω αιτηση χορηγησης βεβαιωσης..
yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω τι βρήκες. Εγώ πήγα στο ΚΕΠ, έκανα την αίτηση, και περίμενα να το στείλουν. Την 1η φορά περίμενα καμια 10αριά εργάσιμες μέχρι που τους ενόχλησα και αποφάσισαν να το στείλουν. Την 2η, γνωρίζοντας πλέον, έκανα την αίτηση κι είπα τη λογίστρια μου που τους ξέρει να τους κάνει ένα τηλέφωνο και το είχα σε 1 ώρα. Ελλάδα: Ωραία χώρα 1
dEACTIVATEb Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ενημερωτικα για το αρχικό μου ερώτημα. πηγα στα κεντρικά του ΟΑΕΕ και μου το έβγαλαν απο εκεί μηχανογραφημένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα