Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπραβο φιλε ωραια δουλεια,περιμενουμε περισσοτερα!!!

:)

Εχεις και pm για info που θελω.

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ

Τα χρώματα που χρησιμοποιώ είναι τα Createx Auto Air Colors Νομίζω όμως ότι μπορεί να γίνει και με άλλα ακριλικά με βάση νερού .

Όσο για το πρόγραμμα που κυρίως χρησιμοποιώ είναι το Photoshop και κάποιες φορές το Ilustrator.

Ετοιμάζω ένα Case με θέμα το LOL θα μου πάρει λίγο καιρό γιατί έχει πολύ λεπτομέρεια αλλά νομίζω ότι θα γίνει καλό

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να σου πω πολλά μπράβο για την αρχή που έχεις κάνει.

Αυτό που θα ήθελα να δω απο εσένα για να φαίνεται πιο Pro η δουλειά σου, είναι η αίσθηση του βάθους.

Έχεις ένα θέμα στη σκιά/3D. Να νιώθεις ότι το σχέδιο είναι έτοιμο να σου μιλήσει τέλος πάντων.

Τα σχέδια σου που είδα είναι επίπεδα. Δεν έχουν το κάτι που θα με "βυθίσουν" σε αυτά.

Νομίζω δουλεύεις με Stencils? Αν ναι, καλό είναι να δουλέψεις και το κάτι παραπάνω.

Ό,τι σου λέω στο λέω σαν άτομο που δεν έχει πιάσει ποτέ του αερογράφο, αλλά σαν άτομο που έχει μάθει να εκτιμάει την ΤΕΧΝΗ της αερογραφίας.

Δούλεψε το παραπάνω και όταν με το καλό δεις αυτά τα σχέδια μετά από καιρό, είμαι σίγουρη ότι θα γελάς με τον εαυτό σου. Και αυτό πίστεψέ με είναι πολύ καλό αν το νιώσεις :)

Φυσικά το θέμα είναι να υπάρχει το σαράκι και να σε τρώει. Εύχομαι να μεγαλώσει, καθώς φαίνεται να υπάρχει :)

ps Σκέφτηκα πολύ πριν γράψω όσα έγραψα. Συνήθως όταν πάει κάποιος κόντρα στο "ρεύμα", μοιάζει κακοπροαίρετος. Πίστεψέ με όσες φορές το έχω κάνει δεν ισχύει. Γράφω με όλη τη καλή διάθεση, διαφορετικά δε θα απαντούσα καν στο θέμα. (πολλές φορές παρεξηγιέμαι βέβαια, αλλά δε με νοιάζει καθόλου)

Καλή συνέχεια σου εύχομαι!

Επεξ/σία από karmen1983
  • Like 4
Δημοσ.

Αρχικά ευχαριστώ για το post . Κάθε κρητική έχει κάτι να σου δώσει .

Δουλεύω και stencil και ελεύθερο ( το κράνος είναι μόνο ελεύθερο) ,αλλά είμαι πολύ καινούριος στον αερογράφο και κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο.

Η τεχνική του αερογράφου είναι πολύ διαφορετική από το πινέλο ή το μολύβι οπότε μου φεύγουν πράγματα  τα οποία τα βελτιώνω στο επόμενο . Για το βάθος έχεις κάποιο δίκιο αλλά αν το δεις από κοντά είναι κάπως καλύτερα .

Ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να σε εντυπωσιάσω στο επόμενο που ετοιμάζω το οποίο είναι ποιο δύσκολο θέμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η καινούρια δημιουργία πάνω σε κράνος όπως βγήκε μετά από συγκεκριμένες κατευθύνσεις που μου έδωσε ο ιδιοκτήτης του.

http://airbrush.gr/helmet-kranos/helmet-animal/#

Και εδώ υπάρχει και το Βιντεο με τα στάδια της δημιουργιας

https://www.facebook.com/pages/airbrushgr/467846136634333?ref=tn_tnmn

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ωραίο!

Κάνε κάτι με τις φωτογραφίες (στην τελική πλήρωσε φωτογράφο) γιατί αδικείς τα έργα σου στην παρουσίαση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...