Fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Έχω αρχίσει και χρησιμοποιώ πράσινο σαπούνι τον τελευταίο μήνα στη θέση των διάφορων αφρόλουτρων που είχα στο παρελθόν. Το συνιστώ σε όλους. Νιώθεις πολύ πιο καθαρός, είναι πιο υγιεινό αφού γίνεται από ελαιόλαδο και κοστίζει το ένα τρίτο της τιμής. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι στην αρχή θα νιώθεις το δέρμα σου λίγο πιο ξηρό. 1
vk13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Το πράσινο σαπούνι αφήνει σίγουρα καλύτερη αίσθηση και στα μαλλιά που το έχω χρησιμοποιήσει κάνα 2 φορές σε σχέση με τα συμβατικά σαπούνια.
LongTom Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μόνο και μόνο για το άρωμα θα το αγόραζα. Το καλύτερο κατά την γνώμη μου.
kage Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 γινεται απ οτι λαδι υπαρχει...λαδι απο φριτεζες εως και οτι σαπιο ελαιολαδο εχει ξεμεινει 1
firewalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 γινεται απ οτι λαδι υπαρχει...λαδι απο φριτεζες εως και οτι σαπιο ελαιολαδο εχει ξεμεινει Εξαρτάτε τι θα πάρεις. Υπάρχει και από ελαιόλαδο και από περισσεύματα/λίπη. Καλύτερα να το φτιάχνεις μόνος σου.
Fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Το πράσινο σαπούνι αφήνει σίγουρα καλύτερη αίσθηση και στα μαλλιά που το έχω χρησιμοποιήσει κάνα 2 φορές σε σχέση με τα συμβατικά σαπούνια. Μια φορά που το χρησιμοποίησα στα μαλλιά μου παρ' όλο που τα ένιωθα πραγματικά καθαρά τα αισθανόμουν πολύ ξερά οπότε δεν το ξαναδοκίμασα. Έχω ένα φίλο που το χρησιμοποιεί τακτικά τον τελευταίο χρόνο και ισχυρίζεται ότι του έχει μειωθεί αισθητά η τριχόπτωση!
BritGreek Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 H μυρωδιά του πράσινου σαπουνιού, για μένα, είναι από αντιαισθητική μέχρι αηδιαστική. 4
απίθανος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Πω τι μου θυμίσατε! Έφτιαχνε η γιαγιά μου πράσινο σαπούνι. Κάτι 10ετίες έχω να χρησιμοποιήσω πράσινο.....
Ntinaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Πω τι μου θυμίσατε! Έφτιαχνε η γιαγιά μου πράσινο σαπούνι. Κάτι 10ετίες έχω να χρησιμοποιήσω πράσινο..... FA? 1
απίθανος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 FA? Μπορείς να επαναλάβεις την ερώτησή σου στα Ελληνικά; 1
nemesiskp Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τα σαπουνια FA=From Auschwitz.Οτι και καλα τα σαπουνια γινονταν απο ανθρωπινο λιπος κτλ.
Ntinaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μπορείς να επαναλάβεις την ερώτησή σου στα Ελληνικά; ΦΑ; 3
Fan Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 H μυρωδιά του πράσινου σαπουνιού, για μένα, είναι από αντιαισθητική μέχρι αηδιαστική. Τα καλής ποιότητας πράσινα σαπούνια δεν έχουν άσχημη μυρωδιά 1
bele Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 To μονο πραγμα που δεν μου αρεσει ειναι οταν πλενεις τα μαλλια και τα ξεβγαλεις απο τη σαπουναδα του σαπουνιου εχουν αυτην την αισθηση σαν να τα πιανεις και να "τριζουν"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα