Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αρχίσει και χρησιμοποιώ πράσινο σαπούνι τον τελευταίο μήνα στη θέση των διάφορων αφρόλουτρων που είχα στο παρελθόν.

Το συνιστώ σε όλους. Νιώθεις πολύ πιο καθαρός, είναι πιο υγιεινό αφού γίνεται από ελαιόλαδο και κοστίζει το ένα τρίτο της τιμής.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι στην αρχή θα νιώθεις το δέρμα σου λίγο πιο ξηρό.

• Like 1
Δημοσ.

Το πράσινο σαπούνι αφήνει σίγουρα καλύτερη αίσθηση και στα μαλλιά που το έχω χρησιμοποιήσει κάνα 2 φορές σε σχέση με τα συμβατικά σαπούνια.

Δημοσ.

γινεται απ οτι λαδι υπαρχει...λαδι απο φριτεζες εως και οτι σαπιο ελαιολαδο εχει ξεμεινει

• Like 1
Δημοσ.

γινεται απ οτι λαδι υπαρχει...λαδι απο φριτεζες εως και οτι σαπιο ελαιολαδο εχει ξεμεινει

Εξαρτάτε τι θα πάρεις. Υπάρχει και από ελαιόλαδο και από περισσεύματα/λίπη. Καλύτερα να το φτιάχνεις μόνος σου.

Δημοσ.

Το πράσινο σαπούνι αφήνει σίγουρα καλύτερη αίσθηση και στα μαλλιά που το έχω χρησιμοποιήσει κάνα 2 φορές σε σχέση με τα συμβατικά σαπούνια.

Μια φορά που το χρησιμοποίησα στα μαλλιά μου παρ' όλο που τα ένιωθα πραγματικά καθαρά τα αισθανόμουν πολύ ξερά οπότε δεν το ξαναδοκίμασα. Έχω ένα φίλο που το χρησιμοποιεί τακτικά τον τελευταίο χρόνο και ισχυρίζεται ότι του έχει μειωθεί αισθητά η τριχόπτωση!

Δημοσ.

Πω τι μου θυμίσατε! Έφτιαχνε η γιαγιά μου πράσινο σαπούνι. Κάτι 10ετίες έχω να χρησιμοποιήσω πράσινο.....

Δημοσ.

Πω τι μου θυμίσατε! Έφτιαχνε η γιαγιά μου πράσινο σαπούνι. Κάτι 10ετίες έχω να χρησιμοποιήσω πράσινο.....

FA?

• Like 1
Δημοσ.

H μυρωδιά του πράσινου σαπουνιού, για μένα, είναι από αντιαισθητική μέχρι αηδιαστική.

Τα καλής ποιότητας πράσινα σαπούνια δεν έχουν άσχημη μυρωδιά

• Like 1
Δημοσ.

To μονο πραγμα που δεν μου αρεσει ειναι οταν πλενεις τα μαλλια και τα ξεβγαλεις απο τη σαπουναδα του σαπουνιου εχουν αυτην την αισθηση σαν να τα πιανεις και να "τριζουν"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...