Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ρε μαγκες καποιοι ειμαστε απο χωριο, τι διαφορα εχει το πρασινο σαπουνι απο τα "συμβατικα"?

Δημοσ.

Επειδη ρε μαγκες καποιοι ειμαστε απο χωριο, τι διαφορα εχει το πρασινο σαπουνι απο τα "συμβατικα"?

Ε το πρασινο ειναι βιολογικο-βλαστοκυτταρο-αυτοδιεγειρομενο-βιονικο-τετοιο. Τελος παντων ολο και καποια αυτοσχεδια ορολογια θα εχουν βρει και γιαυτο για να φανταζει πιο φυσικο προιον απο αυτα του εμποριου.

• Like 3
Δημοσ.

Και η γιαγια μου με αυτο πλενοταν, το 1940 ...

Μη μασάς εσύ.... συνέχισε με iSoap

Εγω λεω να πλενουμε τα ρουχα στο χερι ειναι πιο "οικολογικο" και πιο φτηνο.Sent from my iPhone5 using Insomnia
Δημοσ.

γινεται απ οτι λαδι υπαρχει...λαδι απο φριτεζες εως και οτι σαπιο ελαιολαδο εχει ξεμεινει

Ισχύει αυτό αλλά υπάρχουν και ποιοτικά σαπούνια. Η πλειοψηφεία των πράσινων σαπουνιών είχα διαβάσει ότι γίνεται από πυρηνέλαιο και από μούργα λαδιού.

Πάντως προσωπικά προτιμώ το "μουρουνέλαιο" και τη "μούργα" στο σώμα μου παρά άγνωστες καρκινογόνες ενώσεις...

Ανύπαρκτες επικίνδυνες χημικές ενώσεις, οι οποίες θεωρούνται ύποπτες για αλλεργίες και καρκίνους και εντοπίζονται στα συμβατικά σαπούνια.... Προσωπικά δεν το ασπάζομαι πλήρως αυτό αλλά σε θεωρητικό επίπεδο ισχύει. Μέσα σε αυτές τις ενώσεις και η έλειψη αρώματος, όταν τα συμβατικά είναι τίγκα στο άρωμα.

• Like 1
Δημοσ.

H μυρωδιά του πράσινου σαπουνιού, για μένα, είναι από αντιαισθητική μέχρι αηδιαστική.

Τα κακής ποιότητας που δε τους πλένουν πριν τους ρίξουν στο φούρνο μόνο. :P

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επι χρονια, εβρισκα πρασινο σαπουνι παπουτσανη, στο Jumbo. Πλεον δεν το φερνουν! Ομοιως στο lidl εφερναν πρασινο σαπουνι, δεν φερνουν! Τι γινεται, γιατι τοσο δυσευρετο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...