Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμία γνώμη γι αυτό? HP 450+BAG i7-4702MQ

edit: Το 12 μήνες με χαλάει προσωπικά...

το 12 μηνες αν το κυνηγησεις ελάχιστα ειναι 24... εθνικη και ευρωπαική νομοθεσία...

Εχω το  probook 4540s και ειναι πραγματικά όνειρο...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι είναι παρα_εισαγωγή και γι'αυτο έχει 12 μήνες.....αλλά είναι δυνατό μηχάνημα.Το μόνο μείον του είναι ο ήχος.Δεν είναι  για multimedia γιατί η σειρά απευθύνεται στη business series.

Για τη εγγυηση ισχύει (συνήθως) 1 χρόνο απο τον πωλητή και ο 2ος απο την εταιρεία = σύνολο 2 χρόνια στην ευρωπαϊκη ένωση!

Δημοσ.

Έψαχνα ένα λαπτοπ με αυτά τα χαρακτηριστικά καιρό για επαγγελματική χρήση. Η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταγα για i7 αλλά για i5 γύρω στα 600...θα επικοινωνήσω να δω τι παίζει με την εγγύηση και βλέπουμε. 700 δεν σκάω πάντως με ένα χρόνο μόνο. ;)

Δημοσ.

Έψαχνα ένα λαπτοπ με αυτά τα χαρακτηριστικά καιρό για επαγγελματική χρήση. Η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταγα για i7 αλλά για i5 γύρω στα 600...θα επικοινωνήσω να δω τι παίζει με την εγγύηση και βλέπουμε. 700 δεν σκάω πάντως με ένα χρόνο μόνο. ;)

Ολα τα HP ειτε νομιμες εισαγωγες ειτε παρα-εισαγωωγές εχουν μονο 1 χρόνο εγγυηση θεωρητικά... τον 2ο χρόνο είτε θα επευθυνθείς στον πωλητή (εφόσον υπάρχει) ειδαλλως παραμάσχαλα την νομοθεσία, το συνηγορο του καταναλωτη στο πισω μερος του μυαλού σου και στην αντιπροσωπεία...

Επίσης τα probook εχουν παγκόσμα εγγυηση λογω "επαγγελματικης" σειράς οποτε δε τιθεται θεμα εισαγωγής...

Αν τυχόν χτυπα ξύλο μου βγει κάτι μετα τον 1ο χρόνο και δε με καλύψει απόλυτα το e-shop (Που εμενα μου παρέχει εκ των πραγμάτων 2ο χρόνο) θα το κυνηγησω στην αντιπροσωπεία...

τα προηγοούμενα 2 ΗΡ μου πάντως βγηκαν σκυλιά, δεν ελειψαν ουτε μια μερα απο την κατοχή μου!

απο θέμα κατασκευης πάντως βάζουν κατω σχεδόν τα πάντα, ειναι στα ίδια επίπεδα και καλυτερα απο dell 1200+€...

Δημοσ.

τα προηγοούμενα 2 ΗΡ μου πάντως βγηκαν σκυλιά, δεν ελειψαν ουτε μια μερα απο την κατοχή μου!

απο θέμα κατασκευης πάντως βάζουν κατω σχεδόν τα πάντα, ειναι στα ίδια επίπεδα και καλυτερα απο dell 1200+€...

εισαι ο 1ος που ακουω να το λεει αυτο,

μεχρι τωρα μονο ασχημα λογια ακουγα για τα ΗΡ.

πολυ δυσκολο να βγαλεις ακρη τελικα για το ποια εταιρεια ειναι καλη και ποια οχι.

προφανως θα παιζει ρολο και το καθε μοντελο.

και το τι θα σου τυχει...

στο δια ταυτα, ειναι 700Ε για 15αρι 1366*768 (και χωρις λειτουργικο).

καλος ο i7 και η 8750 αλλα πρεπει οποιος το παρει να ειναι σιγουρος οτι θελει τετοια οθονη

Δημοσ.

Έχει απίστευτα χαρακτηριστικά και σαν τηλέφωνο είναι εκπληκτικο.

Κάποια μείον είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο, και ότι θα περίμενε κανείς κατιτις καλύτερο στις κάμερες, ειδικά στην εμπρόσθια και επίσης ότι έχει μη αποσπόμενη μπαταρία και το κλασικό στα Nexus, ότι δεν παίρνει δυστυχώς sd card.

Στα συν το Corning Gorilla Glass 3, η ανάλυση της οθόνης 1080 x 1920 pixels, 445 ppi (!!!), σου έρχεται με Κιτ-Κατ μανίσια και είναι φρέσκο πράγμα.

Αν έπαιρνε sd card (ή αν δε σε πειράζει) θα σου έλεγα αβλεπι - αν ψάχνεσαι σε αυτή τη τιμή δεν υπάρχει αντίπαλος (για μενα).

Δημοσ.

Αν και το G2 σε αυτή την τιμή έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι σκέτο κουκλί, το βαρίδι στο nexus 5 για εμένα είναι το software που πραγματικά μεταλλάσσει το τηλέφωνο και πιστεύω πως είναι αυτό που προσθέτει διαχρονικότητα με τα updates και την υποστήριξη από την ίδια την Google ή/και τους developers.

Οπότε αν είσαι από εμάς που την ψάχνουν περισσότερο με το software πας με κλειστά μάτια στο nexus 5. Αλλιώς... G2.

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, τα 335ε που ζητάνε για το nexus 5 είναι πολύ καλά αν συγκρίνεις τις τιμές που το δίνουν στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Βέβαια αν έχεις κάποια άκρη στην Αγγλία μπορείς να το προπαραγγείλεις από το carphonewarehouse με 290ε και δωρεάν μεταφορικά για Αγγλία.

Δημοσ.

Καλύτερες κάμερες και καλύτερη (αν και αυτή μη αποσπόμενη) μπαταρία έχει το g2.

Αλήθεια είναι αυτό.

Όπως και το ζήτημα software που αναφέρεις.

Για μένα εξακολουθεί να υπάρχει θέμα με την sd card.

Είναι όπως και να το κάνουμε πολύ χρήσιμο feature...

Δημοσ.

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=nexus+5'>https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=nexus+5</a></p>

<p>βασικά όντως αξίζει σα κινητό κιόλας;</p>

Δεν αξιζει ν'ανοιχθει θεμα και δεν υπαρχει καμια προσφορα.
Δημοσ.

Επισης.....8 αλκαλικες 2,40 http://www.e-shop.gr/product?id=ANA.PHI80551&sid=1

Είχα πάρει, πριν 2 χρόνια, τις ίδιες περίπου σε προσφορά των 32 από το Amazon με σχεδόν τα ίδια χρήματα και, αν δεν είχα αγοράσει την προηγούμενη βδομάδα τις Varta από το eshop, θα έπαιρνα αυτές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...