Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρήκα το  Lg g flex στα 530 γιουρα... να πάρω αυτό  http://gr.mobileshop.eu/phablets/lg/g-flex-d958/
ή  μήπως να πάρω το Lg Nexus που είμαι φαν της Nexus http://gr.mobileshop.eu/kinita-tilefona/lg/nexus-5-32gb-d821-%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF/

τι προτείνετε από αυτά;; ή κάτι άλλο πιο δυνατό.. και σε πιο καλή τιμή

Δημοσ.

Μου ήρθε newsletter από το electrowold και είχε κουπόνι 10 ευρώ για αγορά από την σελίδα του κοτσώβολου. Παρήγγειλα το σετ με το πληκτρολόγιο ποντίκι Link.png Site: Coolermaster Devastator

Coolermaster Devastator με 24.90€ -10€= 14.95€ όσοι είχατε γραφτεί στο newslleter του  electroworld ψάξτε τα email σας. B)

Δεν το έβαλα στις προσφορές γιατί η τιμή είναι μετά από κουπόνι και η κανονική τιμή είναι πολύ κοντά στην δεύτερη από eshop που βρήκα 24,90€ με 27,90€. Αξίζει; ή να το κάνω δώρο;

Δημοσ.

Μου ήρθε newsletter από το electrowold και είχε κουπόνι 10 ευρώ για αγορά από την σελίδα του κοτσώβολου. Παρήγγειλα το σετ με το πληκτρολόγιο ποντίκι Link.png Site: Coolermaster Devastator

Coolermaster Devastator με 24.90€ -10€= 14.95€ όσοι είχατε γραφτεί στο newslleter του  electroworld ψάξτε τα email σας. B)

Δεν το έβαλα στις προσφορές γιατί η τιμή είναι μετά από κουπόνι και η κανονική τιμή είναι πολύ κοντά στην δεύτερη από eshop που βρήκα 24,90€ με 27,90€. Αξίζει; ή να το κάνω δώρο;

Ποτε σου ηρθε το newsletter?

Δημοσ.

Σε εμένα δεν ήρθε κάτι ακόμα άρα είτε τα στέλνουν επιλεκτικά είτε τα στέλνουν αλά eshop (όποτε να'ναι στον καθένα ξεχωριστά).

Δημοσ.

Αξίζει το πολύπριζο ασφαλείας που έχει αύριο στο Link.png Site: Lidl (14.99€)?

Ταπεινη μου γνωμη, ναι.

Το εχω τουλαχιστον 3 χρονια και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Αξίζει το πολύπριζο ασφαλείας που έχει αύριο στο Link.png Site: Lidl (14.99€)?

επίσης καλή περίπτωση ειναι και ο φορτιστής μπαταριών, πραγματικά αθάνατος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...