Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια, δεν γνωριζω αν ειναι προσφορα, αλλα μου ηρθε με το πασχαλινο e-mail απο το συγκεκριμενο καταστημα..!!

post-121902-0-32666100-1397836783_thumb.jpg

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια, δεν γνωριζω αν ειναι προσφορα, αλλα μου ηρθε με το πασχαλινο e-mail απο το συγκεκριμενο καταστημα..!!

φίλε είναι, απλά σου 'ρθε με 17 μέρες καθυστέρηση, γ@%#νο ebw... ούτε το newsletter τους δε δουλεύει σωστά  <_<

• Like 1
Δημοσ.

Δε γ^%&%%ται, θα το παρω απο το καταστημα. Για 3 ευρω παραπανω, ας δουλεψουν τα παιδια!!  :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Παιδιά, συγνώμη για το offtopic, αλλά όταν κάνεις αγορά από Αμερική μέσω ebay και σου προσθέτει και τα έξοδα εκτελωνισμού (το βγάζει ανάλογα με την αξία του προϊόντος), σημαίνει θεωρητικά ότι δεν πληρώνεις ξανά τελωνείο. Πρακτικά ισχύει όμως κάτι τέτοιο ή υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις ξανά ?

Δημοσ.

Παιδιά, συγνώμη για το offtopic, αλλά όταν κάνεις αγορά από Αμερική μέσω ebay και σου προσθέτει και τα έξοδα εκτελωνισμού (το βγάζει ανάλογα με την αξία του προϊόντος), σημαίνει θεωρητικά ότι δεν πληρώνεις ξανά τελωνείο. Πρακτικά ισχύει όμως κάτι τέτοιο ή υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις ξανά ?

Γνωρίζει κάποιος για αυτό?

Δημοσ.

το oppo n1 στα 369 ευρω

Πες μας που το βρηκες τοσο και τις τιμες του ανταγωνισμου ωστε να δουμε αν ειναι προσφορα η οχι.

Θα το μαντεψουμε αν ειναι προσφορα?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...