Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειναι το ιδιο μοντελο,το AMD FX-6300 Box (FD6300FRGUBOX) ειναι 4 μηνων.....αλλα δεν ξερω τις διαφορες με το παλιο.....

καποιος με περισσοτερες γνωσεις ξερει τις διαφορες με το παλιο μοντελο;αξιζει η καινουργια σειρα FD6300FRGUBOX;

• Like 1
Δημοσ.

Προς ενημέρωση επειδή κοιτούσα για κουτιά τώρα.

Το 750D έχει πέσει στα 140 (vision studio...με ebw δεν πολυασχολούμαι) ευρώ περίπου από τα 170 που είχε.

Δεν ξέρω αν θεωρείται προσφορά για αυτό το βάζω εδώ.

https://www.skroutz.gr/s/4153266/Corsair-Obsidian-750D.html

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προλαβα!!! Αλλα δεν γραφει αν κανει για pstn?

Μου ηρθε ειδοπιηση οτι η παραγγελια μου ειναι ετοιμη για παραλαβη απο το καταστημα.

Λογω του οτι δεν ειναι αυτο που ηθελα τελικα, αν το χρειαζεται καποιος ας μου στειλει π.μ.

Μιλαω για το Link.png Site: tp-link 3420

Δημοσ.

Τροφοδοτικό Deer ATX 1000W (14cm Fan) 34,90€ απο το παμπλικ

(****Κατόπιν παραγγελίας Ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα εντός 3 εργάσιμων ημερών)

• Like 1
Δημοσ.

(****Κατόπιν παραγγελίας Ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα εντός 3 εργάσιμων ημερών)

Και συμφώνως με τα τσινέζικα μαθηματικά που δύο ίσον ένα μάλλον 500άρι θα είναι ^_^

11% "Samsung 840 Series Evo 750GB" στην κατηγορία Εσωτερικοί Σκληροί Δίσκοι 346,80 € από 390,00 €

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να αποφύγεται αυτήν την μάρκα γιατί με τα ρεύματα δεν παίζουμε και δεν ρισκάρουμε τον εξοπλισμό μας σε πολύ κακής φήμης τροφοδοτικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...