Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα παντως ουτε τηλ με πηραν ουτε μου εστειλαν μαιλ ακυρο ουτε τιποτα.το λεω γιατι μερικοι λενε οτι πηραμε 40 τηλ και στειλαμε αλλα τοσα μαιλ να μας το δωσουν.γ αυτο ρωτησα αν ειναι να εκανα καταθεση ξεροντας ομως οτι ειναι 100% λαθος αλλα μπορουσαν εστω να μου στειλουν ενα μαιλ. τεσπα ας μην το τραβαμε αλλο το θεμα και γεμιζουμε τον χωρο.ο καθε μαγαζατορας ας κανει τις κινησεις που νομιζει οτι ειναι καλυτερες για να τραβηξει κοσμο...αλλα με τετοιες τακτικες του στυλ ''λαθος τιμη'' και τρεχουν ολοι και μετα ακυρα δεν ειναι ωραιες....(το ebw με τις ''λαθος'' τιμες καθε 2-3 μερες του εχει χασει κοσμο και κοσμακη...)

mataragkas24 οχι φιλε μου δεν μου ηρθε τιποτα ειναι σαν να μην εκανα παραγγελια.στο σιτε λεει σε αναμονη για την παραγγελια μου.τεσπα δεν με νοιαζει κ αλλο το θεμα,οτι θελει ας γινει.ουτως η αλλος ταμπλετ δεν θα δουμε γιατι ειναι λαθος η τιμη.ασχετα το τι εκανε βεβαια το ενα μαγαζι και το αλλο οταν ειχαν λαθος τιμη...εμενα μου την εσπασε που ουτε ενα μαιλ η ενα τηλ δεν με πηραν.αλλα γενικα τερμα δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα.

Δημοσ.

Συνειδητοποιείς ότι είσαι στην κατηγορία προσφορές έτσι? Σοβαρά τώρα. Τι περίμενες? 

Εγώ ξέρω που βρίσκομαι. ''Αλλά η κατηγορία λέγετε προσφορές'' καλά κάνεις και το ξαναλες ... το άλλο το λένε αλλιώς. Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς εδώ ... αλλά έτσι είναι αν δεν έχεις δουλέψει να δεις ότι λάθος θα γίνει κάποια στιγμή όσο καλός ή κακός είσαι ... αφήστε τα σάπια και ότι το μαγαζί είναι κακό επειδή έκανε 1 φορά λάθος στην τιμή ... τι διαβάζουμε πλέον εδώ.

Μακάρι να γίνει κάτι άλλο, αλλά το σωστό είναι μέχρι εκεί και τίποτα άλλο... σε λίγο θα έρθει η ώρα από μερικούς που θα λένε πάλι ''του κάνω καταγγελία και 1 αρνητική και ας κλείσει!

γιατί αλλιώς αν στο χάριζε?

εσύ και κάθε εσύ θα αγόραζες μόνο από εκεί ? ( όχι βέβαια οπότε αφήστε να πέσει και κάτι κάτω 1 φορά)

Για e-shop / plaisio / public / και λοιπά κανένας δεν λέει όχι να τους τρέξεις μιας και παίζουν άλλα λεφτά και άλλες κομπίνες 

Δημοσ.

Εγώ ξέρω που βρίσκομαι. ''Αλλά η κατηγορία λέγετε προσφορές'' καλά κάνεις και το ξαναλες ... το άλλο το λένε αλλιώς. Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς εδώ ... αλλά έτσι είναι αν δεν έχεις δουλέψει να δεις ότι λάθος θα γίνει κάποια στιγμή όσο καλός ή κακός είσαι ... αφήστε τα σάπια και ότι το μαγαζί είναι κακό επειδή έκανε 1 φορά λάθος στην τιμή ... τι διαβάζουμε πλέον εδώ.

Μακάρι να γίνει κάτι άλλο, αλλά το σωστό είναι μέχρι εκεί και τίποτα άλλο... σε λίγο θα έρθει η ώρα από μερικούς που θα λένε πάλι ''του κάνω καταγγελία και 1 αρνητική και ας κλείσει!

γιατί αλλιώς αν στο χάριζε?

εσύ και κάθε εσύ θα αγόραζες μόνο από εκεί ? ( όχι βέβαια οπότε αφήστε να πέσει και κάτι κάτω 1 φορά)

Για e-shop / plaisio / public / και λοιπά κανένας δεν λέει όχι να τους τρέξεις μιας και παίζουν άλλα λεφτά και άλλες κομπίνες 

Κοίταξε φίλε μου εν μέρει θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου, ότι από ένα λάθος δεν μπορούμε να σταυρώσουμε ένα μαγαζί!!!Από την άλλη όμως θα μπορούσε και ο μαγαζάτορας να έχει σταματήσει όλη αυτή την παραφιλολογία,εάν έπαιρνε όλους τους υποψηφίους αυριανούς πελάτες του και τους έλεγε συγγνώμη κύριοι κάναμε λάθος και να μην άφηνε το θέμα να διαιωνίζεται!

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από δω μέσα είμαστε άνθρωποι και δεν είμαστε σκυλιά μαύρα για να πέσουμε να τον φάμε!!!

Όσο για τον όρο κυνηγάνε το τσάμπα πάλι. πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος όρος γενικεύει το θέμα και προσβάλλει το σύνολο από εμάς,δεν χρειαζόταν να σπεύσεις σε τέτοιους χαρακτηρισμούς!! 

• Like 4
Δημοσ.

αφήστε τα σάπια και ότι το μαγαζί είναι κακό επειδή έκανε 1 φορά λάθος στην τιμή ... τι διαβάζουμε πλέον εδώ.

Δεν ξέρω τι διαβάζεις εσύ αλλά από αυτά που διαβάζω εγώ, για το συγκεκριμένο μαγαζί, όλοι είπαν ότι φαίνεται περί λάθους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα(αρκεί να χειριστεί σωστά το θέμα από την μεριά του μαγαζιού).

• Like 1
Δημοσ.

EIRINI.jpg

μην μαλωνετε....................θα βρεθουν και πραγματικες προσφορες σε ευλογο χρονο.......... :-)

(αυτο το you δεν με ακουει πλεον :cry: )

• Like 6
Δημοσ.

EIRINI.jpg

μην μαλωνετε....................θα βρεθουν και πραγματικες προσφορες σε ευλογο χρονο.......... :-)

(αυτο το you δεν με ακουει πλεον :cry: )

dobro είπαμε, Τηλεοραση εως 46"... ξερεις εσυ!

• Like 3
Δημοσ.

Πριν λίγο επικοινώνησα με το Mcweb για το ταμπλετ και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας και ότι θα αποσταλεί ενημερωτικό email εντός της ημέρας σε όσους το έχουν παραγγείλει. Θα προτιμούσα να ήταν έντιμοι και να μου πουν οτι κάναν λάθος στην τιμή. Δεν νομίζω ότι θα απαιτούσε κανείς λογικός να εκτελεστεί η παραγγελία του με το έτσι θέλω σε μία τόσο μεγάλη διαφορά τιμής. Επίσης θα προτιμούσα να έιχαν επικοινωνήσει οι ίδιοι μαζί μου και να με είχαν ενημερώσει την επομένη της παραγγελίας. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά το πως αντιμετωπίζεις τον πελάτη σου από τον οποίο περιμένεις να ζήσεις είναι ένα ζήτημα στην Ελλάδα.

• Like 7
Δημοσ.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά το πως αντιμετωπίζεις τον πελάτη σου από τον οποίο περιμένεις να ζήσεις είναι ένα ζήτημα στην Ελλάδα.

Αυτό ακριβώς. Το έχω αναφέρει πολλές φορές, το ανέφερα και πριν.

Δημοσ.

εγω παντως πηρα τηλ και μου ειπαν να μη κανω την καταθεση γιατι τελιωσαν και θα με ενημερωσουν μεσω μειλ. δε τους ανεφερα καν για ποιο ταμπλετ το καταλαβε λογικα. ακυρο βρωμαει..

Δημοσ.

φορ δε χιστορυ mail δεν μου εχει ερθει για το tablet, δεν ξερω αν σε καποιον αλλο.

παντως ενα μαιλ οπως αναφερθηκε σωστα δεν θα εβλαπτε.

το οτι δεν ερχεται δεν "απαγορευει" σε κανεναν να ελπιζει να παραλαβει...

ασχετα το τι θεωρουμε αναμενομενο.

• Like 2
Δημοσ.

χμ ναι sorry, έλαβα email με έκπτωση μέλους με 20,5. Αξίζει?

Δεν το ξέρω αλλά ένα 20άρικο τι αξία έχει; Οι κρητικές από κάτω είναι καλές.

Εγώ θα την έπερνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...