Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή καλα κρίνουμε αλλα πρέπει να λέμε και τα θετικά :

Αγαπητέ κ.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω απρόβλεπτων τεχνικών δυσλειτουργιών, το προϊόν της παραγγελίας σας #0452656 - MOUSE LOGITECH M100 USB, κατά τη στιγμή της καταχώρησής της, εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα μας με λάθος τιμή 1,00€. Για το λόγο αυτό έχουμε ήδη προβεί σε ακύρωση της παραγγελία σας. Αν έχετε ήδη πληρώσει για αυτή την παραγγελία, θα γίνουν από πλευράς μας όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σας επιστραφούν άμεσα τα χρήματα.

Ως ένδειξη καλής θέλησης σας έχουμε εξασφαλίσει ένα τεμάχιο από το προϊόν #0689451 - MOUSE LOGITECH M105 BLACK USB δωρεάν για να το παραλάβετε από το κατάστημα της επιλογής σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που άθελά μας σας προκαλέσαμε .

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2015!

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Public Customer Passion

www.public.gr • [email protected] • 49 καταστήματα Public σε Ελλάδα & Κύπρο (Οι διευθύνσεις μας)

Βραβείο GOLD 2013-2014 στην Εμπειρία Πελατών !

Απο εμένα που έχουν πάρει ήδη 1-2 αρνητικές θα πάρουν μια θετική απλα και μόνο για την αντιμετώπιση τους...

• Like 9
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

(OFF TOPIC)

πόσο πέσαν ρε φου στη μου τα tablet... θυμάμαι καλοκαίρι του 2013 που έψαχνα ένα επώνυμο στο κατοστάρικο και το μονό που έβρισκα τότε από ελλαντα ήταν το lenovo a1000.

τελικά το πήρα 130 και το έχω ακόμα, χαρακτηριστικά είναι διπύρηνο , 1gb ram και ψηλό κακή 7 άρα οθόνη

Δημοσ.

Tablet Lenovo A8-50 8", 16GB στα 89€ από Κωτσόβολο

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/138617-lenovo-tab-a8-50-8-white

Επόμενη τιμή στο skroutz στα 126€

Το έκανες παραγγελία; Τώρα που πάω να το βάλω στο καλάθι βγάζει τιμή 149 ευρώ, ενώ λέει 89 αρχικά.

Δημοσ.

Είναι καλό ?? Το θέλω για δώρο κυρίως για fb , Skype και κάνα παιχνιδάκι. .. Ευχαριστώ

Μια χαρά είναι το πήρα για δώρο την προηγούμενη εβδομάδα στα....133 :(

Για αυτό πήρα και ένα ακόμα να κάνω μουαγιέν! :-$

Υγ. Ας το βάλει ο nikko στην πρώτη σελίδα να γίνει sold out...

• Like 3
Δημοσ.

Το έκανες παραγγελία; Τώρα που πάω να το βάλω στο καλάθι βγάζει τιμή 149 ευρώ, ενώ λέει 89 αρχικά.

Εμένα αφού το βάζω στο καλάθι κανονικά δείχνει τα 89 ευρώ της τιμής που φαίνεται στην σελίδα του προϊόντος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...