stonecityboys Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για παρτε και κανενας αλλος τηλ απο οσους εχουν κανςι παραγγελία μα δουμε τι θα πει
bill987 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα. Μου έστειλαν απο το ebay ενα κουπόνι 10 λίρες για αγορές απο 20 λίρες και πάνω. Τα μεταφορικά δεν μετράνε στο σύνολο τα πληρώνεις κανονικά. Φανταζομαι οτι είναι προσφορά και οτι δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα που δεν ειδα. Λογικά θα έχει σταλεί και σε άλλους. φυσικά και έχεις διότι εσύ μπορεί να έχεις προσπεράσει αλλες συμφέρουσες προσφορές έχοντας την εντύπωση οτι η παραγγελία σου θα εκτελεστεί. Καπου το αναφέρει στο αστικό δίκαιο το παραπάνω που έγραψα. Είχες καιρό να αγοράσεις από ebay?? Μάλλον γι΄αυτό στο έστειλαν! Μου είχε έρθει και εμένα μια φορά παλιότερα και το τίμησα!
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Χθες κοιτούσα κι εγώ την εξέλιξη της παραγγελίας με τα ταμπλετς αλλά δεδομένου ότι είχαν πει θα έχουν στοκ μέσα Ιανουαρίου, δεν τους έχω ενοχλήσει ακόμα.
VirusKennen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω τους εγώ κανει ηδη καταγγελία.(Για το καταστημα κρητης-tablet) Η κοροϊδία απο την πλευρά του όταν τους είχα τηλεφωνήσει δεν είχε όρια. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εχω χάσει επεισόδια για ποιο κατάστημα μιλάμε; 1
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εχω χάσει επεισόδια για ποιο κατάστημα μιλάμε; McWEB GR θεος ο τσαμλι του avatar σου! 3
panormou13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 http://www.mcweb.gr/el/9/8186-7-inch-e-ceros-revolution-2-3g-tablet-.htmlαυτο το tablet δεν ηταν που τωρα ειναι διαθεσιμο;;
stonecityboys Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω τους εγώ κανει ηδη καταγγελία.(Για το καταστημα κρητης-tablet) Η κοροϊδία απο την πλευρά του όταν τους είχα τηλεφωνήσει δεν είχε όρια. Απο το 1520 σε εχει εννημερωσει κανεμας για την πορεια της καταγγελιας?
panormou13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ο αλλος λεει δεν του ειπαμε μπραβο που το έφερε σε τετοια τιμή!! Θελω εναν που παρέλαβε σε τετοια τιμη με αποδειξη με τοτε ημερομηνία! 4
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Προτείνω να ανοιχτεί νέο θέμα ή να γίνει split σε αυτό γιατί φαίνεται να έχει ζουμί η υπόθεση μιας και είναι από τα λίγα καταστήματα που μας έχει πει ότι θα παραλαβουμε. 3
stonecityboys Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ο αλλος λεει δεν του ειπαμε μπραβο που το έφερε σε τετοια τιμή!! Θελω εναν που παρέλαβε σε τετοια τιμη με αποδειξη με τοτε ημερομηνία! Ψαξε ψαξε .... .δεν θατον/τους βρεις!!!!! 4
dobro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 επειδη εγω το εβαλα και παραγγειλα πρωτος...........δεν το εχω παραλαβει(αρα π@παριες λενε) αλλα ουτε και το περιμενω...............δεν θελω να ασχοληθω με τους συγκεκριμενους Μ@.....ς ΥΓ.(οχι αλλα νευρα) απαντηση για το λαπτοπ :Η παραγγελίας σας ακυρώθηκε για λόγους διαθεσιμότητας(με φωτο 3 διαθεσιμα) δεν μπορω αλλα ποντικια....του 1€ Logitech Mouse M100(για τον paylidis) http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wired-mouse/logitech-mouse-m100-pontiki-mayro/prod170824pp/ 5
kostass__ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 το θεμα αποκτα ολο και μεγαλυτερο ενδιαφερον. φαινεται η προχειροτητα και ο αντιεπαγγελματισμος τους...
agrimi78 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Παλικάρια, και εγώ έχω κάνει πολλές φορές παραγγελία σε προϊόντα που είναι ΕΜΦΑΝΩΣ λάθος η τιμή τους. Λες δεν έχω τίποτα να χάσω και εάν δεν σου κάτσει πας για άλλα. Είναι κατάντια η ενασχόληση και οι καταγγελίες για ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ λάθος. Θα μπορούσατε να είστε εσείς ο υπάλληλος/μαγαζάτορας που ξέχασε να πληκτρολογήσει το μηδενικό. Τι θα έπρεπε να γίνει τότε να απολυθείτε (αν είσαστε υπάλληλος) ή να χρεοκοπήσετε (αν είσαστε μαγαζάτορας)? Δεν μας τιμάει, σαν κοινότητα, αυτή η αντιμετώπιση.
th3rul3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 να πει πως εκανε λαθος τοτε εχεις δει το θεμα η απλα γραφεις για να γραφεις?? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις