Προς το περιεχόμενο

Η Toshiba επεκτείνει την εγγύηση “No Matter What Guarantee”


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Τoshiba επεκτείνει την μοναδική προσφορά της “No Matter What Guarantee” (εγγύηση «ότι και αν συμβεί), ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013. Οι πελάτες της εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία να προστατεύονται από απρόοπτα κόστη που προκύπτουν για τις συσκευές τους, όπως κόστη από απρόοπτες ζημιές, απώλεια δεδομένων ή σε περίπτωση κλοπής. Μέχρι τώρα η ικανοποίηση των πελατών για την εγγύηση της Toshiba, η οποία παρέχεται δωρεάν για όλα τα laptop και τις τηλεοράσεις, είναι πολύ υψηλή.

 

 «Εκατοντάδες πελάτες μας έμειναν ικανοποιημένοι από την περασμένη χρονιά χάρη στην Εγγύηση Ότι Κι Αν Συμβεί. Αναλύοντας τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, διαπιστώσαμε ότι το μέσο κόστος που «γλιτώνουν» οι καταναλωτές ανέρχεται στα 340 ευρώ, δεδομένου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα laptop των πελατών μας έπεσαν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους, με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη τους. Σε όλες τις περιπτώσεις η εγγύηση συμπεριλαμβάνει δωρεάν επισκευή ή τη δωρεάν διάθεση ενός μέρους της συσκευής. Γνωρίζοντας ότι η μοναδική αυτή προσφορά ευχαριστεί τους πελάτες μας, αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013» δήλωσε ο Sandor van der Ham, Γενικός Διευθυντής της Toshiba Europe GmbH.

 

Οι όροι και οι προϋποθέσεις της προσφοράς παραμένουν οι ίδιοι. Ο πελάτης πρέπει να εγγράψει τη συσκευή 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

 

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία συγκεκριμένα πεδία:

Α.) ΑΠΡΟΟΠΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ: προστατεύει τις συσκευές από απρόοπτα περιστατικά, όπως χτυπήματα, πτώσεις ή υγρά. Στα πλαίσια του εύρους των Ζημιών λόγω Ατυχήματος, η Toshiba παρέχει δωρεάν επισκευή σε περίπτωση καταστροφής ή ζημιάς, που εμποδίζουν την φυσιολογική λειτουργία της συσκευής.

Β.) ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: η εγγύηση περιλαμβάνει αντικατάσταση των κλεμμένων προϊόντων που επιβεβαιώνονται ως δηλώσεις κλοπής από την αστυνομία.

Γ.) ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: ανάκτηση δεδομένων σε έναν νέο σκληρό δίσκο ακόμα και σε περιπτώσεις υλικής ζημιάς, σφάλματος λογισμικού ή επίθεσης από ιό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...