SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ήρθε η ώρα να αγοράσω ενα wireless access point που λειτουργεί και σαν repeater για να ενισχύσω το ασύρματο απο το δωμάτιο μου στο υπόλοιπο σπίτι. Δεδομένου οτι εχω το Draytek vigor 2820n και οτι γενικότερα ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την Draytek , σκέφτομαι γι α 2 μοντέλα το Draytek AP-700 και το 800. Νομίζω οτι το 700 θα με καλύψει οχι μονο οτι ειναι φθηνότερο αλλα δεν νομίζω οτι χρειάζομαι τις extra λειτουργίες του 800 αν και η αλήθεια ειναι οτι με 2 κεραίες θα κανει καλύτερη δουλειά. Θα ήθελα την γνώμη απο οποιον φίλο τα εχει δοκιμασει να μου πει εντυπώσεις Ευχαριστώ Sent from my iPad using Insomnia
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 αφου ξερεις οτιδεν θα απογοητευτεις γιατι δεν το αγοραζεις και περιμενεις επιβεβαιωση?
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Πάντα μαζεύω γνώμες πριν αγοράσω κατι ακομα και αν ειμαι σίγουρος
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 τα tenda Μονο για τεντα ειναι tenda a300 μην παρεις...
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 τα tenda Μονο για τεντα ειναι βασικα το εχω παρει αλλα απο 300mbps που διαφημιζει, πιανω 144mbps...
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 μπορει να ειναι και θεμα αποστασης και θεμα firmware και θεμα drivers της ασυρματης καρτας κτλ.τα 300 ειναι ενα θεωρητικο νουμερο
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 δεν μπορω να μπω στο access point... εκανα τα παντα...
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 η το κανεις hard reset και το ξανασεταρεις η Ip στο αυτοματο και βαζεις μονο το pc σου πανω σε μια Lan Και βλεπεις τι Ip σου δινει
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 δεν το σεταρα την πρωτη [δεν μου ειχε επιλογες] το δευτερο δεν ξερω τι να πατησω μετα οποια καθοδηγηση δεκτη thanks
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 δεν το σεταρα την πρωτη [δεν μου ειχε επιλογες] το δευτερο δεν ξερω τι να πατησω μετα οποια καθοδηγηση δεκτη thanks σιγουρα εχει μενου το router μεσα που το χτυπας με μια Ip. επισης με Ipconfig βλεπεις τι gateway σου εχει δωσει αλλα λογικα θα εχει και Manual μεσα που θα λεει την Ip και τα στοιχεια για Login.γιατι δεν πηρες ενα adsl router να κανει τα παντα και πηρες access point ?ειναι πιο μπερδεμα να εχεις δυο μηχανηματα ειδικα αμα δεν εισαι familiar με τις ρυθμισεις.
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 χτυπαω την ip που εχει απο πισω αλλα δεν με πηγαινει πουθενα ο broswer... επισης το ρουτερ ειναι μακρυα απο το σπιτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα