Προς το περιεχόμενο

Προβληματα με hp pavilion g6 notebook pc


alafakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum πριν 2 λεπτα εκανα εγγραφη και ηθελα να με συμβουλευσετε σε καποιες αποριες μου. Λοιπον αρχικα οταν αγορασα το λαπτοπ ειδα οτι ειχε αρκετα καλα χαρακτηριστικα (icore 5, 4gb ram) και πιστευα οτι συμφερε η αγορα αλλα στην συνεχεια εμφανισε πολλα προβληματα να φανταστειτε στους 2 μηνες το εστειλα για φτιαξιμο και μου αλλαξαν την μητρικη! Τωρα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα αν και οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες οταν παιζω παιχνιδια και γενικα παιζω με 10fps αυτο ειναι το κυριως προβλημα μου ξερετε γιατι γινεται κατι τετοιο? μηπως εχει καει καμια καρτα γραφικων? και αν ναι πως μπορω να το καταλαβω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι καρτα γραφικών έχει? γραψε ποιο αναλυτικα το μοντέλο σου, γιατι υπάρχουν πολλά pavilion g6. 

επίσης τι παιχνίδια παίζεις? 

 

99,9% δεν έχει καει εφοσον ανοιγει, το 0,1% τ αφηνω μηπως μου διαφευγει κατι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω την εντυπωση οτι το g6 εχει 2 καρτες γραφικων. μια Intel hd για την απλη χρηση και μια κανονικη για οταν χρειαζεται αυξημενες δυνατοτητες. κανονικα θα επρεπε να αλλαζει αυτοματα. καμια φορα ομως δεν το κανει. ολα αυτα βεβαια αν εχεις το g6 με τις 2 καρτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν και g6 με μόνο την intel 3000, οπότε αν έχεις τέτοιο είναι λογικό να πιάνεις 10 fps. Εγώ έχω το laptop της υπογραφής μου εδώ και 1 χρόνο και 8 - 9 μήνες, χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα χρησιμοποιεί την αυτόνομη, όταν είναι με μπαταρία σου βγάζει ειδοποίηση για αλλαγή σε hd 3000

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλο intel hd graphics και αλλο radeon. μπορεις να κανεις δεξι κλικ στο "Ο υπολογιστης μου", "Ιδιοτητες", "Διαχειριση Συσκευων", "Προσαρμογεας οθονης". αν βλεπεις 2 πραγματα εκει, τοτε εχεις 2 καρτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...