skoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Γεια σας, αγόρασα πρόσφατα τον παραπάνω δίσκο και έκανα clean install τα Win 8 Pro (γνήσια). Το Samsung Magician δεν αναγνωρίζει το δίσκο ως Samsung ssd... Συγκεκριμένα γράφει: Magician was unable to find a Samsung SSD connected to your system. Some Magician functions may not work correctly. Όπως καταλαβαίνετε δε μπορώ να κάνω ούτε firmware update, ούτε OS optimization. Τι μπορεί να φταίει; Διορθώνεται; Το γκουγκλάρισμα δεν απέφερε καρπούς. Να σημειώσω ότι η μητρική μου [Asus p5n-d] ΔΕΝ υποστηρίζει Sata3, ούτε AHCI. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
fsbmaniac Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ...περιεργο προβλημα. Απο που τον πηρες ? Εχω εγκαταστησει πλεον πανω απο 30 τετοιους δισκους (840 απλους 120Gb) ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα. Κατεβασες την τελευταια εκδοση του magisian ??
skoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 τον πήρα από το You.gr. Ναι, κατέβασα το Magician 4
sobi1984 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 να υποθεσω οτι τον εχεις κανει φορματ μεσα απο την διαχειρηση δισκων ετσι ?
skoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 εκανα clean install τα win 8. Για ποιο λογο να κανω φορμα απο το disk management??
fsbmaniac Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ερχεται καταληλα φορμαρισμενος ο δισκος.... Μηπως να δοκιμαζες ενα secure erase ? Μεσω parted magic live cd ?
skoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μηπως να δοκιμαζες ενα secure erase ? Μεσω parted magic live cd ? και να ξαναπερασω το λειτουργικο δηλαδη; είναι σιγουρο ότι δε φταιει το σατα2; EDIT Λοιπόν, μου ρθε η φαεινή ιδέα να κοιτάξω το FAQ του Magician όπου γράφει: Q16. Why is Magician not detecting my SSD(s)? A16. The Magician application may not detect SSDs properly when connected to RAID/SCSI storage controllers. Πάνω πάνω το Magician εμφανίζει αυτό Απ' όσο ξέρω δεν έχω SCSI controller... Τι γίνεται;;;
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μήπως είναι κλειστό το Windows Management Instrumentation από τα Services ? Intel Chipset Drivers/Intel RST πέρασες ?
skoros Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μήπως είναι κλειστό το Windows Management Instrumentation από τα Services ? Intel Chipset Drivers/Intel RST πέρασες ? Windows Management Instrumentation is running... Intel drivers δεν περασα γιατί στο site της μητρικής δε βρήκα για win 8 οπότε είπα να μην κάνω καμια βλακεία και γίνει μπέρδεμα. Οι drivers ειναι αυτοί που έβαλαν τα windows μόνα τους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Βάλε των 7, δεν υπάρχει πρόβλημα. Edit: Βασικά κάνε αυτά που θα γράψω. 1.Κατέβασε από εδώ τους Latest Chipset Drivers(9.4.0.1017 WHQL) και όταν τους κατεβάσεις θα κάνεις αυτή τη διαδικασία. 2.Αφού περάσεις τους Chipset, θα κατεβάσεις τον Latest Intel RST από εδώ(12.5.0.1066 WHQL). Κάνε αυτά και βλέπουμε.
skoros Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Φίλε σε ευχαριστώ για τις αναλυτικές οδηγίες αλλά η μητρική μου έχει nvidia chipset... http://uk.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5ND/#download
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Καλή τύχη τότε, είδα LGA-775 και παρασύρθηκα. Βάλε το NVIDIA nForce C55/MCP51 Chipset Package Driver V15.37 for Windows 7/64bit 7.(WHQL)
skoros Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Όλα καλά. Εγκατέστησα τους chipset drivers και το είδε μια χαρά. Σας ευχαριστώ όλους.
fsbmaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Καλοδουλευτος δισκαρα και τιμη τζαμπα για τετοιες επιδοσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα