Προς το περιεχόμενο

Προβληματικά μελάνια @Work από ΠΛΑΙΣΙΟ


nikostoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα ο καημένος στο πλαισιο να πάρω πολυμηχάνημα και έρχονται τα τσιράκια του πλαισιου και μου πουλάνε φούμαρα για τα μελάνια τα  @work  που τα παράγει το πλαισιο!! "" Πολύ καλά!!, Δεν παγώνουν !! , Τέλεια εκτύπωση !!, Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τα αυθεντικά ! ""  Και εγώ ο βλ@κ@$ τα αγοράζω !... Παιδιά είναι έλεος οι τυπάδες εκεί.. Τα μελάνια εκτύπωσαν τα εξής :  ΣΥΝΟΛΙΚΑ 3 !! (ΤΡΕΙΣ!!) σελίδες με μαύρο χρώμα και το μαύρο τελείωσε και τα υπόλοιπα χρώματα επειδή δεν χρειάστηκαν σε κάποια εκτύπωση έχουν παγώσει και με τον έλεγχο αστροφυσίων δεν εκτυπώνουν τίποτα!! ΕΛΕΙΝΟΙ !!! Ξανά στο πλαισιο ουτε για κόψιμο δεν θα πάω !! Και το κακό είναι ότι τώρα δεν ξέρω τι να κάνω λυπάμαι τα χρήματα που έδωσα για τα μελάνια . Άντε πάλι να πάρω καινούργια !! ΑΑΑ!! και επειδή σκέφτηκα "Έλα ρε παιδί μου θα χάλασε ο εκτυπωτής αποκλείεται να είναι άδεια...  Το πήγα να το ελεξουν οι "δήθεν " τεχνικοί τους και μου είπαν ότι αν είναι πρόβλημα του εκτυπωτή θα πρέπει να πάω στην εταιρεία του εκτυπωτή (αντιπροσωπεια!!) γιατί για να το πάνε αυτοί θέλουν 20 €!! Τερμα.. Ουφ τα είπα και ξελάφρωσα!!!!

Επεξ/σία από parsifal
Πρόσεχε με τις βαρύγδουπες και μηνύσιμες εκφράσεις. Θέτεις σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό σου όσο και το forum που σε φιλοξενεί...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγαινέ τα πίσω και απαίτησε να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω και μακρυά ξανά από τα μελάνια @work και θα πήγαινα σε λίγο να  τα πάρω για τον δικό μου εκτυπωτή αλλά τώρα ούτε με σφαίρες δεν πάω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως τα μελάνια @work είναι υπερτιμολογημένα για την άθλια ποιότητα που έχουν..

 

Μου έχει τύχει τα 1291 για epson να τα πάρω τετράδα και να παίξουν τέλεια.. Η επόμενη τετράδα όμως έσκασε τα 2 από τα 4 μέσα στον εκτυπωτή.. 

 

Γενικά από Πλαίσιο έχω σταματήσει να αγοράσω εδώ και χρόνια.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τίποτα μην πας να τα αγορασεις!! Καλυτερα δώσε 10 -15 ευρώ παραπάνω και παρε γνησιοτατα μελανακια να χαρεις εκτυπωσεις και οχι νερό με χρωμα !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έγινε λογοκρισία στον τίτλο και στο περιεχόμενο του εναρκτηρίου μηνύματος. Παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικοί όταν ανοίγετε τέτοια θέματα. Για περισσότερα, βλ. σημείωση στο κάτω μέρος του μηνύματος #1.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποια άλλα όμως καταστήματα πηγαίνει την προβληματική σου συσκευή (όποια και αν είναι αυτή) και κάνουν την δουλεία που χρειάζεται χώρις να σου λένε ότι θέλουν κάποιο χρηματικό ποσό για να γίνει η μετακίνηση. Τότε τι την δίνει "ο μεσάσοντας " την απόδειξη και μου λέει να την φυλάξω για να ισχύει η εγγύηση? . Δεν μου έτυχε καμία άλλη φορά να με στείλουν στις αντιπροσωπείες των συσκευών που αγόρασα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι αν σου πω; Εμένα πάντως μου φαίνεται κουλό τα μαγαζια να πληρώνουν τους κούριερ για να στείλουν τα χαλασμένα προιόντα στις αντιπροσωπείες...Αν το έκαναν για πχ 100 πελατες την ημέρα θα έπεφταν σίγουρα έξω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκεψου το κινητο που έχουμε. Αν χαλάσει το παμε στο κατάστημα που το αγορασαμε και αυτοί απο εκει και πέρα κάνουν τα απαραίτητα για σέρβις και τα λοιπά. Και ακομη υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία δίνουν εγγύηση για τα προϊόντα τους και αν γίνει κατι κάνουν τα απαραίτητα. Ειναι ηλεκτρονικά καταστήματα και βγάζεις άκρη εύκολα και γρήγορα. Και εκει πας και μιλας πρόσωπο με πρόσωπο και σε κοροϊδεύουν στα μούτρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...