Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα ας πουμε για την χρηση που του εκανα κρατησε αρκετα η μπαταρια..!!!

Τι να πω θα το παρακολουθω 1-2 μερες.!!!

Σίγουρα κάποια βλακεία θα έγινε αλλά κι εγώ περίμενα να το φτιάξεις μετά την επιδιόρθωση λογισμικού. Για καλό και για κακό όμως, αν τυχόν το ξαναπάθεις, πήγαινε και στο κατάστημα. 

Δημοσ.

Σίγουρα κάποια βλακεία θα έγινε αλλά κι εγώ περίμενα να το φτιάξεις μετά την επιδιόρθωση λογισμικού. Για καλό και για κακό όμως, αν τυχόν το ξαναπάθεις, πήγαινε και στο κατάστημα. 

Μα μετα την επιδιόρθωση το φόρτισα!!!

Το έβγλα απο την φόρτιση και μέσα σε 15 λεπτά η μπαταρία είχε πέσει στο 80% χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό!

Και τώρα έχει σταθεροποιηθεί!!

Τι να πω θα μας τρελάνει!!

Δημοσ.

Απλώς το update(επιδιόρθωση) σου έκανε wipe τα battery stats που κρατάει το software.

Τα νέα αυτά στοιχεία θα σταθεροποιηθούν μετά από τρείς-τέσσερεις κύκλους φόρτισης

Δεν χρειαζόταν ξανά την rom,απλώς root και μία εφαρμογή calibration της μπαταρίας..

Δημοσ.

Απλώς το update(επιδιόρθωση) σου έκανε wipe τα battery stats που κρατάει το software.

Τα νέα αυτά στοιχεία θα σταθεροποιηθούν μετά από τρείς-τέσσερεις κύκλους φόρτισης

Δεν χρειαζόταν ξανά την rom,απλώς root και μία εφαρμογή calibration της μπαταρίας..

Και να κάνω root να χάσω την εγγύηση????

Τώρα έτσι δεν μπορώ να κάνω κάτι?? Τώρα συνεχίζει κ δουλεύει κανονικά!!!

Είναι 2 μηνών το κινητό

χρειάζεται καλογραμμένη εφαρμογή για calibration !

Πως το κάνω αυτό??

Δημοσ.

δεν το κάνεις εσύ :P απλά πρέπει να βρεις καλή εφαρμογή για calibration όχι μία τυχαία (δεν ξέρω επί τούτου όμως)

Μαλιστα πάντως μεχρι στιγμης δουλευεις φυσιολογικα!!

Λέτε να το στείλω??? Μιλησα με το καταστημα και μου ειπαν (χθες) να το στειλω με δικα τους εξοδα στην Αθηνα και αυτη θα το στειλουν στη Sony!!

ή να περιμένω λίγες μέρες?

Δημοσ.

αυτό είναι ζήτημα δικιάς σου κρίσης.

η άποψή μου είναι πως αν το κινητό μου ήταν ακριβό (High End) με το παραμικρό θα το έστελνα για σέρβις (λόγω φοβίας μην πάθει κάτι :P) αλλά μιάς και το U δεν είναι και κάποιο ακριβό και βρήκες την άκρη επί του θέματος προς το παρόν περίμενε. αν όμως ξανασυμβεί τότε στείλτο

• Like 1
Δημοσ.

το καλό είναι ότι αναλαμβάνουν έξοδα και είναι άμεσα διαθέσιμοι να σε εξυπηρετήσουν

τι φταίει έμαθες; καμιά εφαρμογή την έκανε;

Δημοσ.

το καλό είναι ότι αναλαμβάνουν έξοδα και είναι άμεσα διαθέσιμοι να σε εξυπηρετήσουν

τι φταίει έμαθες; καμιά εφαρμογή την έκανε;

Ιδέα δεν έχω πραγματικά!!

Εάν έφταιγε εφαρμογή μετά την επιδιόρθωση θα ήταν κομπλε!

Ομως ξαναλέω μετα την επιδιόρθωση το φόρτισα μέχρι να παει 100%,έπειτα η χρήση που του έκανα ήταν 5-10 λεπτά το πολύ (απλη χρήση) και η μπαταρία έπεσε στο 80%!!Απο εκεί και πέρα ήρθε στα καλά της μέχρι και σήμερα που φαίνεται κομπλε!!

αυτό είναι ζήτημα δικιάς σου κρίσης.

η άποψή μου είναι πως αν το κινητό μου ήταν ακριβό (High End) με το παραμικρό θα το έστελνα για σέρβις (λόγω φοβίας μην πάθει κάτι :P) αλλά μιάς και το U δεν είναι και κάποιο ακριβό και βρήκες την άκρη επί του θέματος προς το παρόν περίμενε. αν όμως ξανασυμβεί τότε στείλτο

Οπότε θα το αφήσω λίγο να το δω και αν το ξανακάνει θα το στειλω.!!

Δημοσ.

Και να κάνω root να χάσω την εγγύηση????

Τώρα έτσι δεν μπορώ να κάνω κάτι?? Τώρα συνεχίζει κ δουλεύει κανονικά!!!

Είναι 2 μηνών το κινητό

Ναι το root μόλις το κάνεις θα στείλει στοιχεία μέσω wifi στα κεντρικά της Sony και θα σε βάλουν στην μαύρη λίστα..

Το κάνεις unroot η μία επιδιόρθωση πάλι και βουαλά.. να σου πάλι η εγγύηση!!

Εντάξει είναι τώρα, μην το στέλνεις πουθενά.Το ίδιο θα κάνουν-κάναν κι αυτοί

Δημοσ.

Ναι το root μόλις το κάνεις θα στείλει στοιχεία μέσω wifi στα κεντρικά της Sony και θα σε βάλουν στην μαύρη λίστα..

Το κάνεις unroot η μία επιδιόρθωση πάλι και βουαλά.. να σου πάλι η εγγύηση!!

Σορρυ αλλά δεν ξέρω πολλά απο αυτά τα πράματα!!

Ούτε πως το κάνεις root ούτε τιπτοα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...