apostol1s Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μου εμφανιζει ολα τα αλλα ασυρματα δικτυα εκτος απο το δικο μου, σε windows 8.στον αλλον υπολογιστη που εχω windows 7 εμφανιζεται το δικτυο κανονικα.
RcManiac Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μήπως έχεις το δίκτυο σου κρυφό και έχεις ρυθμίσει τα win7 να συνδέονται όταν δεν είναι ορατό ;
apostol1s Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 εαν το εχω κανει κρυφο γιατι δεν τα ξερω καλα τα 8 πως το επαναφερω για να εμφανιζεται στην λιστα με τα ασυρματα δικτυα
apostol1s Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ok φιλαρακι.ενταξει τωρα εμφανιζεται και στα windows 8
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μια χαρα.απλα να αποφευγεις να παιζεις καναλι 12 και 13 γιατι μερικες καρτες δεν τα πιανουν και αμα ειναι στο automatic sto router υπαρχει περιπτωση να στο κανε αυτο την ζημια. κανα Thomson ειχες?
apostol1s Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 zte. εχουνε τελειωσει τα thomson,ετσι ειπανε.και ολο αποσυνδεσεις Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ο οτε δεν ξερω αν δινει ακομα thomson.Κατα καιρους δινει και μετα σταματαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα