Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H οκιναβα ειναι διπλα απο την νικαραβα?

Δοκίμασε να γράψεις Οκινάουα και πέρασε το από τον ορθογραφικό έλεγχο γιατί το βγάζει λάθος.Και ναι η Οκινάουα λέγεται και Οκινάβα.Νταξ;

Δημοσ.

Όχι αλλά φαντάζομαι την επόμενη μέρα: Εκατομμύρια στρατιώτες θα έχουν πλημμυρίσει την Βόρεια Κορέα και σε λίγα λεπτά η χώρα θα πάψει να υφίσταται.

Την επόμενη μέρα;Αν θα έχει περιθώριο 24 ώρες ζήτω που πήδηξε όλον το πλανήτη αν βλέπει ότι αρχίζουν να του την πέφτουν ομαδικώς .Θα ρίξει καμία 40 πυρηνικούς πυράυλους στην Νότιο Κορέα έτσι μόνο για να μολύνει όλον τον πλανήτη.Αν δεν τον σταματήσουν από την αρχή ζήτω που μας πήδηξε.

• Like 1
Δημοσ.

Την επόμενη μέρα;Αν θα έχει περιθώριο 24 ώρες ζήτω που πήδηξε όλον το πλανήτη αν βλέπει ότι αρχίζουν να του την πέφτουν ομαδικώς .Θα ρίξει καμία 40 πυρηνικούς πυράυλους στην Νότιο Κορέα έτσι μόνο για να μολύνει όλον τον πλανήτη.Αν δεν τον σταματήσουν από την αρχή ζήτω που μας πήδηξε.

Τους 40 πυραύλους θα τους συνοδεύουν μονόκεροι;

Γιατί ο Υπέρβαρος Ηγέτης από όσο ξέρω με το ζόρι μπορεί να παράγει μερικές συσκευές για επίγεια χρήση και αυτό μικρής απόδοσης.

Μετά είναι και το θέμα ότι οι Patriot είναι περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Ακόμη και οι Pac-3 είναι ελλειμματικοί σε αντιβαλλιστικές ικανότητες σε οτιδήποτε πάνω από MRBM,ακόμη και κάποιοι SRBMs είναι ικανοί να διαπεράσουν τους Patriot.

Δημοσ.

Ο Ευαγγελάτος ή ο Αφτιάς βρήκαν το φόρουμ μας και προσπαθεί να σπείρει τρόμο ο άλλος; 

Παλικάρι μου, αν φοβάσαι ότι είσαι μόνος, που είσαι, καλά κάνεις, αλλά τέτοιες φοβίες κράτα τις για εσένα, και μην μου πεις κανένα υπεριτεράστιο του τύπου "Όταν πέσουν οι πυρηνικές θα σε βρω να σου πω ότι είχα δίκιο.!"

Όχι αλλά φαντάζομαι την επόμενη μέρα: Εκατομμύρια στρατιώτες θα έχουν πλημμυρίσει την Βόρεια Κορέα και σε λίγα λεπτά η χώρα θα πάψει να υφίσταται.

Είδες, ούτε ο Πάγκαλος, ο παππούς, τόσο χάλι στα διπλωματικά..

Δημοσ.

Τους 40 πυραύλους θα τους συνοδεύουν μονόκεροι;

Γιατί ο Υπέρβαρος Ηγέτης από όσο ξέρω με το ζόρι μπορεί να παράγει μερικές συσκευές για επίγεια χρήση και αυτό μικρής απόδοσης.

Μετά είναι και το θέμα ότι οι Patriot είναι περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Ακόμη και οι Pac-3 είναι ελλειμματικοί σε αντιβαλλιστικές ικανότητες σε οτιδήποτε πάνω από MRBM,ακόμη και κάποιοι SRBMs είναι ικανοί να διαπεράσουν τους Patriot.

Να υποθέσω λοιπόν ότι δουλεύεις στην Βρετανική αντικατασκοπεία ή στην C.Ι.Α και γνωρίζεις κάτι παραπάνω γιατί εγώ που πέτυχα live πριν από μέρες την συνέντευξη του ΥΠΕΞ  των Η.Π.Α άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο όλοι οι πύραυλοι που έχει το καθεστώς να έχουν πυρηνικές κεφαλές.Ξέρεις κάτι παραπάνω εσύ;

Δημοσ.

αυτοί οι πύραυλοι μπορούν να φτάσουν Ελλάδα?

Όχι (τουλάχιστον από εκεί που βρίσκονται τώρα). Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι θα μπορούσαν αλλά θα πρέπει να μεταφερθούν ξανά.....

Δημοσ.

αντε ο 3ος παγκοσμιος! Καπιταλισμος Vs Κουμουνισμου!

Δωρο σε οσους πολεμησουν ενα galaxy S army edition με λελεντζα 3.1!

• Like 4
Δημοσ.

Να υποθέσω λοιπόν ότι δουλεύεις στην Βρετανική αντικατασκοπεία ή στην C.Ι.Α και γνωρίζεις κάτι παραπάνω γιατί εγώ που πέτυχα live πριν από μέρες την συνέντευξη του ΥΠΕΞ  των Η.Π.Α άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο όλοι οι πύραυλοι που έχει το καθεστώς να έχουν πυρηνικές κεφαλές.Ξέρεις κάτι παραπάνω εσύ;

Ναι είμαι πρωτοξάδελφος του 007. B)

Μιλάμε για το ίδιο υπουργείο που ανακοίνωσε ότι οι Ιρακινοί έχουν WMDs και ότι θα καθαρίσουν το Αφγανιστάν από την Αλ κάϊντα και έτσι δεν θα έδινα πολύ βάση στο τι ανακοινώνουν.

Από εκεί και πέρα είναι σύμφωνο σε όλους τους στρατηγικούς αναλυτές ότι η πυρηνική ικανότητα του καθεστώτος είναι πάρα πολύ περιορισμένη(μέγιστο ~19-20 πολύ απλές συσκευές με μέγιστο yield τα 8-10KT με μερικούς να λεν μέχρι τους 40ΚΤ).

Από αυτές τις συσκευές ελάχιστες είναι πραγματικά επιχειρησιακές και έχουν οπλοποιηθεί.

Εάν πάμε όμως γενικότερα στα WDMs είναι διαφορετικά τα πράγματα.

• Like 4
Δημοσ.

αντε ο 3ος παγκοσμιος! Καπιταλισμος Vs Κουμουνισμου!

Δωρο σε οσους πολεμησουν ενα galaxy S army edition με λελεντζα 3.1!

Πάντως και οι Βορειοκορεάτες δεν δηλώνουν Κομμουνιστές(όπως κάποτε, το έχουν εξαφανίσει πια από τα επίσημα έγγραφα περί πολιτεύματος), οπότε μάλλον ο κομμουνισμός θα είναι απών από τον 3ο παγκόσμιο :P

Δημοσ.

Πάνω που ξεφούσκωνε η φούσκα με την Β. Κορέα κάτι έπρεπε να κάνουν για να ανέβει. Ε, μετέφερε μερικές συστοιχίες η Japan... Patriot... Για να σταματήσουν τι ακριβώς; Μάλιστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...