Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγα χρόνια θυμάμε τον θείο μου να παίζει ένα παίχνιδι που είσουν ένας τύπος της εκκλησίας,είχε κάποιο φάντασμα και πήγαινες σε κάτι τάφους,είχες ένα βιβλίο σαν ημερολόγιο νομίζω και πηγαινοερχόσουνα με ένα τραίνο,και θύμαμε ακόμα μια γριά που σου λεει κάτι μυστικά.Το ξέρει κανένας?

Δημοσ.

Sorry για το offtopic, αλλά ξέρεις τι μου θύμισε η περιγραφή σου τώρα?

Πήρε κάποτε ένας φίλος μου ένα κανούργιο παιχνίδι για pc. Τον ρωτάω τι σκατά παιχνίδι είναι αυτό και τα λόγια του αυτούσια ήταν "ε να μωρέ, κάτι μαλάκες πετάνε και πυροβολάνε". Αφού τον έβρισα γιατί πέταξε 40 ευρώ, έφερε μετά από κάνα μήνα το παιχνίδι σπίτι μου και είδα ότι ήτανε το C&C Red Alert 2, και το σχόλιό του αφορούσε το 2ο level των Allies με τους rocketeers... Είχε πάρει ο μλκς τέτοιο διαμάντι και η περιγραφή του ήταν αυτή...

• Like 2
Δημοσ.

Μου θυμίζει το

για κάποιο λόγο - αν και δεν το είχα προχωρήσει ιδιαίτερα όταν κυκλοφόρησε. 
  • Moderators
Δημοσ.

Τα στοιχεία με μπερδεύουν πολύ. :)

Όταν λες "τύπος της εκκλησίας" τί ακριβώς ήσουν θυμάσαι;

Ήταν 2d τα γραφικά, 3d σε στατικό 2d σκηνικό ή full 3d? Πρόσφατης γενιάς ή (έδειχναν) πιο παλία; Είχε FPS/ 3rd person shooter στοιχεία ;

(Κι εμένα μου ήρθε λίγο συνειρμικά το Nocturne, αλλά τα στοιχεία δεν κάνουν match, και επίσης και το

από πιο κλασσικό adventure)
Δημοσ.

Είναι ένα τραγούδι που πάει λαλαλα ΛΑ ... λα... λα... λα...λα. Μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω; 

You're welcome!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...