nilosgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Σίγουρα όλοι ξέρετε τις μπάλες που παίζουμε στη θάλασσα το καλοκαίρι. Ψάχνω να βρω και δε βρίσκο πουθενά ρε παιδιά, ούτε στο Βόλο, ούτε στη Λάρισα. Πήγα σε σουπερμάρκετ, περίπτερα, καταστήματα με ήδη σουβενίρ, μίνι μάρκετ, τίποτα πουθενά... Ξέρω μπορώ να βρω από eBay αλλά τη θέλω πιο νωρίς, όχι σε 15 ημέρες. Έχετε καμία ιδέα που θα βρω; ΥΓ: Τις χρειάζομαι για να κάνω Φυσικοθεραπεια. (τις σηκώνω, τις πετάω, τις φουσκώνω κλπ)
tsifotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 εισαι σιγουρος οτι για την φυσικοθεραπια προβλεπονται μπαλες θαλασσης; ρωτησες αυτες με τις ραβδωσεις ειδικες για ασκησεις; Δοκιμασε σε μαγαζι με ειδη γυμναστικης (βαρακια κτλ).
nilosgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ναι ισχυει, γιατι πιο πολυ τις θελω για φουσκωμα. Αλλα θα κοιταξω και εκει...
xpapias Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 http://www.bestprice.gr/search?q=%CE%9C%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1+%CE%98%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82&c=5619&us=1&o=2
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πήγαινε στα jumbo Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
nilosgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πήγαινε στα jumbo Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Δεν έχει... Μόνο λαμπάδες, αυγά και τα συναφή έχει. Μετά το Πάσχα είπε θα έρθουν τα καλοκαιρινά. Προς το παρόν παρήγγειλα μερικές από ένα κατάστημα που είχε στο best price (που λέει ο φίλος πιο πάνω).
leftermann Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 αν θες να φουσκώνεις κάτι για αναπνευστικά, δεν σου κάνει αυτό που ψάχνεις. Θες κάτι σε ελαστικό, σαν σφιχτό-σκληρούτσικο μπαλόνι, να σου φέρνει αντίσταση στο φούσκωμα.
nilosgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 αν θες να φουσκώνεις κάτι για αναπνευστικά, δεν σου κάνει αυτό που ψάχνεις. Θες κάτι σε ελαστικό, σαν σφιχτό-σκληρούτσικο μπαλόνι, να σου φέρνει αντίσταση στο φούσκωμα. Δυστυχως τα μπλονια μου ειναι αρκετα δυακολο -ακατορθωτο- να τα φουσκωνω. Οποτε οι μπαλες θαλασσης ειναι μια καλη λυση
leftermann Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Σε αυτήν την περίπτωση, εναλλακτική του φουσκώματος είναι η άσκηση με το σβήσιμο του κεριού (προσπαθείς να σβήσεις ένα κερί από μικρή αρχικά και αυξανόμενη στην συνέχεια απόσταση, έτσι μπορείς να αξιολογήσεις και την πρόοδό σου). Επίσης, ίσως βοηθούσε και αυτό. Όλα αυτά τα λέω χωρίς να ξέρω την πάθησή σου βέβαια, ίσως δεν στέκουν, αλλά ιδέες ρίχνω απλά σε περίπτωση που δεν στα είπε κάποιος συνάδερφος. Επίσης, στο τζάμπο πριν καναδυό βδομάδες είχα αγοράσει μια μικρή φουσκωτή μπάλα, όχι μεγάλη σαν τις θαλάσσης, αλλά νομίζω θα σε καλύψει μέχρι να βγουν τα καλοκαιρινά. Σε κάτι καλάθια χύμα στην μέση των διαδρόμων τα είχαν.
nilosgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Σε αυτήν την περίπτωση, εναλλακτική του φουσκώματος είναι η άσκηση με το σβήσιμο του κεριού (προσπαθείς να σβήσεις ένα κερί από μικρή αρχικά και αυξανόμενη στην συνέχεια απόσταση, έτσι μπορείς να αξιολογήσεις και την πρόοδό σου). Επίσης, ίσως βοηθούσε και αυτό. Όλα αυτά τα λέω χωρίς να ξέρω την πάθησή σου βέβαια, ίσως δεν στέκουν, αλλά ιδέες ρίχνω απλά σε περίπτωση που δεν στα είπε κάποιος συνάδερφος. Επίσης, στο τζάμπο πριν καναδυό βδομάδες είχα αγοράσει μια μικρή φουσκωτή μπάλα, όχι μεγάλη σαν τις θαλάσσης, αλλά νομίζω θα σε καλύψει μέχρι να βγουν τα καλοκαιρινά. Σε κάτι καλάθια χύμα στην μέση των διαδρόμων τα είχαν. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, θα ξαναπάω στο jumbo μια βόλτα ;-) (σου έχω στείλει και πμ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα