Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω εδω και καιρο να παρω ενα καινουριο ζευγαρι γυαλιων ηλιου,λεπω καποια που μου αρεσουν αλλα δεν ξερω τιποτα απο μαρκες,ειδος κτλ.μπορει καποιος να με ενημερωσει για το τι παιζει??και να μου προτεινει κανα ζευγαρι??

υ.γ ειμαι 16,δεν ξερω αν παιζει ρολο η ηλικια(για το σχεδιο) και δεν εχω καποιο προβλημα στα ματια(μοιοποια κτλ.)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Δημοσ.

Αν σου πηγαίνουν αυτά που έδειξες, είναι μια χαρα και πιστευω θα φοριούνται καποια χρόνια ακόμα. Αν επιλέξεις με πολλά χρώματα κλπ, παίζει να μην μπορείς να τα φορέσεις του χρόνου

Δημοσ.

Αν σου πηγαίνουν αυτά που έδειξες, είναι μια χαρα και πιστευω θα φοριούνται καποια χρόνια ακόμα. Αν επιλέξεις με πολλά χρώματα κλπ, παίζει να μην μπορείς να τα φορέσεις του χρόνου

αυτο,εγω τα θελω για αρκετο καιρο ακομα.

ενας φιλος μου εχει αυτα http://www.eyestyle.gr/Diesel-0012-92W.html και ειναι πολυ ωραια,τιποτα σαν αυτο?

Δημοσ.

Για εμενα παντως πηγαινε σε μαγαζια και δοκιμαζε.Μπορει να σου αρεσει κατι,αλλα να μην σου πηγαινει.Ασε που πολλα κανουνε προσφορες και δινουν 1+1 δωρο.Ετσι ειχα παρει εγω τα carrera μου,και τσιμπησα ενα ακομη ζευγαρι δωρακι(παλι carrera,παλαιοτερο μοντελο).Βαριεμαι το ενα,βαζω το αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

το πολυ πολυ ειναι ναδωσω κανα 110-120 οποτε δεν νομιζω να μου δωσουν κανα ζευγαρι δωρο,εκτος αν μου δωοσυν κανα παιδικο :D 

Δημοσ.

το πολυ πολυ ειναι ναδωσω κανα 110-120 οποτε δεν νομιζω να μου δωσουν κανα ζευγαρι δωρο,εκτος αν μου δωοσυν κανα παιδικο :D

125 εκαναν τα carrera μου.Το συγκεκριμενο μαγαζι εδινε δευτερο δωρο οτι και να αγοραζες,ανεξαρτητως τιμης.Ειχε στον εναν τοιχο τα καινουρια,αγοραζες,και πηγαινες στον απεναντι τοιχο με τα παλια που τους ειχαν μεινει και επαιρνες οποιο ηθελες.

Δημοσ.

Να πας σ' ένα κατάστημα, να δοκιμάσεις και όποιο σου αρέσει και σου ταιριάζει να το αγοράσεις. Απλό.

Δημοσ.

<p>ποιο μαγαζι ειναι??</p>

Ενα στην Ελευσινα,αλλα εχω δει αρκετα που το κανουν.

Αποστολή από το U8800pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Να πας σ' ένα κατάστημα, να δοκιμάσεις και όποιο σου αρέσει και σου ταιριάζει να το αγοράσεις. Απλό.

αυτο εννοειται απλα επειδη κυριολεκτικα δεν ειχα ιδεα απο μαρκες,μαγαζια κτλ. ρωτησα εδω και εψαξα κανα γυαλι στον γοογλη.

Δημοσ.

Αν είσαι Αθήνα, απλά αρκεί να πας στην Ακαδημίας. Απο την πλατεία Κάνιγγος έως τη αρχή των λεωφορείων στην αριστερή μεριά του δρόμου έχει τουλάχιστον 10 μαγαζιά και σίγουρα εκεί θα βρεις την καλύτερη τιμή που μπορείς να πετύχεις.

Απο κει και πέρα σε κάτι stock όπως το Mc Arthur μπορείς να βρεις με 50% παλιότερα μοντέλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...