Προς το περιεχόμενο

win xp se 7


xnomik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν θέλεις μόνο για πειράματα και internet μπορείς να πας σε vm ή xp mode αλλά μην περιμένεις να παίξεις παιχνίδια έτσι απλά, ιδίως βαριά παιχνίδια.

 

Μπορείς να βάλεις xp και σαν κανονικό λειτουργικό που είναι και η καλύτερη επιλογή.

 

Πρέπει να χωρίσεις πρώτα τον δίσκο και να ετοιμάσεις ένα άδειο partition (από 20GB και πάνω καλύτερα γύρω στα 40-50). Αυτό το κάνεις ή μέσα από τα 7 και την διαχείριση δίσκων ή με κάποιο δωρεάν partition manager όπως το easaus ή το minitool.

 

Αν έχεις laptop θα πρέπει να βρεις drivers για τον controller του δίσκου από το site του κατασκευαστή και να τους ενσωματώσεις στο cd των χp με το nlite. Υπάρχει και η περίπτωση να αλλάξεις την κατάσταση του controller από achi σε ide αλλά μετά δεν θα δουλεύουν τα 7άρια.

 

Αφού στήσεις τα xp θα ανακαλύψεις ότι δεν θα σου εμφανίζονται τα 7άρια. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις έναν boot manager για να εμφανιστούν τα 7άρια (π.χ. easybcd (http://www.sysprobs.com/free-gui-boot-loader-editor-windows-7-forget-command-tool) ή gag (http://www.softpedia.com/get/System/Boot-Manager-Disk/GAG-d.shtml) ή ότι άλλο θέλεις), ή ξαναστήνεις τα 7άρια σαν επιδιόρθωση για να βάλουν τον δικό τους boot manager.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...