exnea Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους και καλως σας βρήκα. Θα ήθελα τη βοήθεια από τους φίλους blogger. Έφτιαξα ένα blog το οποίο δέχτηκε 3-4 φορές καταγγελία για παραβίαση πνευματικων δικαιωμάτων μέχρι που καταργήθηκε. Το επίμαχο υλικό ήταν links προς επεισόδια κάποιων σίριαλ ή ενσωμάτωση video από dailymotion. Ποτέ δεν ανέβασα εγώ κάποιο video είτε στο blog είτε στο dailymotion ή αλλού, απλά έδινα τα links προς αυτούς. Προφανώς λάθος μου, θεωρούσα ότι αφού υπάρχουν στο διαδίκτυο, όταν προσθέτω ένα links προς κάποιο άλλο site δεν ευθύνομαι κι εγώ για το περιεχόμενό του. Όταν ήρθε email καταγγελίας από google, απομάκρυνα τα links και τα ανέβαζα ξανά εφόσον δεν υπήρχε κάποιο υλικό παραβατικό. Ωστόσο, δέχτηκα ξανά καταγγελία για τα ίδια θέματα ενώ είχαν απομακρυνθεί τα links και σε μία νύχτα έχασα πρόσβαση στο blogger. Επίσης, δέχτηκα καταγγελία και για θέματα που δεν περιείχαν κανένα υλικό που παραβίασε κάποιο όρο χρήσης blogger. Πριν λίγες μέρες, έφτιαξα νέο blog με σχεδόν ίδιο τίτλο και δέχτηκα αμέσως και πάλι καταγγελία χωρίς να υπάρχει κανένα περιεχόμενο που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα. Και πριν εμφανιστεί καν στις μηχανές αναζήτησης Πιστεύω ότι η εταιρία που έκανε καταγγελία είχε φτιάξει κάποιο μηχανισμό και έστελνε καταγγελίες αβέρτα χωρίς να μπει στη διαδικασία να ανοίξει post και να δει το περιεχόμενό του. Κάπως έτσι δέχτηκα πολλές καταγγελίες για τα post και ξύπνησα ένα πρωί και δεν είχα blog. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος στην παρέα που έχει δεχθεί καταγγελία από google ή έχει καταργηθεί το ιστολόγιό του και πως το αντιμετώπισε. Η google σου στέλνει ένα link Φόρμα αντικοινοποίησης DMCA αλλά από όσο είδα έτσι κινείς νομικές διαδικασίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα