kavouras Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... Έχω φτιάξει στην επιχείρηση του πατέρα μου ενα ασύρματο δίκτυο το οποίο εκπέμπει στον εξωτερικό χώρο και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο...Ξέρει κανείς που μπορώ να το κατοχυρώσω ώστε να διαφημιστεί αυτή η προσπάθεια? Εως τώρα κατάφερα να το βάλω μόνο στο ελληνικό free-wifi.gr Φανταζόμουν οτι υπάρχουν πολλά site με δυνατότητα καταχώρησης των hotspot, αλλα όσα κι αν προσπάθησα δε μπορώ να καταχωρήσω τίποτα... Γνωρίζει κανείς τέτοια site που καταχωρούν σε δικούς τους χάρτες ή στο google maps κτλ?
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 αν και θα ειμαι off topic εν τουτοις αυτοι που ειναι να το μαθουν θα το μαθουν απο μονοι τους.καποιος αν ψαχνει για free internet.Θα το βρει το δικτυο σου.
kavouras Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Έχεις δίκιο φίλε μου, απλά η τοποθεσία δεν είναι σε πολυσύχναστο δρόμο, οπότε δεν περνάνε πολύ συχνά αυτοκίνητα κτλ ώστε να σκανάρει κάποιος και να βρεί δίκτυο...Απλά είχα ακούσει οτι υπάρχουν σελίδες ειδικά για την προώθηση των free hotspot.
kavouras Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Σε αυτη τη σελιδα κατάφερα να το βάλω όπωσ αναφέρω στο πρώτο post...Δυστυχώς σε όσες άλλες ξένες προσπάθησα δε βγάζω άκρη..
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω κατι παραπανω.με ενα search στο google σιγουρα θα βρεις και αλλες.τωρα ποσες θα δουλευουν ειναι αλλη ιστορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα