Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε τι το θες τότε το πρωτότυπο και ιδιαίτερο αν είναι να το έχεις στο ντουλάπι;

 

Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μπουκάλι μπύρας πάντως (το ωραίο είναι υποκειμενικό, διαλέγεις όποιο μπουκάλι σε αρέσει εσένα), και έβαλα ένα από αυτά τα στόμια με το σωληνάκι.

Δημοσ.

εγω παντως εχω πλαστικα μπουκαλακια με μικρο στομιο ή βαζω κατι στα μπουκαλια εμποριου σαν αυτο που βαζουν στα μπουκαλια στα μπαρς για να σερβιρουν.

Δημοσ.

Αν ειναι στο μπουκάλι να ξαναμπει λάδι, πρέπει να πλένεται κάθε φορά;

Δημοσ.

ε τι το θες τότε το πρωτότυπο και ιδιαίτερο αν είναι να το έχεις στο ντουλάπι;

 

Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μπουκάλι μπύρας πάντως (το ωραίο είναι υποκειμενικό, διαλέγεις όποιο μπουκάλι σε αρέσει εσένα), και έβαλα ένα από αυτά τα στόμια με το σωληνάκι.

μα για να μου αρέσει εμένα, φυσικά και δεν το θέλω για να κάνω εντύπωση, αποκλειστικά και μόνο για το δικό μου χάζι  :-D

Δημοσ.

Αν ειναι στο μπουκάλι να ξαναμπει λάδι, πρέπει να πλένεται κάθε φορά;

Θα μπει το ιδιο λαδι απο το ιδιο δοχειο? Τοτε οχι καθε φορα, αλλα δεν θα παθεις και κατι αν το πλυνεις

Δημοσ.

Δηλαδή αν πριν είχε παρθένο ελαιόλαδο, σου τέλειωσε και τώρα θέλεις να το γεμίσεις με extra παρθένο, σαν τί μπορεί να γίνει αν δεν το πλύνεις ενδιάμεσα; Έκρηξη...; :P

Δημοσ.

Προφανώς θα εννοεί εάν πρίν το δοχείο είχε λάδι... Castrol, εάν τότε θα πρέπει να πλυθεί!

Μπουαχαχαχαχα  :-D

Δημοσ.

Δηλαδή αν πριν είχε παρθένο ελαιόλαδο, σου τέλειωσε και τώρα θέλεις να το γεμίσεις με extra παρθένο, σαν τί μπορεί να γίνει αν δεν το πλύνεις ενδιάμεσα; Έκρηξη...; :P

Δεν εμπιστευομαι τις ελιες οτι ειναι παρθενες ακομη... Τις εχω δει πως κουνιουνται. Αλλα αλλοιωνεται η γευση. Καλα εδω θα μου πεις αλλοι τηγανιζουν με το "καλο λαδι απο το χωριο" στο ιδιο μπουκαλι θα κολλησουμε?
Δημοσ.

διαφανες μπουκαλι και ελαιολαδο δεν πανε.

 

καλα τουφα

ενω 2 αντρες αδερφες με υοθετημενο παιδι πανε πανε

Δημοσ.

^λολ άκυρος.

 

Ρε τούφα τι παίζει με τηγάνισμα έχω μπερδευτεί. Για παράδειγμα τηγανιτές πατάτες. Η μία εκδοχή λέει ηλιέλαιο και η άλλη όσο πιο παρθένο γίνεται. Τητς ας μαστα!

Δημοσ.

Τηγάνησμα με παρθένο ελαιόλαδο -αν αντέχει η τσέπη σας φυσικα. Αποθήκευση του περισσευούμενου λαδιού στο ψυγείο και επαναχρησιμοποιήση μέχρι άλλες 2 φορές μάξιμουμ.

 

Τα διάβασα σε μια έρευνα πανεπιστημίου αυτά για τον πλέον υγιεινό τρόπο. Αλλά και αρκετά ακριβό, ειδικά αν κάποιοι τηγανίζουν συχνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...