zoranb Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εντάξει μέσα στο σπίτι το έχεις σε ντουλάπι οπότε δεν το βλέπει ήλιος!
leftermann Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 ε τι το θες τότε το πρωτότυπο και ιδιαίτερο αν είναι να το έχεις στο ντουλάπι; Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μπουκάλι μπύρας πάντως (το ωραίο είναι υποκειμενικό, διαλέγεις όποιο μπουκάλι σε αρέσει εσένα), και έβαλα ένα από αυτά τα στόμια με το σωληνάκι.
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 εγω παντως εχω πλαστικα μπουκαλακια με μικρο στομιο ή βαζω κατι στα μπουκαλια εμποριου σαν αυτο που βαζουν στα μπουκαλια στα μπαρς για να σερβιρουν.
mary Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Αν ειναι στο μπουκάλι να ξαναμπει λάδι, πρέπει να πλένεται κάθε φορά;
*nenya* Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μ'αρέσουν αυτά: (http://www.cookware.gr/ecs/gr/products/%CE%9B%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%93%CF%85%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%9F%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CE%95%CE%BB%CE%B9%CE%AC-750cc.aspx) Και αντί για γυαλί (http://coozina.gr/store/product.php?productid=6622) 2
zoranb Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 ε τι το θες τότε το πρωτότυπο και ιδιαίτερο αν είναι να το έχεις στο ντουλάπι; Εγώ έχω πάρει ένα ωραίο μπουκάλι μπύρας πάντως (το ωραίο είναι υποκειμενικό, διαλέγεις όποιο μπουκάλι σε αρέσει εσένα), και έβαλα ένα από αυτά τα στόμια με το σωληνάκι. μα για να μου αρέσει εμένα, φυσικά και δεν το θέλω για να κάνω εντύπωση, αποκλειστικά και μόνο για το δικό μου χάζι
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αν ειναι στο μπουκάλι να ξαναμπει λάδι, πρέπει να πλένεται κάθε φορά; Θα μπει το ιδιο λαδι απο το ιδιο δοχειο? Τοτε οχι καθε φορα, αλλα δεν θα παθεις και κατι αν το πλυνεις
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δηλαδή αν πριν είχε παρθένο ελαιόλαδο, σου τέλειωσε και τώρα θέλεις να το γεμίσεις με extra παρθένο, σαν τί μπορεί να γίνει αν δεν το πλύνεις ενδιάμεσα; Έκρηξη...;
zoranb Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Προφανώς θα εννοεί εάν πρίν το δοχείο είχε λάδι... Castrol, εάν τότε θα πρέπει να πλυθεί! Μπουαχαχαχαχα
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δηλαδή αν πριν είχε παρθένο ελαιόλαδο, σου τέλειωσε και τώρα θέλεις να το γεμίσεις με extra παρθένο, σαν τί μπορεί να γίνει αν δεν το πλύνεις ενδιάμεσα; Έκρηξη...; Δεν εμπιστευομαι τις ελιες οτι ειναι παρθενες ακομη... Τις εχω δει πως κουνιουνται. Αλλα αλλοιωνεται η γευση. Καλα εδω θα μου πεις αλλοι τηγανιζουν με το "καλο λαδι απο το χωριο" στο ιδιο μπουκαλι θα κολλησουμε?
spacefart Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 διαφανες μπουκαλι και ελαιολαδο δεν πανε. καλα τουφα ενω 2 αντρες αδερφες με υοθετημενο παιδι πανε πανε
slygeo87 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 ^λολ άκυρος. Ρε τούφα τι παίζει με τηγάνισμα έχω μπερδευτεί. Για παράδειγμα τηγανιτές πατάτες. Η μία εκδοχή λέει ηλιέλαιο και η άλλη όσο πιο παρθένο γίνεται. Τητς ας μαστα!
yannis27gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τηγάνησμα με παρθένο ελαιόλαδο -αν αντέχει η τσέπη σας φυσικα. Αποθήκευση του περισσευούμενου λαδιού στο ψυγείο και επαναχρησιμοποιήση μέχρι άλλες 2 φορές μάξιμουμ. Τα διάβασα σε μια έρευνα πανεπιστημίου αυτά για τον πλέον υγιεινό τρόπο. Αλλά και αρκετά ακριβό, ειδικά αν κάποιοι τηγανίζουν συχνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα