Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να γυρίσω το λαπτοπ στις αρχικές ρυθμίσεις μιας και η χρήση του πλέον δεν θα είναι μεγάλη. Έχω βάλει τα 7 και από ότι φαίνεται δεν λειτουργεί στην εκκίνηση το alt-F10. Υπάρχει κάποιος  άλλος τρόπος?

Δημοσ.

Κάνε επανεκκίνηση και κράτα το f11 πατημένο και από εκεί και πέρα θα βρεις τον δρόμο σου..... ;)

Δημοσ.

Τότε έχει κάποιο θέμα το recovery.... αλλά νομίζω ότι έχει κάποια ρύθμιση από bios για το recovery για να το τρέξει για δες..

Αν δεν βρεις τίποτα τότε θα χρειαστείς cd, αν τα κάνεις όλα σωστά......

Δημοσ.

Όχι δεν δίνουν πλέον cd γιατί υποτίθεται ότι υπάρχει το recovery partition. ok αφού είναι eneble το recovery από την bios κάνε μου την χάρη κατά την εκκίνηση την στιγμή που σου δίνετε η δυνατότητα να μπεις στην bios έχε πατημένο το alt και ταυτόχρονα πάτα πολλές φορές το F10.... προσπάθησε και πες μου....οκ..

Δεν γίνετε να  έχεις recovery partition και να μην δουλεύει λίγο δύσκολο...............

Δημοσ.

Το έχω κάνει και αυτό. Ίσως παίζει ρόλο που έχω βάλει τα 7? Γιατί διάβασα έχει τύχει σε κάποιους. Και το θέμα είναι ότι ούτε με το να ξαναβάλω τα 7 μου κάνει format. Έχω ενημερωμένο λειτουργικό λέει!!!!

Δημοσ.

Όπα λάθος μου έχεις βάλει άλλα windows από τα προ εγκατεστημένα......  Πρέπει να μπεις στην διαδικασία format από cd.....  και πολύ πιθανό να μην έχεις το recovery partition με την εγκατάσταση των 7 πρέπει να το έχεις σβήσει.....

τα windows 7 δημιουργούν  ένα partition 100mb αλλά δεν έχει σχέση με το partition της acer το οποίο πρέπει να έχεις σβήσει.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...