kleopana Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να μου πεί εν έτει 2014 ποιός είναι ο μισθός πρακτικής στον ΟΤΕ για τελειόφοιτους ΤΕΙ?
Anorymous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Έχει κάνει κάποιος πρακτική στον ΟΤΕ πρόσφατα; Για δώστε καμιά πληροφορία σχετικά με τι απασχολείσαι εκεί, ωράριο, μισθό κλπ Αξίζει η πρακτική στον ΟΤΕ άραγε; προσφατα δεν εχω ειχα το 2009 ενα φιλο που εκανε εγω εκανα στον οσε , τοτε εδιναν καλα λεφτα τωρα οχι αλλα μαθαινεις πολλα ειδικα αν εισαι ηλεκτρονικος βεβαια μερικες φορες σε σκιζουν
xyxiabou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 γνωρίζεις κανείς αν δίνεται αμοιβή για πρακτική από δημόσιο ΙΕΚ στον ΟΤΕ?
jimmy007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Παίδες είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ ηλεκτρονικής Θεσσαλονίκη, ξανανοίγω τη συζήτηση γιατί ήρθε η ώρα για να κάνω πρακτική και ψάχνομαι. Ξέρει κανείς αν αξίζει από θέμα μισθού και εμπειρίας να μπείς στον ΟΤΕ για πρακτική ή είναι καλύτερα σε ιδιώτη; Δεκτή κάθε άποψη επειδή είμαι στο ψάξιμο.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Παίδες είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ ηλεκτρονικής Θεσσαλονίκη, ξανανοίγω τη συζήτηση γιατί ήρθε η ώρα για να κάνω πρακτική και ψάχνομαι. Ξέρει κανείς αν αξίζει από θέμα μισθού και εμπειρίας να μπείς στον ΟΤΕ για πρακτική ή είναι καλύτερα σε ιδιώτη; Δεκτή κάθε άποψη επειδή είμαι στο ψάξιμο. Θελει και ρώτημα, το κυριότερο ο οτε πληρώνει την ώρα που πρέπει και εχει τεχνογνωσία που οι άλλοι απλά ονειρεύονται ότι κάποτε θα την αποκτήσουν 1
Anorymous Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Σε βαζουν αναλογα το αντικειμενο σου φιλος ηλεκτρονικος πριν καποια χρονια ηταν εξω στις βλαβες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα